Hozzászólások
One Piece Teóriák
Hiei
Ide jöhet minden eszement és kevésbé eszement teória, amiket Oda úr tartogat még számunkra.

Egyesítve 2016.04.30 22:02:51:
Akashi Amidamaru írta:

Hát, sajnos a szerencse olyan mint egy orosz rulett. FORGANDÓ.

Egyébként a 784.fejezetnél megtaláljátok azt a képet, amivel Oda előrevetítette Mihawk halálát :)


Hogy mindenki értse erről a teóriáról van szó.
Link

Ami egyébként érdekes észrevétel, de csak egyesetben történhet meg, ha Kurohige összecsap Shankssal. Láttuk, hogy Dressrosa arcnál Mihawk a szigetén van Peronával (borító kép volt egy fejezet elején). Kurohige az újvilág egyik szigetén van, ami gondolom közepe vége fele lehet Baltigon. Szóval 124 fejezet alatt ki kell alakulnia valaminek, ami miatt Kurohige és Mihawk találkozik. Ez pedig jelen helyzetben Shanks vagy a világkormány miatt alakulhat így. Elveszik a Shichibukai rangját vagy megszűnik a rendszer és kénytelen lefalcolni feltéve, hogy tudják melyik a szigeten van a kastélya. Esetleg parancsot kap a kormánytól erre.

A másik probléma az, hogy mindenki látni akar egy Zoro vs Mihawk harcot. Shilliew szép meg jó, de számomra közel sincs akkora vonzereje mint Sólyomszeműnek.
Szóval jelenleg nem hiszem, hogy úgy állnak a dolgok, hogy ez a 944. fejezetben megtörténhessen. Ráadásul, ha ez megtörténne igen feje tetejére állítaná a világot.
Ami mellette szól, hogy Kurohige brigádnak nem ártana valamit alkotni, hogy komolyan vegyük őket.
Szerkesztette: Hiei - 2016.04.30. 22:18
 
FeketeDani
Szerintem nem stimmel a link. Valami listát hoz ki. :D

Köszi, elvileg javítottam.
Szerkesztette: Hiei - 2016.04.30. 22:17
 
http://www.szelesmosoly.hu
vincentlll
Na nekem 2 teóriám van
Mind2 luffy val kapcsolatos
G5 szint nem lesz inkább démongyümije fog "felébredni" vagy erősebb haki támadás

2.: Luffy most 20éves szerintem ha így halad max 40évet fog élni
aki követi és figyelt azt tudja eddig már vagy 40-50évet vett el magától
ha 120évig élne onepiece világba nem lehetetlen Akkor most max 80évig élne és még sok ellenség van

és nem ott van vége a sztorinak amikor luffy kalóz király lesz hanem még ott még simán lesz 40fejezet
 
Jon
Valószínű, hogy Luffy nem lesz hosszú életű, ha másért nem hát azért, mert annyi a kapcsolat és a hasonlóság, a párhuzam állítás közte és Roger között, hogy valószínűleg ő sem fogja megérni a boldog, békés öregkort. Ha belegondoltok...abban az új világban, amit majd valószínűleg ő hoz létre, lehet, hogy már szerepe sem lenne.
Persze, simán kalandozhat tovább a barátaival, és lehetne ez a manga vége :$ De talán a többiek is "le akarnak horgonyozni" majd egyszer az életben.

Hiei-
Én nem igazán hiszek ilyen kis apró-cseprő dolgokban, viszont az annál logikusabb, hogy Zoro nem fog harcolni Mihawkal azután, hogy a mestere volt 2 évig. Ugyanúgy, ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy Luffy Shanksel harcoljon. Oké, nem ugyanaz a kettő, nagyon nem. A Shanksel való harc tényleg elképzelhetetlen, de egy jó Zoro-Mihawk harc bőven elképzelhető. Ha nem halálig megy, persze.
Mindenesetre nekem tetszene az a megoldás, amit a csávó felrajzolt. Shilliew messze (messze) a legérdekesebb, és legfélelmetesebb karakter a Kurohige csapatban, aki szinte biztos, hogy Zoroval fog majd harcolni, de a csatájuknak különösen nagy mélységet adna az, ha személyes oka is lenne Zoronak a harcra.
A Mihawkal való harc meg megoldható úgy is, hogy találkoznak valamikor, nyomnak egy egy fejezetes harcot, ami félbe szakad. Majd Mihawk áldozatul esik Shilliewnek, később. (Amúgy is megnézném Shanks csapatában.)
És a kecske is jóllakott, meg a káposzta is megmaradt.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Ha már lett ilyen téma leírom a saját agymenéseimet, amiből lehet semmi nem történik meg:D Sőt egész biztos semmi nem fog megtörténni, de azért na:D


Kezdjük az örök kérdéssel ki lesz Szalmakalapos.

Ceasar Clown nekem továbbra is az egyik legnagyobb eséllyel rendelkező karakter.
Vegapunk neve annyira sokszor felmerült már a történetben, hogy rohadt kíváncsi vagyok már rá. A neve lehet csak számomra, de teljesen egybeolvadt a világkormányéval.
A Szalmakalaposok pedig szeretnek keresztbe tenni a vk-nak. Eleinte azt hittem , hogy talán Franky lesz a riválisa, de teljesen kizártam ezt az opciót. Ő nem feltaláló és tudós azt használja amije van.
Már pedig Vegapunknak lesz egy riválisa és erre CC-nél tökéletesebb embert keresve se találnánk.
A karaktere és a személyisége is túlságosan kidolgozott ahhoz , hogy egyszeri szereplő legyen. Meg amúgy is kihagyna szabadon garázdálkodni egy őrült tudóst? Még a végén újra rossz kezekbe kerül no meg nem mintha lenne hova mennie. Kaidou ellen szüksége lenne rá a saját találmányát nála jobban senki nem tudja megállítani.
A múltja újabb lehetőségeket és mozgás teret adna Oda-senseinek.
A csapatszámára pedig hatalmas power upot jelentene. A képessége szinte végtelen lehetőséget rejt magában és a tudása sem elhanyagolható.
Végtelen gáz forrást jelent és Sunny tökéletesítésében is rengeteget tudna segíteni. Franky, Usopp és CC trió még a végén tényleg végső fegyvert építene a hajóból.
Azt láttuk, hogy Chopper együtt működve mire képesek.
Sokan mondták, hogy de hogy bánt a beosztottjaival és gyerekekkel no meg Luffy az ilyen embereket utálja a legjobban.
Valóban, de azt se tudjuk mitől és mikor vált ilyenné. Robin se volt éppen jó tündér. Cobrát is simán feltűzte az ajtóra. Franky rommá vert Usoppot és elcsórta a pénzüket.
Azt majd nem el is felejtettem, hogy nagyon hosszú idő után ő hozott újra humort a mangába, aminek személy szerint nagyon örültem.

A másik jelöltem Aokiji (volt).
Titkon szerintem talán mindenki abban bízik, hogy csatlakozik Luffyékhoz. Bár már én is egyre jobban kételkedem ebben. Így, hogy Kurohigéhez kacsingat valami azt súgja, hogy forradalmár lett.

Jewelry Bonney

Mivel már érik egy női tag nála alkalmasabbat nem tudok elképzelni. (Carott szeretnétek mi?:P) Egy újabb fricska lenne a vk-nak. Végtelen humor forrás és Sanji tökéletes párja örökké lenne mit főzni-e:D Előre látom a kaja csatákat Luffyval:D
Annyira nem tartozik sehova a karakter, hogy tényleg azt se tudom minek van? Hát azért, hogy Szalmakalapos legyen.

Jimbei.

Nos ő nem lesz Mugiwara valamiért nem érzem a csapatba valónak. Szeretem őt, de semmi nincs benne ami beleillene a csapatba azt leszámítva, hogy Gyojin.
Talán Oda is érzi és ezért húzza a csatlakozását. Nem tudom. Azon se lepődnék meg, ha meghalna mielőtt csatlakozna.Ezen felüli elképzeléseim.

Ami állandóan böki a szemem az a Égisárkányokon lévő szkafander.
Mivel láttuk, hogy van élet a földön kívül. Enel vígan rohangál a holdon és feljegyzéseket is talált ott. Ezért én amondó vagyok, hogy az égisárkányok az űrben vagy legalábbis jó magasan élnek, mondjuk 10000 méteren. A nevük is erre utal és szkafander van rajtuk. Hatalmukat pedig az Uránusznak köszönhetik. Dofflamingo is utalt rá, hogy van náluk valami és ezrét tudja zsarolni őket.

Zoro mestere és a lánya.
Megfogtok lepődni, de tőle én még sokat várok. Kezdjük az elején. Koshiro szerintem valaha a legerősebb kardforgató lehetett. Dragon egyik főtisztje. Miből gondolom? Dragon kikötött nála ellátmányért. A lánya rejtélyes módon meghalt. Megjegyzem az apja állandóan azt mondta neki, hogy nőként nem lehet a legerősebb kardforgató. Ami valljuk be igaz lehet. Viszont amennyiben forradalmár tisztában van az emberek képességével. Feltételezem nagyon jól ismerte a hormongyümölcs tulajdonosát. Aki tudjuk, hogy egy férfiból nőt csinált az Impel Downban. Nos jól gondoljátok azt feltételezem, hogy Kuina nem halt meg és a balesetét az apja rendezte el. Lehetőséget akart neki adni, hogy a legjobb lehessen ezt pedig férfivé kellett válnia. Kicsit talán morbid, de Iva használta rajta a hormongyümölcsöt.

Dr. Kurha

Ő megint egy nagy kérdés. Ismerte Rogert, de szerintem nem volt a legénységének a tagja. Öreg mint az országút és elszigetelten él. Nem tett semmit Vapol ellen, pedig feltételezem tudott volna. Még is segített a betegeken. Nem akart feltűnést kelteni?
Igazából a napokban gondolkoztam rajta, hogy miért megy Daltonnal a világkormány találkozóra? Ekkor futott át az agyamon, hogy Dragon összehívta a forradalmár seregvezéreit a világból. Véletlen egybeesés volna? Nem vagyok benne biztos.

Vegapunk

Ez csak női megérzés. Ő lesz Franky apja.


A D. akarata szerintem nagyon ritka és kevés ember rendelkezett vele. Már leírtam egyszer, de szerintem aki rendelkezik vele az képes visszautasítani a halált.
Zeff ültette a fülembe a bogarat Don Krieg ellen. Elkezdtem nézegetni Luffy harcait és tényleg számtalanszor visszautasítja a halált. Crocodile meg is jegyzi hogy a méregnek már rég végeznie kellett volna Luffyval. Don Kriege mérge se ölte meg. Lucci ellen is a halálból tért vissza és minden alkalommal ez tekintet van az arcán és teszi a megjegyzést, hogy addig nem esik vagy hal meg, amíg össze nem veri őt. Iva gyógykezelésénél is pikk-pakk rendbe jött.
Roger is ilyen lehetett és szerintem Montblanc D. Noland is ilyen volt. Őt eddig direkt hagytam ki, de szerintem ő is "kalózkirály" volt.


Na ha már ide jutottam, akkor jöjjön ő.


Szerintem járt a Raftelen és egyre inkább beigazolódni látszik. Hiszen járt az újvilágban és egy felfedező miért fordulna vissza már az elején?
A két Mink vezért azt mondta, hogy hosszú idő után Roger volt az, aki eljutott a Raftelig. Tehát már előtte is jártak ott. Mindenki mindig Rogerrel húz bárhuzamot, de nekem eddig nagyon úgy tűnik, hogy Norland is elég bajkeverő volt és igen csak hasonló utat járt meg, mint a két utód csak őt éppen nem hívták kalózkirálynak. Felfedező volt.
Egyébként rajta kívül még lesz egy ember, aki eljutott a raftelig csak ő az elveszett évszázadban élt így még ismeretlen a számunkra. Ő lehet a D. akaratának forrása. Minden kezdete.

Nami

Feltételezéseim szerint a villámló szigetről származik. Az anyja ott talált rá és onnan hozta el.

Egyenlőre ennyi agymenés jutott eszembe:D Ha még lesz valami leírom. Vicces lesz évek múlva vissza olvasni:D

------- szerkeszt------

A végső nagy háborút meg kb úgy képzelem el,m int Roger kivégzését az összes Szalmakalapos feladja magát. Viszont ők tényleg más döntésre jutnak a történelem megismerése után, mint Rogerék. Azt nem kívánnak meghalni. Mekkora epic lenne az összes Mugiwara mosollyal az arcán a kivégzésen. Amire az egész világ felfigyel és senki nem akar szó nélkül hagyni.
Egy legendás lefejezés az össze Mugiwara feje felé közelítenek a bárdok és az utolsó pillanatban jön a Shamble és darabokra vágnak egy csomó tököt ország világ előtt:D Megnézném Akainu fejét:DD A legbadassebb Law belépő lenne, ami létezikXD
Na jó ez már beteges elképzelésXD
Szerkesztette: Hiei - 2016.05.01. 19:16
 
FeketeDani
Hiei írta:
Egyébként rajta kívül még lesz egy ember, aki eljutott a raftelig csak ő az elveszett évszázadban élt így még ismeretlen a számunkra. Ő lehet a D. akaratának forrása. Minden kezdete.

Joy boy?
Ahogy elkezdted ezt a mondatod, azt hittem őt fogod említeni. Rá van valami teória?


A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
 
http://www.szelesmosoly.hu
Hiei
Igen, így van rá gondoltam csak már elvesztem a végére.:D Szerintem még mást is kihagytam. Másfél órát írtam a hszt így a végére már elfáradtam.

Igazából rá semmi extrát nem tudok mondani. Megalkotta a Noaht, ami elviszi őket az ígéret földjére. Mivel mindig a felszínre vágytak gondolom oda akarta őket vinni Joy Boy, de a világ kormány megakadályozta ebben. A kérdés az, hogy elakarta pusztítani a Gyojin szigetet? Ray-san azt mondta, hogy menjenek végig az úton hátha ők más döntésre jutnak a végén. Tudjuk, hogy Roger feladta magát a tengerészetnél. Szóval nem tett semmit "csak" elindított egy korszakot. Ami egyébként lehet még keményebb, mint Roger ideje volt, mert Garp szavait idézve mára annyi kalóz van, mint égen a csillag. Szóval a mennyiségből jó eséllyel jut minőségre is. Azt hiszem Rogernek nem volt kellő háttere szembe menni a világgal és így nem mert radikális lépést tenni. Luffy hős lett Skypieán. Rogerről nem beszéltek úgy mintha az lett volna. Eddig sehol nem beszéltek róla így. Ami amúgy már régóta piszkálja a csőröm. Squardo is utálta illetve szinte mindenki.
Roger rájött, hogy úgy járna, mint Joy boy és ezért hozott egy olyan döntést, amivel talán a világot szolgálja és feláldozta magát.
Luffy mire eljut a utolsó szigetre tucatnyi szövetségese lesz és nem csak kalózok országok egész nemzetek.
Mindene meg lesz, hogy kihívja a világot. A jóslat szerint Luffy elpusztítja a Gyojin szigetet és soha nem tévedett Madam Sherly.


Nos innentől nem az én teórián jön sajnos előbb olvastam ezt, mint hogy neki álltam volna magam gondolkozni ezen, de ennél jobbat én se tudtam volna kitalálni. Ha elpusztítja Luffy a Grand Line-t azzal létre jön az all blue gyakorlatilag, de a Gyojin sziget és Marijoa elpusztul. Ennek okán tényleg kihívja maga ellen a világot. Kicsit bánt is, hogy olvastam ezt a teóriát, mert azóta nem igen gondolom más végre annyira jól összeszedte valaki. Tényleg szinte elképzelni se tudom, hogy Oda más összehozzon. Azért reménykedem benne.

Szóval valszeg igen Luffy lesz az, aki beteljesíti Joy boy ígéretét. Ő lehet a D. akitől minden baj ered. Azt se tartom kizártnak, hogy ő rendelkezett mind a három ősi fegyverrel, de egyet elvesztett és ez került az égisárkányok kezébe.
Túl szép lenne az egész így kell valami ármány bele. Elárulhatták őt és ez lett a végzete.

Erről eszembe juttattad, hogy Norlandnál írni akartam, hogy hazugság a kivégzésének oka. Azért végezték ki, mert túl közel került az igazságoz vagy talán meg is ismerte azt. Ő volt azaz ember, aki túl sokat tudott. Így kivégeztették egy "mondva csinált" okkal, ami kapóra jött. Nehogy véletlen Joy boy útjára tévedjen.
Szerkesztette: Hiei - 2016.05.01. 22:41
 
Jon
Baromi jó teóriák, élvezet volt olvasni őket :)) Köszi szépen Hiei.

Egyedül Ceasar-on nem tudok túllendülni, ill. azon, hogy te ennyire nyomod :D Bár tényleg, minden racionalitás szempontjából jól jönne, tökéletesen illene a csapatba, vicces és erős, de tudjuk, hogy Luffy minden, csak nem racionális. Franky tetteire meg volt a magyarázat, Robin végül senkit sem bántott. Ceasar gyerekeken kísérletezett és a saját embereit használta kísérleti patkánynak. Nem, nem és nem. Nem tudom elképzelni.

Jinbei számomra is nagy kérdőjel. Talán majd Big Momnál eldől a sorsa, hogy mi is lesz vele. De tényleg nem illik a csapatba.
És igen, Carrott igen is illik :D De tény, Bonnie is. Sőt, ahogy mondtad, az ő szerepe mintha csak erre várna. Jelenleg neki drukkolok leginkább, baromira illene a csapatba, és örülnék is neki, ha még valaki csatlakozna Luffyhoz abból a generációból. Ha másként nem, szövetségesként, mint Law.
Aokijit én sosem szerettem volna. Teljesen más kaliberű karakter, mint akit el tudok képzelni a csapatba, és itt nem csak az erejére gondolok.

Noland-ot szerintem kicsit túlmisztifikálod, legalábbis...nekem egyáltalán nem jött le ennyire fontosnak a karaktere. De persze simán lehet, hogy igazad lesz.
Az égisárkányok szkafanderét mindig azzal magyaráztam magamnak, hogy nem akarnak keveredni a közemberrel, még egy levegőt sem akarnak szívni velük, talán félnek is attól, hogy megfertőződnek. De nem mondom, hogy nincs benne valami, amit mondasz. Az Uranus...meg legnagyobb eséllyel tényleg náluk lehet. És ez összevágna Doffy dumájával is, meg azzal is, hogy miért nem kaptunk róla egyetlen infót sem, így 800+ fejezet után. Igazából...ez az egy dolog, amire nyugodt szívvel tudom rámondani azt, hogy ja, erre fogadni is mernék (azért nem nagy tétben :D ).

És köszi még egyszer, élvezet volt, pláne, hogy másfél óra? :D Jó ég, kemény vagy.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
Senki sem tökéletes. Crocodile mondta az Impel Downban, hogy ami volt elmúlt. Ez igaz CC-re is. Pont ez lehet az izgalmas a karakterében, hogy van hova fejlődnie. Usopp volt akitől jellemfejlődést vártam, de csalódnom kellett.
Ceasarnak viszont kötelező megváltoznia. Ez pedig rengeteg viccet és új lehetőséget rejt. Ha megmentik Big Mom elől, akkor valóban lekötelezik. Talán először az életben.
Egyébként nektek lesz igazatok és jó eséllyel nem lesz tag. Nem ez kizárt biztos, hogy tag lesz. Ha nem Oda jön nekem egy sörrel.

Jah és örülök, ha tetszett. Bár java része elég képtelen dolog, de ez benne a jó:D
 
TDrake
Tényleg jó teóriák szükettek, Hieivel értek egyet talán a legjobban. Annyi karakter ment át pozitiv fejlődésen, hogy én már várom CC csatlakozását. Jimbei szerintem tul komoly, és nemes a csapatba :D Szóval lehet találgatni. A D akarata, rendesen lehet gondolkodni mik fognak történni. Norland simán tudhatott sok dolgot, hisz felfedező kalandor volt, és skypiától kezdve green bit ig ismerik a nevét, szóval ez nem lehet véletlen.
 
Germa66
ez nem beszólás csak így külső szemlélőként tök vicces hogy egy alattomos férget mindenki ennyire támogat, Jinbeit akinek egy rossz mozdulata nem volt meg senki se akarja :D Ikszdé ez a való életben is sokszor így van :hmm
 
Hiei
Imádom Jinbeit, mint írtam is. Viszont mondj bármit, amiért illene a csapatba. A származását leszámítva. A háborúban is nagyon adta Ivával, de rendszeresen hétről hétre is fényes tudna maradni?
Az alattomos féreg három képkocka szerepléssel képes mosolyt csalni az ember arcára.
Meg egyébként pont az a jó benne, hogy alattomos féreg. Mennyivel nagyobbat ütne, ha One Piece végén ezek után mondjuk az élete árán mentene meg 800 Gyojin kisgyereket. Lehetőség. Rengeteg lehetőség van benne Jinbeiben semmit nem látok és ez a probléma.
 
Jon
Hát ehhez olyan változáson kéne keresztülmenjen, amit én jelenleg egyáltalán nem látok a karakterben.
De ja, így el tudnám fogadni én is, de ahhoz valami katartikus megtérés kell, amiben TÉNYLEG, lelke mélyéig megbán mindent, és igyekszik visszacsinálni, és ehhez mondjuk Luffy segítségét kéri. És igen, így baromi jó karakter lenne.

De erre nem sok esélyt látok.

Amúgy meg...szerintem engem Jinbei többször mosolyra fakasztott, mint Ceasar, pont abból fakadóan, hogy ennyire elüt. Ceasarra meg nem tudok úgy nézni, hogy ne egy aljas, hazug gyerekgyilkost lássak benne. Nem mondom azt, hogy nem poén, meg nem vicces, amikor csesztetik, ő meg kivan agyilag, de szerintem Jinbeit is meg lehet oldani természetesen és viccesen :))
Persze ki tudja, lehet hosszú távon tényleg nem működne. De én örülnék egy komolyabb karakternek, ha Robint elbírta a csapat anno, vele sem lesz gond. Ha lesz, ugye, amiről egyáltalán nem vagyok meggyőződve.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
kristofkristof
Én úgy vagyok vele, hogy már most a Big Mom és Sanji történetszál végére eldől Caesar csatlakozása. Ha nem viszik el Big Momtól Caesart, akkor értelemszerűen nem sok esély lesz rá, de ha Caesar velük megy még ha nyíltan nem is mondják ki, de akkor már szinte biztos lesz. Kaidou ellen már nagyon összefog forrni a Szalmakalaposokkal és akkor már tényleg elkerülhetetlen lesz. És ahogy már előttem is mondták, a segítségével tisztázhatná magát az eddigi gonoszságai alól és megbűnhődne ezzel érte.

Azonban ezzel a Jinbei nem fog csatlakozni dologgal most nagyon elültettétek a bogarat a fülembe. Azonban akkor feltenném a nagy kérdést, mi fogja megakadályozni Jinbei csatlakozását? Ha nem találkoznak Jinbeijel Big Momnál és ha Caesar csatlakozik nem sokkal utána egy Jinbeit már soknak érzek a csapatba. A Gyojin szigeten lehetett látni, hogy Jinbei is akarja a csatlakozást, csak még vannak elintéznivalói, szóval ha Jinbei nem fog csatlakozni annak nem hiszem, hogy az lesz az oka, hogy valamelyik fél már nem akarja. Szóval akkor valami komoly dolognak kell lennie, ha Jinbei nem fog csatlakozni. Tudom, hogy ezért sokan megfognak kövezni, de mi van ha Jinbei halála lesz ennek az oka? Valamiért nehéz lenne elképzelni, de azért mégis reálisabb annál, hogy megint elkapja a tengerészet. Vagy csak most hirtelen valahogy én vagyok ilyen szűklátókörű, hogy nem látok más megoldást, ami megakadályozhatná a csatlakozását? Amúgy én abszolút megnézném Jinbeit a csapatban, 1 próbát megérne szerintem, szóval remélem nem valami ilyesmi fog történni. Most csak ötleteket mondtam, eddig egyiket se tudnám elképzelni, de ha már feljött szóba Jinbei, akkor ki mit lát ezzel kapcsolatban?
 
Jon
Én is bízok abban, hogy csatlakozni fog, viszont látok más lehetőségeket is. Mondjuk Big Mom ellen lesz valami hosszútávú feladata (hiszen kétlem, hogy Big Mom ellen már most komoly harc alakulna ki), aminek az oltárán feláldozza a tagságát, mondván, hogy így tudja tenni a nagyobb jó a csapat érdekében. Tehát a csapat tagja lesz, de gyakorlatilag mégsem, valahogy úgy, ahogy Vergo is Doflamingo embere volt, de gyakorlatilag sosem volt velük.

Ceasart szerintem fogják még egy ideig hurcolni magukkal, akkor is, ha nem csatlakozik. Vegapunk karakterének a behozataláig mindenképpen fontos lesz, szerintem.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: