Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
vincentlll
maga az anime tetszik ahogy meg mutatja hogy nem minden hős alkamas mindenre és okoz néhány meg lepetést is :)
 
Exkirion
Kijött az 5. rész:
Hát, Eraserhead hangját még nekem majd szokni kell. Azt hittem, hogy kicsit rikítósabbra grimmjow-sabbra veszi Junichi Suwabe, de nem, full Archer-t nyomott neki, ami nekem így elsőre egy picit fura, mert én elég másnak képzeltem a karakter hangját, de legalább is egy pár fokkal vékonyabbnak.
A másik aki fura lesz a Mineta... Elég lányos, nyávogós hangot kapott.

Összességében viszont abszolút elégedett vagyok megintcsak a résszel, különösen, mivel végre megjelent benne talán a kedvenc karakterem a sztoriban.

Ezzel a tempóval viszont gyakorlatilag 100%, hogy az Universal studios arc-nál nem fog tovább menni az anime.
 
tyber16
Egyébként ha ilyen ráérősen haladnak az animével akkor miért szezonos ? Ezzel a tempóval simán haladhatnának rendesen nem ? Vagy ha nem is akkor olyan 25 részesre is megcsinálhatnák.
 
Exkirion
tyber16 írta:

Egyébként ha ilyen ráérősen haladnak az animével akkor miért szezonos ? Ezzel a tempóval simán haladhatnának rendesen nem ? Vagy ha nem is akkor olyan 25 részesre is megcsinálhatnák.


Abba gondolj bele, hogy ha szezonosra csinálják, akkor van 12 részre mondjuk fél-egy évük, ha folyamatosra csinálják, akkor van 1 részre 1 hetük, miután beérik a sorozatot és akkor jönnek a fillerek, meg a miegymás csoda.
Szóval köszi, de ne. Én inkább azt mondom jöjjön most 12 rész, ősszel vagy jövő télen még 12 vagy ha bírják, akkor 25 stb stb stb. Ne rohanjanak vele. VÉGRE VALAHÁRA nem is tudom hány év után ez az első anime, aminek makulátlanul elégedett vagyok az adaptációjával, szóval szeretném, ha ez a színvonal mardna. Ha ehhez pedig az kell, hogy évi 12 rész, akkor legyen úgy. A mangát nem tudom ki olvassa innen, de büdősmód epic lesz a késöbbiekben és, ha azt is ilyen minőségben tudják tálalni az nagyon dúrván jó lesz.
 
tyber16
Igen én így vagyok vele én is, hogy végre újra kaptunk egy igazi minőségi adaptálást, csak azért furcsálltam mert a manga most van a 88. fejezetnél, és ha az anime részenként alig 2 vagy másfél fejezetet dolgoz fel akkor szerintem kijönne még a 25 rész is. De ha tényleg tudatosan van a 12 rész, mert ennyire a minőségre mennek akkor legyen, elfogadom. Bones-ba nem csalódtam még, ráadásul ez az anime nekem már a Full Metal Alchemist Brotherhood szintjén van minőségben.
 
vincentlll
1-2rész még nem tetszet
3. nagyon felkeltette érdeklődésemet.
4-5 abszolút nagyon király rész
én annak örülnék ha évente jönne ki hozzá 12rész+ ova
és így biztos minőségi lenne az anime
 
Exkirion
Kicsit aggódtam, hogy ennél a résztnél rohanni fognak, hogy eljussanak a bunyóig, de megintcsak nem kellett csalódnom és egy lényegében tökéletes részt kaptunk. Még kicsit ki is egészítették a mangát a maradék tesiórával a labdadobás után, amiért hatalmasz plusz pont.
A másik dolog, hogy a mngában nem tudtam mit gondoljak Deku rucijáról, de így az animében, szinekkel meg hanggal meg minden egész klassz lett.

A legtöbb új karakternek is jutott már legalább 1-1 sor szöveg és igazából mindenkinek a hangjával teljesen meg vagyok elégedve, egyedül valahogy Eraserhead, akivel nehezen békülök, mert az övét azért jóval magsabbnak gondoltam. Különösen szerintem Momo hangja lett nagyon jó választás, ha valakit ki kéne emelnem.

Mindent összevetve, egy újabb lénbyegében tökéletes rész. Studio Bones, imádlak titeket.
 
Lad
Egy probléma volt a mai résszel: az, hogy így félbe maradt az egyik általam várt harc. :D
 
Exkirion
Lad írta:

Egy probléma volt a mai résszel: az, hogy így félbe maradt az egyik általam várt harc. :D


De legalább ott, ahol a mangafejezet is bfejeződött, ha jól emlékszem. ^^
Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy nem rohannak vele.
 
Lad
Exkirion írta:
De legalább ott, ahol a mangafejezet is bfejeződött, ha jól emlékszem. ^^
Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy nem rohannak vele.

Hajszálpontosan ott fejeződött be.
Lehet félreérthetően fogalmaztam. Nem sérelmezem, hogy így oldották meg, sőt! Ez így volt tökéletes.
Viccelni próbáltam, mivel a sorozat eddig annyira zseniális megvalósítást kapott, kb. csak az a hibája, hogy hamar eltelik egy rész és várhatom a következőt. :D
 
Exkirion
Ja nem, értettem, hogy hogy érted. Csak hozzátettem, hogy a legtöbb hasonló sorozattal ellenben örülök, hogy itt nem rohannak, csak azért, hogy elöbb eljussanak egy harchoz.
 
Lad
Ohhh így már világos. :)

Ezzel pedig teljes mértékben egyetértek. Ez a tempó eddig hibátlan.
 
Oliver
Szintén egy óriási rész! :) Ennek nagyon örülök hogy Deku a kis noteszából merít. Várom már azt a részt amikor 'Kacchan' elismeri végre a mi szuperhősünket :D A végkimenetelre nagyon kíváncsi vagyok :D Nevekkel még hadilábon állok, de nagyon egyértelműsíteni akarják Deku és a gravitációs lány jövőbeli kapcsolatát :D Ilyen animénél tényleg talán nem kéne a mangáját nézzem a jövőben. Ez így tökéletes!
 
Soccer_Fighter
Szerintem is ez egy nagyon jó anime.Engem az zavar,hogy ha évados,akkor 2 évad között 1 évet kell várni vagy mi?Az úgy nagyon szar lesz....Na meg ma kéne kijöjjön a 6.rész nem?
 
Exkirion
Oliver írta:
Várom már azt a részt amikor 'Kacchan' elismeri végre a mi szuperhősünket :D


Én olvasom a mangát és azt még én is várom Ikszdé

Oliver írta:
...nagyon egyértelműsíteni akarják Deku és a gravitációs lány jövőbeli kapcsolatát :D


Annyira nem, mint elsőre tűnik.
Ochako (Akineka nevét valamiért Ochaco-ra angolosították.) amúgy egy nagyon szupi kis karakter, szóval nem kell attól félni, hogy hasztalanságba sűlyed vagy csak romantikus huzavonára lesz használva. Szerencsére ez a manga nem ökörködik annyit a romantikus szálakkal, mint a Naruto.
 
Ugrás a fórumra: