Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Tapion-sama
Boku no Hero Academia2016. április 03-án indult útjára eme remek mangából készült anime, egy 13 részes első évaddal (a manga a 80. fejezet körül jár, úgyhogy vélhetőleg évados anime lesz).

A történet szerint egy olyan világban élünk, ahol szuperhősök és szupergonoszok bukkannak fel minden második sarkon, hiszen az emberek nagy részében kifejlődik egy-egy különleges képesség. Az emberek nagy részében... na, ez alól kivétel a főhősünk, Midoriya Izuku, ugyanis benne nem alakult ki, ám az a célja, hogy bekerüljön a hősök iskolájába, a U.A.-be. Ehhez pedig a leghíresebb hős, All Might próbálja hozzásegíteni.
Szerkesztette: Tapion-sama - 2017.07.29. 21:15


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Exkirion
Őszintén, remek kis első rész lett, bár a feliratról nem tudok nyilatkozni, mert az alap HS feliratot nézem.

A rajz gyönyörű és kifejezetten mangahű, az adaptálás teljesen hű a mangához, a hangmunka a zenék és a szinkronhangok választása kiváló, tényleg egy rossz szavam nem lehet.

Külön kiemelném az <OPENING>-et , ami szerintem az utóbbi idők egyik legjobbja.

Egyébként helyesen teszik, hogy évadosra csinálják, így nem kell vele rohanni és fillerezni.
Szerkesztette: Exkirion - 2016.04.05. 18:29
 
Lad
Osztom Exkirion véleményét, nagyon eltalálták a megvalósítást.
Talán annak, aki most kezdi, kicsit lapos lehet ez az egy rész, de nyugi később beindul rendesen.
 
vincentlll
Boku no Hero Academia első részétől nem vagyok nagyon oda
bár eddig így amit láttam középszerűen érdekel
 
Exkirion
Onnantól lesz majd jó, hogy már bejön a többi karakter.

Amúgy a széria elején eléggé látszik, hogy Kishimoto-sensei nagy hatással volt Horikoshi Kouhei-sensei-re aki a mangát írja és rajzolja. Nagyon sok hasonlónság lesz az elején, amiből már a gyerekkori barátok/riválisok dolog ugye benne is volt az első részben, bár azért Katsuki és Izuku kapcsolata közel sem egy Naruto-Sasuke.
 
enxtheone
Adok neki egy esélyt, de a mangát elég sokáig olvastam és az alapján csak egy tucat shounen. :S
 
Exkirion
Kijött a 2. rész, igaz a HorribleSubs még töketlenkedik vele, de Raw-ban már nézhető és hát azt kell mondjam, hogy valami hidegrázósan kibeb*szott jó lett a 2. rész is.

Bones-ék nagyon dúrván összerakták ezt a részt is. A zenék ott és úgy szólnak, ahogy kell nekik, az animáció és a rajz gyönyörű, egyszerűen nem találok szavakat, hogy milyen tökéletesen eltalálták ezt az adaptációt, de annyi szent, hogy remek választás volt nekik adni ezt a mangát adaptálásra.

Ha egy apró kifogással élhetek az az, hogy szerintem ALL MIGHT nyüzüge formájának kellett volna egy másik szinkronszínészt keresni hasonló hanggal, aki jobban elő tudja adni, hogy mennyire le van nyúzva a tag meg egy piit fura, hogy vékonykány meg haldoklón is olyan mély és markáns a hangja, mint amúgy.
De ez csak apróság és nem különösebben zavaró.
 
Lad
Ez megint nagyon jó rész lett.
Deku berohanós jelenete, illetve All Might rész végi mondandója is kegyetlen hangulatos lett. És ahogy látom az előzetes alapján a következő részben felpörögnek az események rendesen. :D
 
Adamus
Vélemenyem szerint nagyon jo anime. A manga is nagyon el lett találva. Igaz kicsit halyaz a naruto sasuke par harcra. Egészen jo sztorit sikerult fel epitenie a mangakanak.
 
Exkirion
Kijött a 3. rész Angolul. Továbbra sem tudok mást mondani, mint hogy ez egy közel tökéletes adaptációja a mangának.
Iida és Ochako hangja pont olyan, mint amilyennek azt elképzeltem mangaolvasás közben, egyedül pesent mic hangján lepődtem meg egy kicsit, akiét sokkal rikítósabbnak gondoltam, de ettől még semmi bajom vele.
Szerkesztette: Exkirion - 2016.04.17. 19:59
 
Oliver
Nagyon tetszett a rész! :) Gondoltam hogy a főszereplőnk valahogy így fog erőhöz jutni bár még várjuk ki a végét :D Nagyon hangulatosra sikerült az edzés meg az eredménye is jól be lett mutatva.Ami kicsit zavar hogy amennyire izmos lett Deku a ruháján keresztül észre se venni pedig szerintem ruhán keresztül is látszana :D Nagyon várom a következőt!
 
Exkirion
Kijött a 4. rész is. A széria továbbra is makulátlanul adaptálja a mangát.
 
Lad
4.rész
Én már nem is írok semmit a minőségéről, mert csak ugyanazt szajkóznám.
Viszont az az effekt Ochako rókázásánál mindent vitt Ikszdé
 
Exkirion
Eraserhead hangjára leszek kiváncsi (Aki nem olvassa a mangát, az majd megtudja ki az), mert elvileg Grimmjow szinkronhangját kapta XD
 
Oliver
Óriási rész... Ebbe minden van ami nekem kell :D Már értem miért volt úgy hypolva. Sajnos láttam valami képet még Izukuról és lespoilereztem magamnak a képességéről egy dolgot.Francba :D Attól félek h kövi részbe jön az hogy nem tudja előhozni az erejét csak mindig ha olyan helyzet van.Vajon hogy fog ez megoldódni? :D Kung Fu Panda és a sütik jutnak erről eszembe :D Mindent meg lehet oldani :P kár hogy csak 12/13 részes lesz. Remélem télen jön a 2. szezon!
 
Ugrás a fórumra: