Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Kenny
én csak nem akarom 100* leírni de hálám végig követni fog a munkátokért!:D
 
bakod
Szerintem ha már rengeteg szabadidőt és energiát ölnek egy-egy részbe, annyi a minimum hogy odaböffentesz egy kösszt.
Én saját magamnak fordítgatok egy Light novelt, tudom milyen rengeteg meló van azzal is, és akkor időzíteni még nem is kell nekem.


Na de a 4. évad 17. rész:
hát ez.... Aoyama elég furcsa volt.. nem lepődnék meg, ha mostantól elszaporodnának a Deku-Aoyama shipek. De végülis tisztázták a dolgot, egy rész hülyülés volt megint... de ahogy Bakugo is rávilágít: Deku még mindig nem fejlődött. a 20% igen csak rövid ideig és kissé fájdalmasan ment neki, de mondjuk 15%-ra lassan rá lehetne gyúrni. Tudom ez a jelenlegi (8%) duplája, de ha ilyen gyorsan peregnek az események, akkor muszáj lesz felpörögni. Plusz Mirio erejét tekintve nem lenne nagyon elrugaszkodott rövid időn belül.

Bakugoék feloldása ötletes volt, ezzel tényleg elérték a céljukat. Tényleg gáz hogy a kis tökösök ennyire elszálltak maguktól, bár megmondják, hogy a következő generáció jobban kezeli már a képességét. mondjuk ha a tanár olyan szolíd mint a tanárnőjük, akkor simán előfordulhat hogy eltelnek maguktól.

Eri-chan is gyógyul, gondolom ő is a UA-ben köt ki, hogy megtanulja a képességét használni, vagy legalábbis kordában tartani.
Szerkesztette: bakod - 2020.02.15. 16:39
 
katona0821
Köszi!
 
Csillaghullas
Thx, nem volt ez rossz rész, főleg az első fele a gyerekekkel. Érdekes volt, hogy Endeavorban elindult némi változás, bár a fiához közel kerülni azért nem lesz ilyen egyszerű, főleg azok után, amit vele, meg az anyukájával művelt. Úgy néz ki, Bakugo is fejlődik, de Deku mintha némiképp stagnálna mostanság.
 
Kenny
szerintem meg majd eldöntöm hogy van e kedvem mindenhova odaírni hogy kösz. azért értem én hogy a fordítót aki saját ötlete által kitalálja hogy fordít azt zavarja ha nem köszönik meg egyszer sem, viszont én sem fogom naponta hatszáz helyre leírni hogy kösz mert annak semmi értelme. akik ezeket a fordításokat nézik szerintem a 70% mind hálásak(a többi meg idióta és pattog hogy késik).
persze lehet hogy nem telik semmi időbe de am. ilyen erővel lehetne mondani hogy ha azon megsértődik hogy nem írt senki egy köszit amikor a többi részhez jött annyi amennyi és ezért csúsztatja a részt akkor igazából meg sem érdemli(?) mert ahogy mondtam ezt saját maga találta ki saját hobbija szóval ja. ettől függetlenül ahogy írtam hálás vagyok a munkájáért és nem érdekel mikor nézem meg. de ne legyen már ebből hiszti.(illetve egy köszönöm gomb beiktatása sokkal effektívebb lenne ebből a szemszögből)
 
zsoltee033
Köszönjük szépen :) így tovább
 
bakod
na még egyszer fussunk neki: a fordító azért dolgozik INGYEN ezeken, hogy az angolul nem tudók is élvezhessék az animéket. amikor meg azt látod több óra munka után, hogy semmi pozitív visszajelzés nincs vagy csak kevés, akkor nyilván a kedved is elmegy tőle, nem lesz motiváció folytatni.

na de akkor a 81./ 4 évad 18. részéről is.

ismét iskolai rendezvény, kicsit chillesebb lesz... bár valahogy úgy érzem, hogy ez nem megy majd úgy ahogy szeretnék. az a netes bűnöző, vagy épp Tomura is beköszönhet (előbbi szinte holtbiztosnak tűnik számomra).
Végülis Eri-chan is a UAbe megy, bár most még nem úgy, ahogy előre vetítettem :D

nekem alapvetően ezek a nyugisabb, slice of life stílusú részek is bejönnek, néha kell ilyen is, hisz még bőven nem felnőttek.
 
lakanoda22
Srácok ne legyetek már bunkók,főleg ne a Naruto-Kun csapattal,akik annyi mindent elhoztak magyarul a nézőknek. Nem érdemlik meg,hogy itt pampogjanak nekik néhányan xd .
 
Kenny
senki nem pampogott én leírtam hogy örülök neki mert láttam zavarja, leírtam hogy nem fogom 100* leírni mert nem fogom. erre a tag jön okoskodni. de ahogy mondtam ez az ő hobbijuk szóval nem értem. számomra már az is elég hála lenne ha rendszeresen követik a munkámat de biztos csak én vagyok túl jó arc hogy nem sértődöm meg ha nem köszönik meg :|
 
Tapion-sama
Mint írtam, OFF-nak vége. Kéretik a témánál maradni! Az összes nem témához tartozó hozzászólást törölni fogom ezt követően.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
bagoly14
Ez a Gentle nekem kevéssé gentle...
 
Fakupop
köszönjük szépen a gyors és igényes fordítást :D
 
tyber16
Szerintetek az évad a fesztivállal zárul vagy belesűrítik a következő rövidebb történet szálat? Mert van az openingben egy kép ami utalhat arra, hogy esetleg belesűrítik, meg az ending-ben is vannak érdekes új szereplők :D
 
Tapion-sama
Eddig szinte rendszerint 3 fejezetet dolgoztak fel 1 epizódban, ez most 2-re (171-172.) sikeredett.
A 20. részben egész biztosan feldolgoznak legalább 2 fejezetet, hiszen az epizód címe megegyezik a 174. fejezet címével.
Ha kettesével haladnak, akkor beleszaladunk a következő (egyébiránt rövid) sztori kezdetébe. Ha hármasával haladnak, akkor viszont ezt a rövid sztorit is végigvihetik. Én a seiyuu-kiválasztásról szerzett információk alapján azt merném mondani, hogy ez az évad a 191. fejezet végéig fogja feldolgozni a mangát.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
dungeonlord
Sziasztok. Mennyi rész maradt az évadból?
 
Ugrás a fórumra: