Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Dzsiza
A legjobb elkepeszto volt 😊
 
Jaeger
Volt egy kis szabadidőm és összedobtam valamit.
Kicsit megszaladt a fantáziam :ehh Szóval megpróbáltam kicsit a saját stílusomra alakítani.

A videó megtekinthető itt:

https://indavideo...s_Overhaul

Tartalmazza a You Say Runt + egy számot amit csak a régi motorosok fognak ismerni.

Nagyon durva volt látni igy lassítva, hogy Deku mennyi vért vesztett harc közben.
Szerkesztette: Jaeger - 2020.01.12. 13:48


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
BladeX
Én: Ezt az animét már nem lehet hová fokozni...
Episode 13: * hold my sake *
Én: :O
 
raptor9812
Hát én megmondom őszintén nem ilyen részre számítottam, számomra sokkal nagyobb benyomást tett Mirio harca még úgyis hogy nem volt így meganimálva, arról nem is beszélve hogy végén már deku össze vissza csápol :D, kicsit túlzásba vitték ezt a OFA 100%-ot, Ennek a kislánynak is durva képessége van konkrétan akkor All mightot is vissza lehetne állítani :D és nincs több gond. Érdekes volt de jobbra számítottam, kíváncsian várom a folytatást mivel még csak a közepén járunk ezért nem tudom mivel megyünk tovább.


"History remebers kings, not soldiers"
 
bakod
raptor tulajdonképp igen, All Mightot is meg tudná gyógyítani. már h feltételezzük hogy előtte kitanulta a képességét ami nem 1 év (Deku a legjobb példa erre, Eri-chan ugyanúgy reagált az "új" képességére ahogy anno Deku). de az a OFAt nem hozza vissza. mármint, továbbadta Dekunak így az elég összzavaró lenne :'D

Igazából emiatt sem adok sok esélyt NightEyenak, de ki tudja, ha le tudják valahogy állítani Eri-chan képességét... végülis ez mégis csak a BnHA.
 
Jaeger
Azért ne beszéljünk hülyeséget. Deku nem harcolt össze-vissza csak az animében jobban az érzelmekre mentek rá és kihagytak pár magyarázós monológot.

Először is Deku azért repítette a levegőbe, hogy minimalizálja a károkat a földön, mivel láthatjátok, hogy lakóházak vannak a közelben.
Utána Overhaul támad hősőnk kitér előle és végül arra jut, hogy addig támadja míg kiüti mert amugy megtudja gyógyítani magát.
Csak sokan néztek az animátoroknál One Punch Mant :D Ez csak arra utalt, hogy nagyon sokszor nagyon gyorsan és kitérés lehetősége nélkül támadta meg Deku őt. Tehát lényegében mint Saitama támadása végzetes és elkerülhetetlen...

Ofa 100% nem túlzás ilyen erős, végül is nem egy ember ereje van benne. Sőt ettől még erősebb lehet csak Deku sincs még fénykorában. All Might mióta megszerezte azt a végzetes sérülést azóta messze nem volt olyan erős mint régen. Noumo ellen el is mondja, hogy nem kellett volna ennyi ütés, de amugy nem egy támadása volt ami tornádót okozott szóval ez megint egy tény.

A kislány nem egy eszköz. Mióta az eszét tudja fogságban tarthaták, kisérleteztek rajta és ezáltal lelkileg is megsérülhetett.
És még csak egy kislány szóval nem most fog csodákat tenni, de elég nagy dolog ami egyszer még tuti jól fog jönni.

Jövőben nagyon sok dolog fog történni szóval öveket bekapcsolni :D Akinek hiányzott egy kis világépítés az most megkapja majd.

Amit én nagyon várok az a leghamarabb a hatodik évadban lehet. Úgy, hogy igen ez most a negyedik évad :D Persze ha maradunk a 25 részeknél, de szerintem nem lesz több mert a minőség rovására menne. A mangában a következő fél évben lehetséges szóval még ott sem láttuk. Ha ismeritek az Avengers filmeket nah annyira kemény lesz. Csak, hogy egy kicsit reklámozzam a mangát is, ami hála a naruto-kun csapatának utolérte az eredetit szóval magyarul olvasható a leghamarabb. Vágjatok bele B-)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
ChoppR6
A bevillanó arc a rész végén egy One For All tulajé volt?
 
Tapion-sama
Nem. Az Nighteye arca. Elmosolyodik.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Jaeger
Ha már mosoly...

Senki nem jegyezte meg, de szerintem a rész pillanata az volt, hogy Deku próbált úgy mosolygni mint All Might és igy megmenteni Erit.

Amugy nem tudom milyen ruha lesz majd neki egyszer ami képes elviselni a 100%-os One for Allt :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Etherias
Nekem arról a mosolyról nagyon az jött le, hogy egy ilyen halál előtti utolsó mosoly volt, mikor megkönnyebbült, hogy a jövő biztos kezekben lesz Deku kezében. Bár annyira nem lenne jellemző erre a sorozatra, hogy csak úgy meghal.
 
Jaeger
Miről beszélsz?:D All Might mindig mosolyogva mentette meg az embereket.

Amugy igazából amit kaptunk egy Super Saiyan Deku :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
raptor9812
szerintem Night eye mosolyára gondolt, és abban én is azt látom hogy azért mosolyog így mert meghal és rájött hogy tévedett dekuval kapcsolatban és ő volt az aki ráébresztette hogy meg lehet változtatni a jövőt ami még nagyon irónia, mert ugye nighteye nem hitte hogy jó örökös. Aztán lehet végül túléli ki tudja.
UI: ti két különböző mosolyra gondoltok ezért vagytok bekavarva :D
Míg Jaeger deku mosolyára gondol addig Etherias szerintem Nighteye fekete képes mosolyáról beszélt.
Szerkesztette: raptor9812 - 2020.01.14. 18:56


"History remebers kings, not soldiers"
 
Csillaghullas
Na, nem gondoltam, hogy tényleg így alakulnak a dolgok :(
 
burn3000
Nem lehet minden happy DE MIÉÉÉÉRT? Fu de káromkodnék legszívesebben és nem csak 1 dolog miatt ,de ha így kellett lenni hát üsse kő.. Nekem esett csak úgy le mintha Mirio képessége megmaradna majd valahogy ? Ezt vettem le Nighteye utolsó jövőbelátásáról .
 
Jaeger
Mit találtatok logikátlanak? Szívesen válaszolok mindegyikre :)

Most megkaptuk az a magyarázó részt az elején amit az előző részből hiányoltam.
És elmondták, hogy Deku milyen jó csinálta különben több lett volna a sérült.

Nighteye arra utalt, hogy Mirio nagy hős lesz tehát majd visszakapja az erejét. Ha egyszer Eri-chan felnő akkor lehet rá lehetőség, hogy visszaállítsa a testét vagyis inkább a képességfaktorát arra az állapotba amikor még megvolt a képessége.

Ha hiányoltok pár választ akkor a következő részben még lesz pár dologról szó.

Tomura azért vágta le a kezét Overhaulnak mert igy többé nem tudja használni majd a képességét. És igy rosszabb mintha meghalt volna.

All Might-ot is visszatekerhetné Eri-chan de az szerintem paradoxont szülne.
Bár All Might-nál nem világos, hogy a teste van elég rossz állapotban a OFA-hoz vagy pedig mivel tovább adta az OFA-t a képessége gyengült le annyira, hogy használni tudja. Valószínűleg mindkettő.

Szerk:
Akit érdekel kaptunk egy előzetest az animéhez :) Aki nem akar semmilyen spoilert az kerülje. Mivel amugy spoiler abból a szempontból mi várható.

https://www.youtu...S3CSo3VhqM

Erről fog szólni a következő történeti ív (magyarul a következő pár rész)
Szerkesztette: Jaeger - 2020.01.21. 22:04


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: