Hozzászólások
Melyik a kedvenc történetrészed (arc)?
Bucuka
Nem gondoltam volna, hogy Usopp lesz a 4. tag, akiben felébred a haki. Előbb tippeltem volna Brookra. Főleg, hogy őt ilyen szempontból nem is edzette senki. Ami meg még jobban tetszett, hogy olyan fontos szerep jutott neki, mint hogy üsse ki Sugart. Ő mégis csak kulcsfigurája volt a királyság sakkban tartásában. Ha nem sikerül ott eltalálni, valószínűleg Luffyék is játékokká változtak volna. Akkor pedig elbukott volna az egész terv.
De ha feltételezzük, hogy Luffy mégse változik játékká és legyőzi Doflamingót, akkor sem lenne most Szalmakalapos flotta.
Szóval Sugar kiütése kulcsjelenet és Usopp ritkán kap ilyen fontos szerepet.
 
AFR
Luffy-t se edzette senki mikor felébresztette a Hódtót.
Te tény hogy meglepett hogy ő a 4.

El tudom fogadni ha ezt te többre értékelted mint a gyávaságát, társai cserbenhagyását és a tontatta-k cserbenhagyását.
 
Sasuke010
Nekem a Legjobbak háborúja a kedvenc arc-om :) Abban van a legtöbb harc,akció,meglepetés stb...
Bár szomorúvá tett Ace halála.Ahhoz képest,hogy a fehérbajusz kalózok a legerősebb kalózcsapat a mostani big mom édességparancsnokok hátratett kézzel kibeleznék őket...(Amit igazából nem értek,hogy miért van ennyi különbség az erejük közt)
Remélem a Wano arc is képes lesz megközelíteni a Marinefordi arcot :)
Szerkesztette: Sasuke010 - 2018.11.18. 22:41
 
Bucuka
AFR írta:

Luffy-t se edzette senki mikor felébresztette a Hódtót.
Te tény hogy meglepett hogy ő a 4.

El tudom fogadni ha ezt te többre értékelted mint a gyávaságát, társai cserbenhagyását és a tontatta-k cserbenhagyását.


Ugyan már, Usopp mindig is gyáva volt, ez a fő ismérve. De végül csak megmentette a napot, nem? Szerintem ez a lényeg :D.

Egyesítve 2018.11.19 01:45:11:
Sasuke010 írta:

Ahhoz képest,hogy a fehérbajusz kalózok a legerősebb kalózcsapat a mostani big mom édességparancsnokok hátratett kézzel kibeleznék őket...(Amit igazából nem értek,hogy miért van ennyi különbség az erejük közt)


Szerintem ezt nem úgy kell értelmezni, hogy ők most erősebbek, mint a Fehérbajusz kalózok. Szerintem az, hogy ők most erősebbnek tűnnek abból fakad, hogy Oda nem tudta, hogy később milyen erőviszonyokat alakít ki. Hiszen akkor a haki használatot sem jelezte a bőr feketévé válása, szóval ennyi erővel mondhatom azt, hogy Marinefordban senki se használt hakit, ami persze nem igaz.
Plusz Marinefordban egy-egy rövidke bemutatón kívül nem láttunk sokat a Fehérbajusz kalózokból, ott annyi volt a lényeg, hogy Luffynál jóval erősebbek és kész. A hangsúly Ace megmentésén volt, nem az egyéni harcokon.
Szerkesztette: Bucuka - 2018.11.19. 01:45
 
Ugrás a fórumra: