Amúgy nem tudom az ilyen kamu spoileresek mit éreznek, de rohadt sok hülyeséget hordtak össze.
Abból amitt eddig láttunk ez lehet az eddigi legrosszabb párosítás a One Piece történetében, legalábbis nekem. Pláne ha Yamato kapja Sasakit. Amúgy Oda iszonyatosan nagy troll, Zoro eléggé le van maradva, ráadásul épp Queen közelében, Sanji meg Luffyval felfelé tart és a legfelső emeleten épp King osztogatja a parancsokat. Továbbra sem tartom elképzelhetőnek, hogy Sanji kapja Kinget, mert Zoronak akkor nem lesz normális ellenfele. Nem tudom mennyire tudatos, amit fejezetenként csinál ezzel a szállal, de mintha cukkolná az olvasókat.
A másik, hogy valahogy eléggé komolytalan számomra az egész. Egyrészt Luffyék rohadt kevesen vannak, többszörös túlerővel állnak szemben, amire azért nem volt példa eddig. Dressrosán is mindenkinek megvolt a maga normális ellenfele (pedig azért ott sem voltak nagyágyúk Doflamingo oldalán), de ott is legalább rengeteg ember segített Luffyéknak. Komolyan mondom már nem is azzal lesz bajom, hogy Luffy hogy győzi le Kaidout, hanem a legénységét és az embereit hogy győzik le. Ez még mindig soványka.
Akik meg Kaidout lenézik, arra most nem tudok mit mondani. Ez messze nem elég a legyőzéséhez nem is értem miért gondolja ezt valaki. Már többet tett azzal, hogy levágta Kiku karját, mint Big Mom. Most hirtelen nem rémlik, hogy ő csinált-e ilyet Tottolandon vagy azóta, amióta Wanon van. Oda most kb ugyanazt fogja csinálni, mint Fehérbajusznál, demonstrálja, hogy mekkora szörny egy Yonko és mennyi mindent tud kiállni. Épphogy elkezdődött a harc Kaido ellen még kb semmit sem láttunk tőle és már leírják. Big Mom eddig még mindig komolytalanabb.
Előző fejezetben kicsit csalódott voltam, hogy egy oldalban Perospero többször is arconköpte magát és nagyon remélem, hogy nem fogja Carrot legyőzni.
Bízok benne, hogy még láthatunk egy kicsit a Kaido vs Hüvelyek harcból és nem teljesen offscreen lesz, bár ez már tényleg a végét járja. Eddig King és Who's Who azok, akik a helyzetnek megfelelően viselkednek.
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."