Hát akkor szerintem sajna az 1000. fejezet felejtős idén :/
One Piece manga
https://comicbook...chiro-oda/
Tapion-sama írta:
Egyesítve 2020.09.28 20:44:25:
Akit esetleg érdekel, itt van egy kezdetleges Episode Ace 1. fejezet angolul: https://ww7.reado...chapter-1/
Aki nem olvas Dr. Stone-t, annak bizonyára fura lehet Boichi stílusa, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon részletes képekkel ábrázol a fiú.
Elvileg a One Piece Magazine lapjain fog megjelenni, ami nagyjából 3-4 havonta jelenik meg. A "Novel A" nevű novellát teljes egészében feldolgozza, tehát számíthatunk még néhány fejezetre, mert a Novel A két kötetes, és ez a mangafejezet csak első kötet egyharmadát dolgozta fel. A második kötet prológus + 5 fejezet, tehát én olyan ~8 fejezetes spin-offra számítok.
Ace spin-off több one piece hangulatot tapasztaltam, mint Oda az elmúlt 8.éves munkájában .
Tetszik a story , viszont rosszul időzített , mert Ace társait már Marinefordnál kelet volna bemutatni.
A másik érdekesség, hogy a gyümi első harapása vagy lenyelése dönti el , hogy kié lesz a gyümi erő. Résszemről kellemes meglepetéssel indult ez a manga .
Szüneteken pedig megse lepődők , mert jól összefoglalják a one piece minőségét .
Ennek a makacskodásnak hatalmas ára lesz , ha nem áll le . Itt van a mostani Ace spin-off , ami remekül müködik, és ezt kellene erőltetni. Oda már régóta nem szeretettel írja a saját mangáját, hanem erőltetve, aminek nincs szíve.
Harcokról max Jack vs Mink összecsapást élveztem, még akkor is , amikor Jacket ideiglenes elverték . Több száz Minkes Sulonggal vette fel a harcot, és kész csoda, hogy eddig bírta . Miközben Kaido csak egyszer mozdul meg, és máris elkenték a száját szó szerint .
Szamurájokat is erősen visszafogodtan éreztem, amikor Nummers megjelentek . Nummers, arr , inkább ezt a részét nem kommentelem, se DRaket .Remélem Bm családja nem fog megjelenni, mert nagyon Offscreen lennének .
Viszont Hawking lojalitás erősen meglepett.
Hmm a borítón csak nekem tűnt egy pillanatra Yamato egy fehér hajú Vivinek (jó persze meg vannak szarvai is)?
kíváncsi vagyok, vajon Marcon kívül látunk-e mást WB csapatából.
Kaido kapja, bár a szavaiból azt vettem ki, hogy a hüvelyek max lefoglalják most, bár sebzik is. Viszont még a visszavert támadása után is elég jó passzban volt, nyilván nem hiába a Yonkou egyike.
Az már más kérdés, hogy az utolsó oldalon Kaido sebét felnyitották, amit Oden okozott neki - Oden technikájával. ez lényeges előrelépés, de ehhez mindőjük kellett, szóval eléggé érezhető, hogy ők csak feltartják Luffy megérkezéséig.
Tény hogy a hüvelyek erősek, de már az elejétől fogva nyilvánvaló volt hogy nincsenek Yonkou szinten, még ha együtt tartani is tudják magukat ideig óráig.
Ismételni tudom magam . Erre a fejezetre megérte várnom 2 hetet, mert ennyire hangulatos összecsapást utoljára Marinefordnál láttam .
Nem volt hype fejezett, nincs logikátlan erőviszony, se hülye póén, és persze főszereplő nélkül is vannak még hangulatos összecsapások .Ez a valódi One piece, amit hiányoltam .
luffy8 írta:
a 96. kötetet nem lehet letölteni
Üdv!
Most, hogy láttam Yamato-t színesben, az az érzésem, hogy Black Maria lehet lehet az anyja. Ha csak ennél a fajnál(?) nem ilyen az összes női szarv.
Na meg ez a harc, a 9 vörös hüvely és Kaido között... Zseniális! Oden Nitouryuu már csak hab a tortán. De még milyen? Négyük együttes támadása megközelítheti akár Oden erejét is, ami aztán beindíthatja Kaido visszaemlékezését. Mi, ha nem az, ami egyszer már maradandó sebet okozott neki? Aztán végre kiderül mennyire is kell utálni...
Ugrás a fórumra: |