Rikiya írta:
Kid-nek tényleg villantania kellene. Elvárásaim vannak felé, s remélem többnyire teljesíti is azokat, különben csak egy karakter marad, akinek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A gyümölcse alapvetően a mágnesességre épül, szerintem a jelenleginél mindenképpen kihozható belőle még több. Viszont egyetértek azokkal is, akiknek nem elég megnyerő a gyümölcsereje.
Ezt a mágnesességet amúgy jó hogy így megfogalmaztad, mert talán pont ettől lesz b@szó a karaktere csak mivel eleve keveset szerepelt ezért nem is láttunk tőle semmit. De ha az xmennél bevált hogy kb 3. legbrutálabb karakter erő a saját univerzumában akkor a one piece vmit szintén kitudna hozni belőle.
Kid lehet nem sokkal erősebb Hawkinsnál vagy Apoonál, de ami lényegesen több a karakterében, az a törhetetlen akaratereje, ami Luffyéhoz hasonlítható. Amíg Apoonak az a célja, hogy bekerüljön a Repülő Hatosba, addig annak a hatnak, vagyis legalább kettőnek az a célja, hogy parancsnokok legyenek. Whos Who konkrétan Queen fejére pájázik. Ameddig Luffy, Law, Kid trió Kaidót akarják legyőzni. Itt már kialakultak az erőviszonyok. Hawkins lehet máris bevégezte, az animében majd pontosabban fogjuk látni, milyen volt az offscreen harca Law-al. Apoo meg amilyen köcsög, szinte várom, hogy valaki kinyírja őt. Apoo akár Brook-al is harcolhata, amolyan zenészek közötti leszámolás. Brook már akkor megmutatta mennyire menő, mikor kiállt mama ellen.
Számomra nem egyértelmű a Who's Who - Queen dolog.
Addig rendben van, hogy specifikusan Queen nevét mondta egy olyan eshetőség kapcsán, hogy életét veszítené a Sztár. De a kontextus alapján merénylet szaga volt a felvetésének. Szóval ha már játszik a gondolattal, akkor miért akarná becsületesen megszerezni egy Sztár kihívásának jogát azzal, hogy teljesíti a Yamatós megbízást? Még ezt is ki lehet magyarázni, de akkor ott van a sejtelmes fogalmazása. Queen ki akar csinálni egy tagot a Repülő Hatos-ból. Who's Who erre annyit mond, hogy ő is el akar tenni valakit láb alól, Queenhez hasonlóan. Az, hogy eleget hallgatta Queent sem mérvadó, mert ugyanúgy panaszkodott a Repülő Hatos pofázására. Azt is mondhatta volna, hogy "Meg akar ölni valakit? Nos, csak nehogy őt öljék meg..."
Drake, mint beépített ember adhatna okot mindkét félnek, hogy kinyírják. Főleg úgy, hogy Drake kényelmesen meghúzta magát, neki teljesen mindegy, hogy mi történik, nem akar feltűnést kelteni, mások ambícióinak útjába állni.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy Kaido megemlítette Luffy és Kid hóditó hakiját .
Luffynál akkor említettem, amikor kiütötte az embereit, de Kidnél mi a helyzet? Ha nem Apo említette, akkor Kaido és Kid között egy haki clash lehetett .
Amíg ezekre nem tudjuk a választ,, addig nem kezelném Apooval egy szinten. Lawról se feledkezünk meg, aki csak tapasztaltként van lemaradva.
Én is logikusabbnak tartom, hogy egy Saga még hátravan. Rengeteg elváratlan szál van még.
Még el kell jutni Elbafra
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet
Még meg kell találni a One Piece-t
A maradék császárral is kell kezdeni valamit
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit.
Én ugy vélem, hogy kelleni fog még 3-4 történetszál a befejezésig. Egy tőrténetben ennyi ellenfelet, és történést nem lehet normálisan lezárni.
Innen származik az információ: https://i.imgur.c...6a8Zlk.png
A soron következő "utolsó szakasz" felé haladva újraolvasást javasol. Fehérrel van az "utolsó szakasz" kiemelve, viszont eltörpül mellette az "ÚJRAOLVASÁS IDEJE".
Az Ace novelek mangás adaptációja is kezdetét fogja venni Boichi által a magazin 10. számában.
2012-ben 60%-nál járt a befejezettség, 2016-ban 65%-nál, 2018-ban 80%-nál.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Én is logikusabbnak tartom, hogy egy Saga még hátravan. Rengeteg elváratlan szál van még.
Én ugy vélem, hogy kelleni fog még 3-4 történetszál a befejezésig. Egy tőrténetben ennyi ellenfelet, és történést nem lehet normálisan lezárni.
Még el kell jutni Elbafra -> Elbaf mamához lett hozzá kötve, Wano pedig Kaidóhoz
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet -> ha Fehérbajuszéknál van, akkor már megvan az összes
Még meg kell találni a One Piece-t -> Final Arc
A maradék császárral is kell kezdeni valamit -> Final Arc
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit -> off screen
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit. -> Final Arc
Oda 2019-ben mondta, hogy 5 éven belül be szeretné fejezni. Wano után még marad 3 év a Final Arc-ra. Szerintem is ez a reális. Plusz már érezhető a vég, most húzták elő a live action + Ace spin-off manga kártyákat, addig üsd a vasat, míg forró elven.
Még el kell jutni Elbafra -> Kövi arc szerintem az lesz és csak ott lesz leverve a Mama
Még meg kell találni a maradék útvonal Ponegrifet -> Szerintem Elbafon lesz, hasonlóan elzárkózott mint Wano, valszeg azért nem tudnak róla
Még meg kell találni a One Piece-t -> Raftel arc, Elbaf utáni arc
A maradék császárral is kell kezdeni valamit -> Shanks-al Luffy-nak még találkoznia kell (Elbaf - Raftel vagy Raftel - Világkormány arc-ok alatt vagy között), de valszeg Fekete Szakál fogja leverni off-screen, fekete szakáll lesz az utolsó arc
A forradalmárokkal is kell kezdeni valamit -> a Világkormány arc és Fekete Szakáll arc
A tengerészettel, és a világkormánnyal is kezdeni kell még valamit. -> Raftel arc után
Szóval én tippre azt mondanám, hogy lesz egy Elbaf, egy Raftel, egy világkormány/forradalmárok és egy Fekete Szakál arc + lezárás 1-2 manga. Talán a Világkormány/Forradalmárok arc egyben lesz a Fekete Szakáll arc-al, szóval azt mondom, hogy 3-4 arc maradt, időbe viszont nem tudom, hogy hogy férhet bele.
Szerintem meg a Tündérek földjén lesz az utolsó Road Poneglphy. Skypián említette Enel, hogy az igazi isten ott létezik stb. Szóval szerintem jobb hely lenne mint Elbaf.
Ha ezt a mangát lezárják 3-4 éven belül az eleve nem sejtet jót. Oda stílusában haladva a megválaszolatlan kérdések, hiányzó helyszínek, karakterek, történetek még ennek a dupláját is jelentenék. Nem mondom hogy teljesen csalódott vagyok csak vagy nagyon-nagyon izgalmas utolsó 150+ fejezet lesz ebből ami emlékezetes lezárást adna egy amúgy olykor lassú cselekményű mangának éreztetvén hogy a Szalmakalaposok tényleg nagypályások lettek és nagypályás dolgokat visznek végbe vagy hiányérzetettel búcsúzunk ettől a kivételes mangától.
Ha esetleg lenne egy folytatása a One Piece-nek akkor érthető. Mit csinálna Oda Luffy-ék nélkül? Szerintem ő ezt egy életre vállalta.
Ugyanaz fog megismétlődni, amit Roger és Luffynál láttuk . Generációk között jelentős eltérések lesznek ,de a végeredmény ugyanaz lesz .One piece kincs megszerzése, ami végül egy felejthetetlen kaland lesz , és ez újra és újra megfog ismétlődni .
Ez a vége sokkal jobb ,mint Luffyék a világ békért küzdenek. Ők kalózok, és nem hősök .Ennél többet ne is várjatok .
One piece egy hatalmas világ , és mi csak egy részét fogjuk látni, ami szerintem teljesen rendben van .A többi felfedezetlen világ a saját képzeleteden fog múlni .
Amig létezik a one piece , addig lesz ok kalózkodni, hisz rejtett kincsről beszélünk, amit kevesen tudnak megszerezni .
Azt azért tegyük hozzá, hogy a One Piece élőt is voltak kalózok Roger azt érte el az utolsó mondatával,hogy még többen indultak neki a tengernek hadd idézzek valamit Garp-tol amit Luffy-nak mondott idézem"Mára annyi a kalóz mint csillag az égen". A One Piece világa egy tengerekre és szigetországok épülő világ magától értetődő, hogy kalózok voltak-vannak és lesznek akár One Piece nélkül is, ahogy Fehérbajusz mondta előbb vagy utóbb de valaki megfogja találni
Szerkesztette: Szemi1992 - 2020.08.06. 20:15
Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.
Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.