Csak én lepődtem meg egy kicsit, hogy láthattuk, ahogy Kaido levágja Orochi fejét? Oda az ilyen jeleneteket a mangában is kicenzúrázza, illetve kihagyja... elvégre gyerekek is követik és mindennél fontosabb a gyerekek lelki békéje...
Valaki írta, hogy hydra (egyik) legendája, hogy mind a 8 fejét le kell vágnia, ahhoz h meghaljon. Tudtommal pont fordítva nem? Amennyi fejet vág le, a helyén duplázódni (vagy triplázódni) fog, vagy ez csak a disney-ben van?
Heh, hát azért az sem volt piskóta, mikor Odenéket akarták élve megfőzni és az egyik őr beleesett a fazékba, majd kiugrott és ott a földön sistergett.
A görög mitológiából ismert hydra, amivel ha jól rémlik akkor Herkules küzdött, akkor annál valóban az volt amit írsz. Ott el kellett égetni a dögöt. Bár lehet valamit keverek szóval ne vedd készpénznek.
Amit pedig Tapion írt az a japán mitológiából van. Itt elolvastam a wikit Jamata no Orocsi legendáját, vagy mit. Röviden, itt már kezdetektől 8 fejű a dög, és lányokat eszik. A viharisten Szuszanoo öli meg, úgy hogy leitatja mind a 8 fejét s aztán levágja azokat. Mindenki eldöntheti maga, hogy Oda melyik mitológiából merítkezett inkább.
Ha te 20 év múlva is itt leszel és ezt fogod csinálni, akkor nem lesz 20 év mert 10 éven belül belül Tapion bergyilkossá avanzsálja magát és leszedál a g*cibe.
Tapion-sama szerintem szedjél frontint, nyugodjál meg, nem éri meg... Engedd el. OFF téma vége.
Szerintem az a rohadt fura hogy Roronoa, Kidd, Luffy akciója után nincs komolyabb erősségű és mennyiségű ember aki üldözné őket, helyette a Kaido csatornán nézik az esti híreket többnyire. Most vagy nagyon csúnyán alábecsülik mind hármat, vagy ez a sereg Kaidoval az élen full retard banda. Ha most arra gondolok mikor BM előtt felbukkant a szövetség hogy legyilkolják egészen amíg ki nem jöttek a területükről végig tudták ki hol van, kivéve sanji aki pudinggal tortázott. Ezt én soha de soha nem fogom megérteni. Kaido háborús kijelentéésért megérte de ha nem mondja mert más dolga akad se haragszom meg rá, mivel elméletileg az arc végére le lesz gyalulva az arca, de ezzel a szemembe azt sejteti mondani az író hogy ne igyunk előre a medve bőrére, lehet nem is fog felszabadulni wano, csak végleg elpusztulni és luffy-ék kikapnak kegyetlenül csúnyán.
Szerkesztette: Morauze - 2020.07.28. 04:30
A kettős mérce szép dolog? Ugye? : D Micsoda szavak .
Ahogy mondtam, nem fogok egyetérteni a többséggel , mert akinek nincs elvárása, azzal felesleges vitáznom.
Katakurinál is mennyit vitáztuk, mert a többség szerint Katakuri nem volt erősebb Luffynál. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttek, hogy tévedtek .
Engem nem zavar, hogy gyerekes támadtok, vagy esetleg smiley támadások alatt leszek. Kitartok az érveim mellett, mert tudom bizonyitani .
Héten elkezdem a Wano arcot animében, és remélem ott is javulás fogok tapasztalni, mint Totllandnél .
A kettős mérce szép dolog? Ugye? : D Micsoda szavak .
Ahogy mondtam, nem fogok egyetérteni a többséggel , mert akinek nincs elvárása, azzal felesleges vitáznom.
Katakurinál is mennyit vitáztuk, mert a többség szerint Katakuri nem volt erősebb Luffynál. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttek, hogy tévedtek .
Engem nem zavar, hogy gyerekes támadták, vagy esetleg smiley támadások alatt leszek. Kitartok az érveim mellett, mert tudom bizonyitani .
Héten elkezdem a Wano arcot animében, és remélem ott is javulás fogok tapasztalni, mint Totllandnél .
Dungeon te tipikusan az vagy aki megy az autópályán majd felkiált, hogy "miért megy mindenki a forgalommal szembe?!?!? Micsoda hülyék!"
De tényleg nem árt lezárni ezt az egészet
DE vajon ki megy a rosszirányban, többség vagy az 1 ? Nem mind1 .Ezt most olyan, amikor tényleg rám akarjátok erőltetni azt, hogy Queen haki nélkül nem ért volna semmit Bmnél . Fontos megjegyezni, hogy Cracker belevágott Gear 4 -ben .
A Yonko parancsnoknak nem lehet gyenge a hakija.
Sokan említik, hogy a Yonko parancsnok nem használnak haki. Most Kaido se használt, amikor megtámadta Orochit .
Hakival halott lenne, mert váratlanul érte a támadás .
Nem is kell egyetértenünk!
Értem én hogy Katakuri erősebb ez vitán felül áll, ettől függetlenül kikapott mert mert nem volt olyan szemfüles mint Kaidou aki simán tarkón verte Odent.
Na mit ért volna Queen hakival Mama ellen? Erős hakija van a parancsnokoknak ez igaz, de még sokkal erősebb hakija van egy császárnak.
Eddig egyiktől se láttunk haki használatot, persze lehet csak nem lett felrajzolva véletlen.
Mert Jinbei Gyojin+ hakival keményen odavert Bmnek, amivel nem csak arrébb lökte ,de megtudta sebezni .
Ha neki ment, akkor a parancsnoktól is elvárom. Queen még ott van hibrid forma, ami még több erőt ad .
További érveim, Gear 4 forma, ami megközelíti a Yonko fizikai formáját .Ha Crackernek sikerült belevágnia, akkor a Bm vagy Kaido ellen is menne . (Mint pl Oden ,aki keményen belevágott Kaidoban )
Luffy szintje még mindig parancsnoki szinten mozog, és ha edzés után sikerül egy komolyabb sérülést a Yonkoknak, akkor Queen nem menne ?
Ezek az érveim, amiért azt gondolom, hogy megtudná sebezni . Mert ha hakival nem érne semmit, akkor Luffynak mi oka lenne fejlesztenie a fegyverzet hakit ?
Csak egy dologra szeretnék reagálni: nem rivalizálok dungeonnal, ahhoz közel egy szinten kellene állnom vele. De ő mindenki felett áll, hiszen ő Oda magyar nyelven (rohadtul nem) beszélő begombázott lelkiismerete.
Most is összevissza ír, teljesen értelmezhetetlen dolgokat ír (Cracker Gear Fourth-t használt mikor belevágott a Mamába vagy Queenbe WTF???), de azt a rengeteg időt, amit a sas szeme felnyitásának hiábavaló próbálkozásba öltem, érdemi beszélgetésekre vagy fansub tevékenységre is fordíthattam volna.
Ezért úgy döntöttem, mostantól teljesen levegőnek nézem a hozzászólásait, és javaslom, tegyen mindenki így, aki szereti ezt a fórumot és ezt a topicot. Majd megunja egyszer.
Ne etessétek a trollt!
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Na, Luffy az valami mester szintű haki típust fejlesztget éppen, ez nem összehasonlítható azzal hogy a parancsnokoktól eddig egyáltalán nem láttunk haki használatot. Akkor hiába ütné Queen Mamát hakival, semmi sem változna, ha egyből a fejlett típussal ütné, akkor lenne értelme az összehasonlításodnak.
Meg szerintem Queen támadó ereje eleve nincs partiban Luffy G4 ével, egyedül védelemben jobb, de ahhoz is meg kellene ütnie rendesen Kaidounak hogy biztosak legyünk benne.
Lehet az én emlékeimmel van a baj, de azon kívül hogy ellökte Jinbei Mamát semmilyen sérülést nem okozott neki. Meg arra sem amikor megvágta Cracker Luffyt g4 formában. Ha tévednék én kérek elnézést, meg linket az ellenkezőjéről.
Oké ezzel a fejezettel rendesen belecsaptunk a lecsóba. Nami pedig elég nagy sz@rban van, kíváncsi leszek hogy a szerkesztő miatta bőgte-e el magát. Eléggée bátor húzás lenne Odatától ha Nami elpatkolna, de legalább is súlysan/ maradandóan megsérülne.
Jó kis fejezet volt De tényleg végre teljes mértéken beindulhatnak a dolgok Mondjuk jobban örültem volna ha kapunk egy Kanjuro csatát és nem csak ennyit. Talán az anime majd kibővíti.
Volt egyszer egy hír,hogy Oda szerkesztője elsírta magát vagy ezen vagy a következő fejezeten. Remélem a következőre gondoltak,mert annak ellenére,hogy jó kis fejezet volt szerintem nem volt olyasmi ami miatt sírni kéne.Bár ez mindenkinek más