Amíg ennyire színvonalas animét készítenek, nem érdekel hogy van 1 hét szünet. ha ez kell hogy jobb legyen, csak tessék. Attól még kár mert én is kíváncsi vagyok a folytatásra, de ki kell bírni.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem ha maradna a mostani rendszer az tökéletes. Évente elég ha csak 25 minőségi részt kapunk nem kell több mert nem hiányoznak a fillerek meg a cselekmény húzogatása, hogy ne lépjék túl a rendelkezésre álló fejezeteket.
Viszont ezzel a rendszerrel amig fut a manga sose érné utól az anime
A mangának se gondolom, hogy mostanában lesz vége. Amig ilyen népszerű nem kell sietni a szerzőnek sem akár felnőhet egy Naruto szintre is. (Tehát láthatnánk 10 évig akár)
Szerintem amit mondasz az egy kicsit ellentmondásos. Nem szeretnél fillereket, de 10 évig is mehet akár a Naruto, ami tele volt fillerrel. Oké ha egy évben nem 50 csak 25 részt adnak ki az már csökkenti... de na filler nélkül nem hiszem hogy elmegy 10 évig.... aztán ne legyen igazam
Mi ellentmondásos benne? Ha évente a Bones csak 25 részt add ki akkor nem lesznek fillérek.
Narutoban azért volt sok mert utolérte mindig a mangát és ott hetente voltak részek nem egy évben 25. Azért ott sem lettem volna csak animés mikor konkrét új történeti ivekre másfél éveket kellett várni például.
De én személy szerint a mangát is szeretem olvasni, de azért animében sokkal jobban néznek ki ezek a harcok.
Azt értem de a képpen egy kicsit máshogyan néznek ki a karakterek mintha változott volna a rajzolás Ha azokat a történeti iveket rakják bele amire gondolo akkor nagyon jó lesz az évad második fele. De mint mindig a végén lesz a legjobb
Hát ez a rész most uncsi lett és volt egy kis érzelgős rész, de dögunalom volt nekem, persze az előző epic részek után ez érthető szóval ennyit megért és akkor ezután lesz egy szünet hmm fasza na mindegy remélem a következő arc is pörkölős lesz
Az ilyen lazább részek is kellenek, ahol néhányszor jót lehet nevetni. Végülis 2 hét múlva kezdődik az új ív, ami a végső támadás kitalálásával kezdődik... hát erre kíváncsi leszek Bakugo nem épp kreatív, Midoriya sem túlzottan, és még azért lehetne sorolni de majd kiderül.
Szerintem is kellenek az ilyen lazább részek. Kifejezetten jó látni az ilyen apróságokat, mint azt hogy Bakugo visszaadja a spórolós Kirishima pénzét, meg közben az osztály hangulatán is változtat közvetetten. Tetszik, hogy ennek a Szobakirályos játéknak oka is van, amellett hogy még jobban bemutatják a karakterek személyiségét.
Ez a rész arra szolgál, hogy az osztály tagjai jobban megismerjék egymást, hogy oszlassák a feszültséget és így szorosabb kötelékeket ápoljanak egymással. Az ilyen "semmit" mondó részek alapozzák meg a későbbiekben az osztályt érintő krízis helyzetekben azt, hogy a kevesebbet szerepeltetett karaktereknek is ugyanolyan fontos és lényeges véleménye legyen azokéval szebben akiket többet látunk.
Azért megnéztem volna, hogy milyen Mineta szobája.xd
Bakugo nem kreatív?
A ruháját elég jól kitalálta arra hogy a max robbanást hátrány nélkül használhassa.
Én egy dolgot nem tudtam megérteni a részben.
Tsuyu baját. Nem tudtam felfogni hogy mi a problémája. Ha valaki ezt le tudja nekem részletezni és elmagyarázni azt megköszönném.
Oh és Deku karján mi az az égésszerűség?
Asui baja amennyire értek angolul az hogy olyanokat mondott Dekuékra mikor mondták hogy végrehajtják a mentőakciót, hogy ezzel nem lesznek különbek a gonosztevőknél mert engedély nélkül harcolnak, és úgy érzi hogy ezzel megsértette őket és nem tudott így együtt nevetgélni mintha mi se történt volna, én így fogtam fel.
Dekun az égés nem Dabi tüz képessége miatt van? Merthogy megégette egyszer, vagy annyira széttört volna? Nemmondtam hogy semmitmondó rész, csak nekem unalmas volt, xd de érthető hogy kell ilyen is.
Jaa ezt a végső támadás dolgot meg nem értem, bocsi xd.
Deku karja a Muscular elleni sérülése miatt még olyan. Olyan nagy jelentőségen nem lesz szerintem meggyógyul és majd eltűnik.
Ez a Tsuyu dolog kicsit tényleg nehezen érthető. )
Szerintem röviden annyi, hogy ellentét volt egy kicsit az osztályban azzal kapcsolatban, hogy megmentsék Bakugot vagy nem. Mivel még nincs igazi hős engedélyük ezért bármit amit tesznek kint egy hivatásos hős engedélye nélkül az bűncselekmény. Erről már beszéltünk korábban is, de amig csak kadét valaki vagy tanuló nem cselekedhet engedély nélkül. Szóval a lényeg Tsuyu hozzávágta azt a fejükhöz, hogy ha megteszik akkor olyanok lesznek mint a gonosztevők.
Narutoban is előjött ez csak ott lazábban kezelték a dolgot:
"Azok a shinobik, akik megszegik a szabályokat egyenlők a szeméttel... de az olyanok, akik cserben hagyjak a bajtársaikat, rosszabbak a szemétnél."
Csak az itteni világban az az eszme, hogy bekell tartani a szabályokat. A Narutoban ezeket a szabályokat elég lazán kezelték néha. De itt az animében már egyszer elmondták Stain arc után, hogy nagy bajba is kerülhettek volna. Itt nem lehet valaki hős, hogy engedély nélkül cselekszik össze-vissza általában a rendőrséggel együttműködve dolgoznak. Tehát hivatásosabb dolog mintha ők is rendőrök vagy egy speciális osztag lennének.
Szóval miután reggel megtudta, hogy mégis elmentek meg a többiek is megtudták ezért mindenki furán érezte magát. Azért is, hogy azt mondták ne tegyék meg mert az bűncselekmény meg azért is mert ugye nem segítettek benne végül. Szóval, hogy csökkentsék a feszültséget és visszahozzák a régi hangulatot találták ki ezt a szoba nézegetést. Tsuyu pedig szomorú volt, hogy azokat a kemény szavakat mondta nekik még a kórházban ezért lelkiismeret fordulása volt. De így ezzel a résszel ez a dolog rendbe jött szóval megint megvan az összhang.
Pár rész történéseit összekell rakni, hogy leessen
Az előzetesben a végső támadást nehéz jól lefordítani. Egy hős speciális támadására kell gondolni. Pl. Deku esetében a Smash Persze az nem Dekué hanem All Might-ot szóval neki is gondolkozni kell csak példának hoztam fel. De a következő részben kifog derülni milyen kreatív is 1-2 ember. Lesz meglepődés azt garantálom.
Igen lehet.
Nekem az nem volt főleg tiszta hogy az a baja hogy gonosztevőkhöz hasonlította őket, az hogy nem segített nekik vagy az hogy a tiltakozása ellenére is elmentek. Akárhogy is kicsit túldramatizáltnak éreztem.
Oh és még vmi.
Mit jelent ez az ideiglenes vagy milyen engedély amit meg kell most szerezniük?
Mire jó? Valamelyik részben elmondták?
Ugrás a fórumra: |