2x végig nézte, ahogyan a hajójukat egy madár fajzat letaszítja a vízesésen. Szóval már nem azért, én kinézem, hogy a keményfejűsége végett és az ellenszenve hajtja előre Onigashima felé.
Ahogy azt sem állítottam, hogy teljesen esélytelen volna ellenük, de ahogy azt sem, hogy komolyabb problémát tudna nekik okozni. Egyszerűen szerintem ez messzemenő következtetés.
Ovent és Daifukut csak képletesen írtam le.
Se Queen-től, se King-től nem láttunk semmit. A Mama megszívatta, várható volt. Azért, mert nem használt hakit, még nem jelenti azt, hogy nem tud. Személy szerint nem szimpatizálok Queen-vel, mert egy hatalmas balfasz, de ne írjuk már le az erejét, amit még nem is láttunk.
Vérdíj különbség? De hát én is írtam, hogy nem számít, végképp nem. Kaidounak is nagyobb a vérdíja a Mamáénál, aztán nem tudott vele mit kezdeni.
A kalózkirály részét pedig úgy értettem, hogy ha tényleg akkora az erőkülönbség az emberei és más Yonkouk beosztottjai közt, akkor nem értem, miért nem próbálja őket legyűrni? Ha legyűri őket, beszerzi teszem azt Kaidou poneglyphét, a Zoun találhatót, illetve a negyediket, aminek helye ismeretlen, akkor simán működhet. Xebec pedig a világ királya akart lenni, nem a kalózoké. Nem tudhatjuk, hogy azon belül mik voltak az ambíciói.
Persze nem tud a Zoun lévőről, ez csak egy feltevés. De nem lehetetlen, hogy megtudja.
Mama maga mondta, hogy ha meg lett volna az óriás hadserege, legyőzi a kollégáit, aztán kalózkirállyá válik. Természetesen még nem ennyiből áll, de ha eltakarítja őket az útjából, akkor nincs kinek őt megakadályozni.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.06.20. 12:45
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.