Mondjuk Perosperot nem értem mit fantáziál...
Ha Mama szövetkezik ez van, nem mintha tehetne ellene bármit is.
Mondjuk BM is elég sumák, szóval lehet egymásra találnak majd ha összefutnak, vagy le lesz pirítva.
One Piece manga
Tuti nagy Oden párti, ha végig gondoljuk mondták is hogy fiatal, kb huszonvalahány éves lehet, lesz neki is valami storyja talán Oden segített neki kiskorában vagy a hüvelyekkel spanolt össze és Ő is szenvedett a kivégzés alatt, talán az apja hazudott is neki. Simán eltudom képzelni.Vagy Kaido kinyírta az anyját. Oda imádja kinyírni az anyukákat.
Egyesítve 2020.06.19 13:59:55:
JAh meg csak nekem furcsa, hogy láncok vannak rajta? Lehet bebörtönözte a saját fiát??
Severum
Ez az egyik, hogy Isten igazából nincsen szava. Az lesz, amit a kapitány mond, nem tudom mit erősködik. Illetve ez egy logikus döntés is volt a Mama részéről, hiszen ha háborúba kezdenek a Bestia kalózokkal, nagy valószínűséggel Luffyt soha nem kapják el.
nami94
Legfeljebb annyi idős lehet, mint Luffy. Meglátásom szerint. De lehet több is, lehet fiatalabb is. Nem feltétlenül kellett ismernie személyesen Odent, elég ha csak hallott a "legendájáról", aztán ő lett a példaképe.
Rikiya írta:
Severum
Ez az egyik, hogy Isten igazából nincsen szava. Az lesz, amit a kapitány mond, nem tudom mit erősködik. Illetve ez egy logikus döntés is volt a Mama részéről, hiszen ha háborúba kezdenek a Bestia kalózokkal, nagy valószínűséggel Luffyt soha nem kapják el. .
Igen, természetesen Mama biztosan megfogadná Perospero ötletét. Igazad van. Adhatnak tanácsot a kapitánynak, de nem szokás megkérdőjelezni a döntését, pláne ha az elég határozott. Ez az arany szabály.
Ráadásul Luffy-val példálódzol.
Húú, próbálok sorba menni. Kezdem azzal, hogy sok idő után végre egy jól felépített részt kaptunk ráadásul elrejtve információkat is észre lehetett venni a fejezetben.
A borítót nem kívánom kommentálni, mert csak tönkre teszi azt amennyire élveztem a fejezetet.
Nem tudom ezek szerint csak nekem tűnt fel, hogy Perospero Ébredést használt. Amíg a szem ellát mindent cukorrá változtatott. A beszéde meg arra enged következtetni, hogy megfogunk lepődni, hogy az a 700 milla erőben mit fog jelenteni. Figyeljétek majd meg, hogy Katakuriról kifog derülni, hogy egyike azoknak, akiknek az ereje a legközelebb áll a Yonkoukéhoz. Ha engem kérdeztek Mamánál szerintem alul vannak lőve a vérdíjak, mert nem olyan emberek, akik minden hova oda mennek és szét és agyon vernek mindent és mindenkit. Kaidounál meg pont ilyenek. Ezért lesz nagy vérdíj különbség köztük. Mint Kidék esete volt anno. Oven és Daifuku is ezért alacsony vérdíjas.
Ez egy kérdés csupán, de Chopperék mondják, hogy Mama egy ütéssel aktívált valami furcsa funkciót a tankon. Nem lehet, hogy kapott egy lelkecskét a tank?XDD Lehet simán oda viszi majd őket a MamánakxD
Mikor Sanji ilyen fejet vág, akkor valamit kitalált. Ő mindig is ilyen volt nem hiszem, hogy legkell ragadni a prosti dolognál van valami a háttérben. Mivel ő a legjobb megfigyelés használó a csapatban lehet valamit észre vett. (gondolom Luffy után)
Engem kövezzetek meg, de, ahogy eleinte kedveltem Carrotot úgy csapott át számomra a jelentéktelenség mezejére, most meg már kifejezetten idegesítőnek érzem a karakterét. Kész panel pazarlás kb egy értelmes megnyilvánulása nincs, mint aki kb puszta fanservice karakter. Na mindegy, ez legyen az én bajom, nem tudom ti hogy vagytok vele.
Zoro most 500 gifterrel áll szemben? Nem úgy volt, hogy annyi Kaidou egész seregének a Smile használója? Már nem emlékszem. Viszont végre pár Smile, akik jól néznek ki és nem komédia kategória. Ennek nagyon örülök, mert már kész cirkusz volt Kaidou csapata.
Amit szerintem Oda burkoltan elrejtett az Zoro és Sanji ereje. Sanji meg kapta azt az okádék Raid suitot (még mindig nem tudom megbocsájtani), Zoro Enmát. A sors fintora, hogy a You tube feldobta nekem tegnap vagy tegnap előtt a Sanji vs page one harcot. Hát nekem itt valaki mondta, hogy az nem volt rekt . Nem a fenét nem Sanji agyon verte Pageonenak momentuma nem volt ellene és csak a Raid suitot használta alap támadásokkal. Luffy ezt a Page One-t G3-al one shotolta. (Paidonnak válaszólva szerintem nem használt g2 csak g3-at) Már ha One shot volt azt majd meglátjuk. Ulti ellen G4-be akart menni, ami már Dofflamingo szint! És ez a Tobi Reppo nem a top kommanderek. Így is One shotolt elvileg egyet Luffy, szóval ne legyetek már elégedetlenek. Viszont Zoro és Sanji milyen erős lehet, ha hakit és Diablo Jamblet meg nevesített támadásokat használnak majd Zoroval? Eddig mondtuk, hogy nem állnak készen egy parancsnokra. Hát szerintem itt vált egyértelművé, hogy készen állnak. Zoro elintézte szinte One shotra a legrosszabb generáció egyikét Killert. Sanji meg se izzadt a Tobi reppo egyik tagja ellen és úgy, hogy nem használt semmi extrát csak kipróbálta a Suitot.
Yamatora meg nem tudom mit mondjak, szerintem tényleg Kaidou fia lesz, aki mérhetetlen nagy Oden fan. Kizártnak tartom, hogy Oden legyen az. Kaidou is bolondnak hívta lehet az Oden rajongása miatt. És így tényleg lehet ő az Ász, mert erős ez egyértelmű még ha meglepetésszerűen és sunyi mód is, de elkente Ultit egy csapaásra.
Már a viselkedése és a mozgása érdekes. Az, hogy Kaidou fia (elvileg) és hogy buzogányt használ érdekessé teszi. Kövezzetek meg, de ahogy megláttam nekem azaz érzésem támad, hogy meg van a hiányzó eddig nem ismert tag a csapatba. De ezt korai kijelenteni, de valamiért ez az érzésem támadt. Ez az első, mert sem CC sem Hancock esetében nem gondoltam erre jó ideig. Mellettük én továbbra is kitartok, Jinbei meg gyakorlatilag tag, szóval teljes a létszám Érdekes lesz. Lehet csak Yamato miatt, de végre volt egy kis hangulata az egésznek. Totlanden volt ilyen, hogy az egyik menő embert követte a másik Végre Kaidouhoz is került pár és hype eszköznek tűnhetnek a Tobi Reppo tagjai, de szerintem erősek ezek. Csak már nem Luffy szintjén. Amúgy Yamatou nem hiszem, hogy a top csapások szinte fölött lenne, mert különben a Tobi reppot utánuk küldeni baromság lett volna, kettő nem is mentek volna utána, ha tudják, hogy értelmetlen. Elég cingár valszeg erős lehet, de ellenben Kaidou embereinek többségével ő nem lesz tank Lehet kap egy pofont és megy aludnixD
Jó kis rész volt végre. Már nagyon vártam egy ilyet. Kezdtem rohadtul unalmasnak találni Wanot.
Most látom miket írtatok a láncok Odenen is voltak és ugyan az a csíkos kötő van rajta, mint amit Oden hordott.
Közben észre vettem még valmait mi az a repedés a lépcsőn, ahol lejött Pay-pay és ulti?
Severum írta:
Én is el tudom képzelni hogy menekülés lesz a vége a dolognak, és később lesznek legyőzve a császárok. Persze sokan nem értenek egyet, de csak mert vége lesz 5 éven belül... (remélem nem)
Nem örülnék ha hirtelen megerősödne Luffy és bezúzná Mamát és Kaidout a semmiből.
Igaz volt már pár csodás győzelme de azokban a csillagok együtt állása is segített, és közel se voltak olyan kilátástalanok mint a császárok egyenként, nem hogy együtt.
Persze, lehet holnap meghalok fene tudja, de az nem számít abból a szempontból hogy mit szeretnék.
Több mint húsz éve szenved ott mindenki, még pár évet kibírnak.
Momot meg igen gyorsan meg kell menteni mert már keresztre van feszítve, vagy megvárják míg végeznek a támadással és csak akkor ölik meg ha nyernek?
Majd miközben menekülnek, ellopják és mennek megerősödni Tamával együtt.
A döntetlent nem értem miért lenne jó, akkor minden marad a régiben, vagy felezik az országot és majd mindenki Lufyék oldalán akar lenni.
Ha menekülnének, természetesen mindenki menne a bányába dolgozni, páran meghalnának off screen persze.
Nekem mondjuk azzal sincs semmi bajom ha hirtelen ssj-god módot kap Luffy és Kaidouval veri agyon Linlint sima alap formában.
Hiei
Perospero ébredésén meglepődtem, merthogy semmi arra utaló jelet nem látok. De lehet csak figyelmetlen vagyok. Valamint külföldön is sokan nyomják ezt, lemaradtam valamiről?
Nem szeretnék akadékoskodó lenni, de Perospero-ból kiindulva, hogy jutottunk el odáig, hogy Katakuri egyike azoknak, akik leginkább megközelítik a Yonkouk szintjét? Mármint az összefüggést nem értem. Szerintem mindig is egyértelmű volt, hogy a vérdíj nem számít, ahogy a Mamáék esetében sem. Illetve mióta megismerkedhettünk Kaidou bandájával, pláne megerősítést nyert ez, hogy semmivel sem jobbak (sőt), mint a Mamáék. Értem, hogy te is erre akartál kilyukadni, csupán a levont konklúziót nem tudom hova tenni.
De nyilván ebből az következik, hogy King, Marco, Benn Beckman is ugyanannyira megközelíthetik a szintjüket. Ugyebár ők is 1. számú parancsnokok, így helytálló feltételezni.
Az való igaz, hogy a Császárok után az Admirálisok/legerősebb Yonkou parancsnokok azok, akik a ranglistán utánuk következnének. Magától értetendő. Tény, hogy az Admirálisok és a legerősebb parancsnokok között nincs akkora szakadék, mi több egy pár méter lehet közöttük, míg ezt már a Yonkoukat beleszámítva nem tudom már elmondani. Megjegyezném, hogy semmiféleképpen nem a Császárokat szeretném felmagasztalni, viszont egyszerűen köztük és a másik két kategória közt már kilométereket számolok fel, legalább. Tulajdonképpen arra célzok, hogy a megközelítés, az kissé túlzás.
Maradjunk annyiban, hogy ha még tesznek is érte (ezalatt ugye a fejlődésüket értem), akkor simán kijelenthető. egy bizonyos idő után.
Ulti-ról még annyit, hogy nem hinném, hogy azért vetette volna be Luffy a G4-t, mert olyannyira nehéz ellenfélnek bizonyult, voltaképpen semmi olyat nem mutatott. Itt az lehetett a lényeg, hogy Luffy hamar leakarta rendezni az ügyet, így gondolta, G4-vel azonnal megszabadulhat tőle, és mehet tovább a dolgára.
Ami Zorot és Sanjit illeti, majdnem egyet értek. Sokkal több van bennük, mint amennyit gondolnánk, de ha tételezzük fel: Zoro megküzd King-vel, az mitől lesz különb csata, mint a Luffy vs Katakuri? Page One szerintem rossz példa. Mármint az, hogy eltudta kenni az ő száját, az még nem jelentené azt, hogy készen állna mondjuk Queen ellen. Közel sem. Amúgy lehet csak én látom így, de a repülő hatos kb. a szörnyetegekkel lehet egy súlycsoportban. Tehát gondolok itt Ovenre, Perosperora, Daifukura, Compotera, Amandera (bár őt, mintha nem oda sorolták volna), Snackre. Snack még egy kakukktojás is, hiszen egykor Édességparancsnok volt, így valamelyest erősebbnek érzem a többinél.
Mindazonáltal a Raid suit és az Enma... Hogy őszinte legyek, nem ok nélkül adta ezeket Oda nekik. Sajnos az az érzésem, hogy ezzel akarják kompenzálni azt a bizonyos hiányt, ami szükséges ahhoz, ha a 3 legerősebb Yonkou parancsnokkal szálljanak szembe. Ez különösképpen azért zavar, mert egyiküknek sem volt méltó harca. Se Sanjinak, se Zoro-nak. A Sütemény-szigetes ívnél legalább láthattunk is valamit Sanji-ból, amiből letudunk vonni néhány következtetést, azonban Zoro-ról ez korántsem hangozható el. Nem láttunk tőle semmi drasztikus lépést, semmi komoly erőfitogtatást, mégis kapott egy igazán hatalmas power upot. Indokolatlannak titulálom, és annak is fogom továbbra is. Szóval hogy ha még tényleg ők fogják leverni őket, amire sok az esély, sajnos pont azzal fogják, amit kaptak. Engem ez különösen idegesít, és az igazat megvallva, Oda mostanában eléggé belerondított az erőviszonyokba, annyit foglalkozott Luffy-val, hogy elfeledkezett a többiekről. Szóval ismétlem: A Raid Suit és az Enma csak eszközök, amivel betöltheti az űrt.
Ezt az ébredést én se vettem észre, csak a cukorka vízi csigáján megy fel a vízesésen magányosan azt látom.
Hát Zoro szerintem erősebb mint amit eddig láttunk tőle, legalábbis timeskip óta ő nem csinált semmit ami megizzasztotta volna igazán. De Mihawk kardja se egy sima fogpiszkáló, szóval ne sajnáljuk tőle hogy kapott egy másik jó bökőt a Shusui helyett. Na meg Enma is a 21 O Wazamono egyike mint Shusui, míg Mihawké a 12 Saijo O Wazamono egyike, és megmondta Ryuma zombija hogy ő se tudta sose kihozni az igazi erejét. Ezt csak azért mondom mert már most se lehet sok jobb kardforgató Zorónál, Sólyomszemű és Vista biztos az még.
Ja és se neki se Sanjinak nincsen démongyümölcse, szóval belefér egy erősebb felszerelés nekik.
Zeusznak meg szerintem nem lesz különösebben semmi baja, mert hát ő mégiscsak Mama lelke, és tudjuk hogy igazából neki semmi sem fontosabb a finom kajánál.
Itt az a lényeg, hogy még semmit sem látunk tőle TS óta, még csak az erejét sem tudtuk bemérni, erre megint kap egy power upot. Ezért érzem indokolatlannak. Csakhogy az a kard nem csupán színvonalas, hanem sokkal erősebbé teszi a használóját. Persze azért meg kellett tanulnia kontrollálni, de ilyen erővel semmivel sem különb az RS-től. Szóval én úgy látom, hogy azért vetekedett ilyenre Oda, mert különben nem lennének túl esélyesek a legerősebb parancsnokok ellen.
Simán lehet hogy úgy van ahogy mondod, de lehet már előre is tervez Oda ezzel a karddal.
Mert végül is egy nemzeti kincsükről van szó, Zorónak meg mindegy milyen 2 kardot forgat a Wado Ichimonji mellett főleg ha azoknak ugyan olyan jó a minősége mint ami helyett kapja, mert szerintem nem rosszabb kard a Shusui mint Enma, így ezt nem érzem power upnak.
Csak Enma rakoncátlan míg Shusui meg nehezen nyílik meg, mintha külön lelkük lenne ezeknek a kardoknak.
De ettől függetlenül ez egy power up. Hiszen Enma a fordítottja Shusui-nak, nemhogy megnyílik, egyenesen elnyeli a használója összes energiáját. Ezt láthattuk eleinte Zoro-tól is. Szóval igen, erősebbé teszi a használóját. Ellenben írtam előtte is, hogy azért némileg meg kellett tanulnia kontrollálni, de mennyi időbe is telt? Pár nap? Kötve hiszem, hogy pár nappal ezelőtt még megnyomorította a kezét, aztán meg hirtelen a mesterévé vált. Akkor hinném hitelesnek, ha sokkal több időről volna szó. Shusuinak még Ryumának sem sikerült rengetek év alatt kihozni a teljes erejét, ez ellenkező esetben is igaz. Enmának azt a temérdek erejét is ugyanolyan nehéz megtanulni irányítani, mint amennyire Shusui erejét kihozni.
Én úgy vélem, hogy csak a háború után érdemelte volna meg a kardot, mikor láthattuk is volna a 2 évnyi edzésének a gyümölcsét.
Ugrás a fórumra: |