Maou írta:
Már csak 12 fejezet és eléri a manga az 1000-et. Ti (akik csak az animét nézik) mire számítotok?
semmire mire anime utól éri több száz rész xd (olvasom a mangát de ott se lesz semmi se)
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Maou írta:
Már csak 12 fejezet és eléri a manga az 1000-et. Ti (akik csak az animét nézik) mire számítotok?
Egy olyan ember aki csak az animét követi hogyan tudna spekulálni arra, hogy mi lesz az 1000-ik fejezetben úgy, hogy jó pár fejezetet még nem látott?
Nem sok logika van a kérdésben Maou egy animés topikban.
De lehet csak rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Pl. Ha azt kérdezed mire számítottok Wano arc végén vagy utána annak több értelme van.
Na, hogy kielégüljön a kérdező szerintem az 1000. fejezetbe egy epic csata lesz. Miután Big Mom megeszi Kaidout, mert azóta se jutott oshiruko-hoz ő is két démongyümölcsöt fog birtokolni ami által át tud majd alakulni egy giga zsíros gyíkká. Ez lesz az első pár oldalon, a többin pedig utolsó leheletig tartó csatát fog vívni Luffyval. Aminek a végégt sajnos nem tudom mert az az 1001. fejezetbe lesz benn.
Shanks99 írta:
Nem tudom ki vette észre, de a 14. percnél mikor mondja Hiyori Zoronak, hogy ne hibáztassa a nevető embereket, akkor a mondat végén felcsillan a szája vagy nem tudom milyen effektet raktak oda és miért.. Ötletek?
Ugrás a fórumra: |