Jaja, én is olvasgattam, hogy sokan gonosznak tartják Pudding-ot... és sajnos tényleg van rá esély.
De el kell mondanom, hogy ha hazudik, akkor én bizony bevettem, megkajáltam, simán elhittem neki És őszintén remélem, hogy nem hazudik. Habár ki tudja. Mind a két lehetőség érdekes dolgok fel vezethet.
Egyrészt baromi érdekes lenne Sanji szempontjából, hirtelen hűséges férj lenne, aki bár hátrahagyja Puddingot, hogy folytassák a kalandot, de tudja, hogy a felesége vár rá otthon (a történet végén ez külön út lehetne Sanjinak, egy happy end), és bár ugyanolyan lovagias lenne, de már nem kattanna rá minden lányra, aki szembejön vele...szóval felnőne. Szerintem baromi érdekes lenne.
Másrészt meg, ha csak tőrbe csalja Sanjit (és erre tényleg vannak apró jelek, utalások, amikből erre lehet következtetni), akkor egyértelmű, hogy milyen dráma lesz a szál végén, s adhat egy végső lökést Sanjinak, hogy hagyjon a francba mindent, mert neki nem itt van a helye.
A fejezetről: hát ja, rohadt jó volt ez is. Luffy... olyan itt, mint Roger, aki szembenézett egy egész sereggel is, csak hogy mentse a barátját. Hihetetlenül epic volt látni, ahogy harcol Pudding monológja alatt.
Viszont Sanji... lassan már én sem tudom, hogy mi lesz vele. Azt vártam, hogy most már elkezd cselekedni, de nem...ő még mindig ott ült tétlenül... nem tudom. Mindenesetre teljesen megértem, ahogy elmagyarázta, összefoglalta a dolgokat Puddingnak. Az a... nagyon durva, hogy úgy tűnik, elvesztette minden reményét. És pont ezért volt egészen durva látni a kontrasztot, hogy közben Luffy meg harcol a haláláig.
De akárhogy is, ez az arc zseniális, egy kommentet idéznék:
" This arc is incredible. INCREDIBLE. Two chapters ago, I argued with people who think that Oda-sensei recycles his plots. I get the similarities, but Oda-sensei is exploring some deep emotional concepts... besides the glaring fact that WE DON'T KNOW HOW THIS ENDS. I'm legitimately terrified for Sanji and Luffy and the Straw Hat Pirates. If you're not engaged... well, my condolences. You're apart of one of the greatest literary pieces in our lifetime and never appreciated it."
Zseniális ez a szál, a környezet, a tét, a szálak, a dráma, hogy már TÉNYLEG nem lehet bohóckodni, hanem elejétől a végéig baromi komoly az egész.
Alig várom, de tényleg, alig várom a következő fejezetet, és a következőt, és a következőt. Számomra (számomra, elfogadom, ha nincs mindenki ezzel így) a One Piece az időugrás óta nem volt ilyen izgalmas, sokszínű és epic, mint most.
Tudom, minden héten elmondom ezt, de hát ez van