https://www.reddi...=post_body
Úgy látszik, hogy a Golden Week ellenére is megajándékoztak bennünket egy új fejezettel.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
https://www.reddi...=post_body
Úgy látszik, hogy a Golden Week ellenére is megajándékoztak bennünket egy új fejezettel.
A fejezet hivatalos megjelenésének időpontja május 11. MANGA Plus-on május 10.
Lehet a korai kiszivárogtatásnak örülni, de ugyanúgy ezt a fejezetet fogjátok a megjelölt időpontokban megkapni, nem az ezt követőt. Nincs menekvés a 2 hetes szünet elől.
A spoiler alapján van azért bőven harag az emberek között, ha Who's Who és Sasaki az "All Starba" pályázik, akkor feltételezem utánuk ők következnek az erősorrendben. Azért erre lehetett számítani Odától, nem fogja Drake-et megtenni a legbikábbnak, ha áruló. Bár túl nagy erőkülönbség nem hiszem/nem kellene hogy legyen a tagok között.
Bastian
Olyan nyers vagy. Számomra mind1, hogy most vagy később kell várakoznom az újabb fejezet megjelenésére.
abel08
Nem feltétlenül kell a legerősebbnek lenniük, csak mert a Csapások posztjaira pályáznak.
Az hogy ex-kapitányok voltak mindketten, személy szerint arra enged következtetni, hogy Kaidou eltiporhatta őket és a bandájukat, majd betoborozta őket. De arra is van esély, hogy már akkor nem voltak kapitányok, mikor kapcsolatba kerültek Kaidou-val.
Továbbá van egy rossz hírem. A spoiler ismét lódított, Kaidou fia nem kerül felkonferálásra a fejezetben.
Döntetlen egy harc, amiből nem láttunk jóformán semmit? Nekem teljesen úgy rémlik, hogy Sanjinak sikerült 1x/2x megrúgnia, ahogyan PO-nak is lecsapni őt, s úgy fejeződött be (legalábbis onnan nem láthattuk tovább), mikor Sanji felrepült az égbe és feltehetőleg lerúgta ismét.
AFR említette még nekem, hogy PO kiáltása (Gyáááááá), illetve a tény, hogy a város nem rombolódott le, arra enged következtetni, hogy nem igazán folytatódott tovább a harcuk. De meglássuk.
Pontosabban nincs miről beszélni. Nem tudjuk meghatározni, hogy hogyan végződött a harcuk, sőt még az is kérdéses, hogy egyáltalán folytatódott-e.
Amennyit meg láttunk belőle, én nem vonnék le hirtelen következtetéseket.
Ezen nincs mit gondolkodni.
Kitört a baj, találkozott page onenal, , page one hívta az erősítést, Sanji kipróbálta ruhát, és mire megjött az erősítés, addig Sanji láthatatlanul lelépett a harcról , és leskelődte Namit .
Egy szó se hangzott el a vereségéről, ráadásul az új fejezetnél se említették. Még sérülést se láttuk rajta.
Szóval egy félbe maradt harcról beszélünk.
Egy kabátlopási ügybe keveredtünk, ugyanis ugyanazt állítom, mint te is. Egyedül azzal nem értettem egyet, hogy döntetlen lett volna a csata.
Sérülésekre meg felesleges alapozni. Szóval igen, én is az első végletet tartom esélyesebbnek, de a második sincs kizárva.
Sanji csak addig volt előnyben, ameddig page one nem használta a hybrid formát .Ez történt Luffy vs Kaidonál , és Bm vs Queen .Mind 3 ugyanaz történt ,ahol alap Zoun formában lószart se értek.
Page one nem tudta, hogy kivel harcol ,ezért nem vette komolyan a harcot.
Pont a csata legérdekesebb pillanatnál lett vége. Ez olyan mint a Mihawnk vs Vista .
czera
Csak addig tombolt, amig kereste azt a személyt, aki miatt oda küldték . Sanjinak csak mutatni kelet magát, és leállt a tombolással.
Ugrás a fórumra: |