A szigete középtáján található a hatalmas koponya, amiket hegyek vesznek körül. Sanji-tól egyértelműen elhangzik, hogy Kaidou kastélya leghátul van, a koponyán belül. Ha az egész koponya egy hatalmas kastély lenne, akkor miért mondtak volna ilyet?
Kaidou ott alszik? Valóban? De hát akkor miért nem Kaidou hálószobájaként hivatkozták rá, és miért Kaidou kastélyaként?
Queen is közvetlenül a kastélyában konferálta fel a Bestia kalózok osztagait? Mert nekem egyáltalán nem olyan helynek tűnt, mint ami egy kastély része volna.
Vagy ahol Kinemonék fogócskáznak a Mamával. Azok ott például bordélyházak, amiket víz vesz körül és a koponyán kívül található. Denjirou és Sasaki is látszólag a koponyán kívül találkoztak, egy épületnél.
De egyébként feleslegesen vitatkozunk, mert már maga a tény, hogy hegységek veszi körbe, bőven megcáfolja, amit állítasz. Valamint nem értelek, a linkelt oldalon is jól látszik, hogy a sziget közepén van a koponya, nem az egész egy koponya. Csak ellenkező esetben lenne igazad, akkor is csak ha az egész koponya egy kastély lenne. Nos, hogy az a koponya már ott állt-e, csak üresen, vagy azt is Kaidou építette már oda, nem tudom, mindenesetre felejtsd el a sziget = kastély ügyet.
A Mama kastélya is úgy kb. a Sütemény-sziget közepén áll és virul. Körülötte pedig egy egész város van kialakítva. Azok a torták, avagy sütik, nem tudom pontosan mik azok, meglátásom szerint tornyoknak minősülnek (bár jó eséllyel csak díszek, legalábbis a legtöbb), de hogy nem a palotája részei, annyi szent.
Hát azt így elég messzemenő megállapítani, hogy nagyobb-e a másik szigete. Kaidoué sem olyan kicsi, figyelembe véve, hogy mikor a szövetséges erők bevonultak a szigetre, hangyányi méretük volt az épületek, a koponya, meg úgy Isten igazából mindenhez képest.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.06.13. 10:14
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.