https://readjump....ece/981#10
Mik ezek a macskaszerű emberek Who's Who körül? Vajon a gyümölcséhez lesz köze? Vagy ennyire szereti a cicákat?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
https://readjump....ece/981#10
Mik ezek a macskaszerű emberek Who's Who körül? Vajon a gyümölcséhez lesz köze? Vagy ennyire szereti a cicákat?
Tapion-sama írta:
... kidolgozott volt Sanji története a Sütemény-sziget történetívben...
Nem, Marconak az adott esélyt, hogy a Big Meme kalózoknál Mont' dornak nem volt annyi esze, hogy 10 nap alatt bepakolja a fattyú testvéreit a könyvébe és felrepüljön velük a vízesésen. A sok Geppou használóról, akik képesek repülni és esetleg beállni Marco elé már ne is beszéljünk. Daifuku Dzsinje és Smoothie távolsági kardcsapásait ne is említsük, mert még a végén megvágják szegény Főnixet.
De persze minden király. Pontosan ezt várja az ember a Big Meme kalózoktól. Mert már tényleg csak egy nyomorult Mém az egész Yonkou legénysége. Inkompetens szellemi fogyatékosok gyülekezete.
Ha nem lenne Katakuri étkezési rendellenessége, szent meggyőződésem lenne, hogy a kórházban kicserélték őt véletlen Mama igazi kölykével.
Pedig az igazat megvallva, nekem egy hatalmas pozitív csalódás volt a BM kalózok a Sütemény-sziget történetívnél. Természetesen tudtam, hogy nem egy zseni banda, de jól esett látni, hogy mindazok ellenére, hogy mindenki azt hitte, hogy Big Momék lesznek a leggyengébbek a Yonkou tagjai közül, egy erőteljes, kreatív, sokoldalú képességekkel bíró, képzett harcosokat tálalt Oda elénk.
Ami a leginkább tetszik bennük, hogy tulajdonképpen nincs haszontalan tagjuk. Szinte mindegyik gyerekének van egy képessége, ami egyes helyzetekben kapóra jön, és sokan vannak köztük, akik nem egy vadállatok. Mint például Brüleé. Mint például Mont'Dor. Mint például Galette, vagy Pudding. És még sorolhatnák egy párat.
A Bestia kalózok annál kevésbé nyújtották a tőlük várhatót. Vagy legalábbis a hype ellenére, elég csalódáskeltőek lettek.
Most pedig az ilyesfajta húzásokkal annyira lealacsonyítja a BM kalózokat, hogy eszem megáll. Daifuku, Perospero, Smoothie... 2 szörnyeteg és 1 édességparancsnok. Nem hiszem el, hogy nem tudták volna megállítani Marco csapását.
Nekem is Totland fény pontja volt a Charlotte család, a kötelékük és a változatosságuk volt, ott még nem is volt szembe ötlő, hogy tényleg ilyen szerencsétlenek. Mindenki megmutatta azért, hogy miben jó az meg, hogy a területükön lebecsülték Luffyékat azt hiszem az ő pozíciójukban valamilyen szinten érthető. Tényleg annyira színes és jó volt a Mama családja, hogy még Sanji undorító és elviselhetetlen kálváriáját is sikerült elnyomnia és élvezetessé tenni. Végeredményben az egész arcot.
Erre azóta folyamatosan megalázzák őket. Nem csak Marco esetében előtte ott volt King is. Mama ott volt a hajón ne tegyél már ki velem, hogy lelöki őt egy tetves madár a vízesésen
Tényleg olyan érzésem van már, hogy a Buggy kalózokat nézem nem is egy Yonkou csapatát. Kb mint, amikor a háborúban Buggy tartja a beszédet a Bugg damáról és Mihawk vissza pattintja neki. Kb ugyan olyan
Az ember nem várja, hogy Luffy megváltozzon biztos voltam benne, hogy fejjel megy a falnak az se érdekel, ha Zoro eltéved, mert elfog. Ha Sanjit elveri Black Maria, mert ez a karakterek része. Viszont ne csináljunk már mindenkiből bohócot. Most mire jó megalázni újra és újra Big Mom kalózokat? Mondanám, hogy vicces, de nem az, mert olyan kaliberű emberek néztek, mint a vett malac, hogy az ember esze megáll. És sajnos igen Beeng igazad van ezt azért kellett, hogy az erőt egyensúlyba hozzák. Egy nevetséges undorító, megalázó módon összehozott burkolt plot Armor. Még egyszer, hogy Tapion jól lássa PLOT ARMOR, mert ez arról szól. Nem lehet most hirtelen még nagyobb túlerőben a másik oldal, mert már most is abban van.
Jönni fognak ezek a szerencsétlenek, gondolom majd, mikor már megérkezik minden erősítés Luffy oldalára. Addig meg el kell őket valahova pakolni. Most még jön a szokásos vereség valami új plot twist kis harag és szomorkodás és a felbőszült Szalmakalaposok, akik elkenik a kakkás Yonkouk száját.
Sajnos elértem már azt a pontot ,hogy nem igazán érdekel a főszereplő a többiek viszont annál inkább.
Úgyis tudjuk mi lesz Luffy sorsa mindennek a legvégén,mert a plot armor lehetővé fogja tenni és teszi is neki(Oda) ha törik ha szakad.
Az ahhoz vezető út az ami számomra érdekes volt eddig.
Ez mindenkire igaz, a legénységből.
Zoro legjobb kardvívó, és profi eltévedő.
Nami legjobb navigátor, és tolvaj.
Ussop legjobb mesterlövész, és hazudozó.
Sanji legjobb szakács, és legnagyobb kukkolós orrvérzős perverz.
Chopper legjobb orvos, és legcukibb tag.
Robin legjobb régész, és kém.
Franky legjobb hajóács, és legnagyobb magamutogató perverz.
Brook legjobb zenész, és legnagyobb bugyi imádó.
Jinbei legjobb kormányos, és aki képes fékezni Luffyt kicsit.
Ezek szerintem mind tények, és szerencsére nem zavar a dolog, sőt még tetszik is nekem.
Ezzel persze nem akarok azok érzéseibe gázolni akik nem így gondolják, de szívesen vitázok velük a dologról kulturáltan.
Pontosabban.
Luffy kaja mániás és retardált.
Franky szuper perverz, ami talán nem jön le, de hentai a szavajárása, ami ugye azt jelenti.
Brook fa vicc kaliberű hulla poénjai és így van bugyi függő.
Robinnál se feltűnő, de ő mindenben a legrosszabbat látja, ha jól megfigyelitek. Horror és Thriller függő.
Nami pénzfüggő.
Chopper hiszékeny.
Jinbe, pedig nem illik a sorba, szóval meg kell halniaxDD. Azt lehet Wanon kiderül, hogy neki is van valami flepnije
Amúgy ez nem illik a témába és nem is ezért hoztam fel a dolgot.
Hiei írta:
...
Jinbe, pedig nem illik a sorba, szóval meg kell halniaxDD. Azt lehet Wanon kiderül, hogy neki is van valami flepnije
...
Ugrás a fórumra: |