https://readjump....-piece/981
A heti fejezet.
One Piece manga
https://readjump....-piece/981
A heti fejezet.
Na erre megérte 2hetet várni! Mindenki elég nagy szarban van, mit ne mondjak! Bár örülök, hogy cicusnak sikerül rávenni Marcoékat. Ezzel el is dőlt a heteken át tartó vita, hogy ki érkezik még segíteni... Btw az utolsó kockán az Izo volt, a kikent ajkakkal?
Elég béna, hogy Apoo támadását ki lehet így védeni, hogy befogod a füled....
Valamint végre mutattak Numberst
Ezek után szerintem a Marco vs King könyvelhető.
Mi a f_ _ _ t csináltak eddig BM kölykei?
Ráadásul Queen nem felkonferálta őket is?
Kissé olyan érzésem van mintha ezt elrontotta volna.
Az 1. oldal 1. képkockájának bal oldalán annak a fickónak kaszák vannak a keze helyén?
Csak nekem volt csalódás a 8-as?
Hát ha én lennék Chopper helyében valószínűleg kiégne a szemem a helyéről
Mai fejezet röviden :
Hülyét kapok attól hogy indokolatlanul használ szinte mindenki angol szavakat egy magyar fórumon, úgyhogy ezentúl én is külföldiül fogom megfogalmazni a véleményemet.
Dungeonlord: Olisin onnellinen, jos et olisi tullut tänne tykkäämään ja pilkkaamaan minua, koska sillä ei ole mitään järkeä, lisäät vain tietokantaa tarpeettomasti.
Szerintem Luffy erősebb már mint Marco ez nem legyengítés kérdése, de mindegy is mert szövetséges. Esetleg azt várod hogy jön átveszi az irányítást a vezetésével legyőzik a császár szövetséget, elhajóznak a naplementében és Marco lesz a kalózkirály? XD
Szerintem jönni fognak még a Fehérbajusz kalózok megmaradt tagjai közül többen is.
Egyébként Sanji is megtámadta volna őket az oshirukó miatt ha ott van.
Eddig is Killer tűnt a Kid kalózok eszének, kb mint Nami a Szalmakalaposoknak, ezen nem sok meglepő van.
Luffy azért kapitány mert megvan benne ami ahhoz kell hogy az legyen, mégse mondhatjuk a csapat eszének ő inkább a csapat lelke, nélküle Zoro halott lenne, Nami a kilátástalan pénzszerzést csinálná továbbra is vagy halott lenne. Usopp is halott lenne
Sanji is meghalt volna a Baratieban, könnyen lehet hogy Chopper is meghalt volna miután Wapol haza talált. Robint megölte volna Kroki miután nem mondta el neki a fegyver helyét. Franky még mindig Water 7 alvilágát uralná, amíg rá nem jönnek hogy ki is valójában. Brook a Florian háromszögben tengetné magányos napjait.
Jinbei meg Impel Down vendégszeretetét élvezné a mai napig.
Sajnálom azt akinek nem hozza már a színvonalat de hogy ezt folyton ide kell trollkodni mintha meg akarna győzni róla hogy nekem se tetszedjen...
Ezentúl nem is veszem az ilyet figyelembe mintha nem is írt volna véleményt.
Trollkodni? Ki? Én? Ha valaki trollkodik, az bizony Oda .
Magamra emlékeztetsz mindig, amikor régen én is ezt csináltam a Fairy tailnél. Tudtam, hogy rossz irányban halad, de mégis kitartottam mellette addig, amig fel nem adtam .
Luffy ereje még mindig parancsnoki szinten mozog.Luffy erősebb Marocnál , ezt logikusan cáfolnom kellene.
A mai napig biztos vagyok abban, hogy Luffy nem annyit ért Kaido ellen, amit Oda hype fejezeténél megpróbált elhitetni, mert kizártnak tartom, hogy ekkora erő különbség lenne egy Yonko és egy Yonko jobbkéz között.
Marineford ezt cáffolta .
M1sHo írta:
Valamint szeretnélek megkérni, hogy írd már le nekem azt..., hogy ha tudod, hogy senki nem ért veled egyet (a túlnyomó többségben) akkor miért írsz ide folyamatosan negatív véleményt!!
" Írj magyarul és fejezd be Oda nonstop fikázását."
Nonstop az magyar szó?
Amúgy nem tudom hol írt angolul, én erről lemaradtam..
Na de beszéljünk a fejezetről már végre.
Az, hogy Apoo gyümölcsét ennyivel ki lehet védeni, azért ez nagyon vicces.
Chopperes részegen meg jót derültem, óriási lesz majd az a jelenet meganimálva. Big Mom viszont elvileg nem emlékszik Choppermonra, vagy ha még is akkor még az is benne van, hogy kedveli. Lehet nagyanyót megint megvezetik szépen.
Továbbá annak azért nem örültem, hogy úgy néz ki Marco nem szerzett semmi különösebb harci tapasztalatot mostanában...
Én nem örülnék ha nem lenne Dungeon, anno se tiltottam volna ki és sosem kritizáltam csak azért mert kifejtette a véleményét. Volt hogy egyetértettem vele, biztos hogy fogok is még.
De mivel megszűnt a nem tetszik gomb amivel ki lehetett fejezni a nemtetszést, ezért leírtam.
Legszívesebben egy memével összefoglalnám ,de nem lehet , és hiába írnák 3 szót, akkor meg jönnének a panaszok, hogy mi a bajom, stbstb.
Azért vicces, hogy sokan kritikás oldalamat nézik , de azt nem veszik észre, hogy a véleményeim között vannak pozitívumok , mint a szamurájok, Oden, Killer vagy Kid .
Oda ellen haragszom, mert amit művelt Sanjival, azt lehetetlen megbocsátani .Bízom benne, hogy a kövi arctól már előre ,és nem visszafele megyünk .
Nem a "kritikás" oldaladdal van probléma, hanem az istenkomplexusoddal. Nem te sz@#%@d a spanyol viaszt, és a japán One Piece-t se. Ehhez tartsd magad.
Az OFF-nak pedig vége, ez a One Piece manga témája, nem pedig a Dungeon Show. Köszöntem.
Ugrás a fórumra: |