Én még azt is megérteném hogy bekapta a csapást Luffy.
Elvégre még ha a jövőbe is nézett akkor is csak annyit láthatott hogy robban a feje.
Ők meg nem ismerik Apoo képességét így értetlenül állt előtte.
Inkább az zavar hogy látszólag az az egy csapás elég volt hogy ideiglenesen eszméletét veszítse Luffy.
Olyan fölöslegesnek és logikátlannak érzem az egészet.
Nekem is az ugrott be amikor Kizarut kettévágta. Ezt azért ne felejtsük el. https://www.youtu...jQrA0usWMk
De ő ugyebár Logia volt. Luffy és Zoro pedig nem volt felkészülve a támadásra, fegyverzet színét sem használtak szerintem.
Katakuri pedig konkrétan kimondta: https://naruto-ku...ece/884/10
Az egész balhé azért alakult ki mivel, Luffy fellkapta a vizet. Szóval szerintem felesleges feszegetni (hogyan sebezhette meg őket.
Inkább azt látom a fejezetbe, hogy Oda, Kid et akarja hájpolni. Aki hiába Luffy riválisa, mondhatjuk azt, hogy most egy oldalon harcolnak. A "közös cél" még nem fogja meggyőzni az olvasót, hogy Kid "átállt a jó oldalra".
A későbbi harcoknál, pedig meg kell lennie úgymond a szurkolás érzésnek. A szövetségesek érvényesülése egyértelműen pozitív. Hiszen ha belegondolunk azért szövetkeztek(persze Kiddel nem lett kijelentve szóban), mert egyedül nem lenne esélyük Kaido ellen.
Még egy példával, ha Usopp nem üti ki Sugart akkor Law és Luffy (két D. egyszerre )megy a levesbe.
Usopp is hasonló módon érvényesült.
A raid elstartolt az előző fejezetben, szóval én inkább örülök, hogy elkezdődtek a harcok. Lesz bőven.
Nehéz megmondani. Én rengeteg gyenge pontot látok benne. Én kizártnak tartom, hogy ezeket a támadás formákat fegyverzettel kombinálja.
Ami igazán félelmetessé tenné Apoo-t egy erős megfigyelés vagy jövőbelátás, de esélytelen, hogy ő idáig fejlessze magát.
Távolsági harcosnak tűnik. Ráadásul a disznók is elkergették tehát, ha valaki tankos nem hiszem, hogy sok esélye lenne ellene. Ahogy azt se tudom elképzelni ezzel a képességgel fizikai támadásokat hogyan védene ki.
Most így badassnek tűnik meg erősnek, de én legalább annyi hátrányt látok a képességének, mint amekkora előnye is van.
Szóval szerintem sok gyengéje lesz. Persze nagyon nehéz bármit mondani, mert alig láttunk tőle valamit ezeket a támadásokat is már láttuk kb.
A Fegyverzet ezekkel is kombinálható lehet akárcsak pl.: Zoro távolsági vágásaival vagy a Pound Ho technikáknál.
A fizikai támadások ellen meg lehet hogy dobbá alakítja a testét így az őt ért csapás visszahatna a támadóra is.
Elvégre a Luffy-t ért robbanás is abból indult hogy megütötte önmagát.
Legalábbis szerintem.
Nem látok sok esélyt rá de talán ha nem szakad meg rögtön a Kid vs Apoo akkor 2 hét múlva többet fogunk tudni.
Ne kerestek logikákat a mangában , ráadásul a hakival képes befolyásolni azt, ami ellen immunis lennél .
Enel kis hakival képes lenne Luffyt megsebezni, bár ez haki nélkül is ment neki, hisz volt olyan támadása, amit Luffy gumi teste se tudta volna megvédeni.
Nem terveztem véleményt írni, de már készülök arc végi pezsgő nyitásra, amikor az utolsó ember is ráébred, hogy ez a manga, már régóta nem önmaga.
Nincs karakterfejlődések, és ha nem lenne Kid reális fejlődése, és a szamurájok elhatározása , akkor épp egy paródiás háborút olvasnák, hisz nincs kockázat, és folyamatosan csinálják a baromságot.
Egyszerűen lehetetlen komolyan venni a Yonkok birodalmat, mert tele nyomkodják hülyeségekkel.
Néha már nem tudom eldönteni, hogy ez a manga 7.éveseknek van kitalálva, vagy felnőtteknek ?Mert a visszaemlékezéseknél sokkal többet tudok izgulni, mint a jelenben.
Eddig azt vártam, hogy térjen vissza Akainu , hogy verje laposra Luffyt, de most , inkább ne, mert bárki küzd meg Luffyval, abból egy idiótát csinálnak.
Jaj, és szünetek se javítanak a manga színvonalán XD
Egyetlen egy dolgot tudtam értékelni a fejezetben, az pedig a reális fejlődő Kid-et.Remélem jó laposra veri Apot, Kaido vagy Bm elött .
Luffy hülyeségeit még kellőképpen tudom tolerálni, bármennyire is reménykedek, hogy egy nap kevésbé lesz retardált.
Viszont mi szükség volt arra, hogy Zoro-ból is komplett idiótát csináljon? Szerintem Zoro nem akkora szerencse csomag, hogy egy ilyet elkövessen. Arról nem is beszélve, hogy így teljesen képmutatóvá teszi a karakterét. https://naruto-ku...iece/814/9 https://naruto-ku...ece/814/10
Zoun tökéletesen felmérte a helyzetet. De mi történik élesben? Úgy van! Álcázás közben leleplezi magát az ellenfél területének kellős közepén, úgy, hogy félbevág egy tornyot. Eldobom az agyam
Azért azt megjegyezte a fejezet során, menekülés közben, hogy nem szabad félvárról venniük a helyzetet, hiszen ez egy Yonkou bandája. Zseni.
Ha valakinek ez vicces és szórakoztató, hát legyen... Szerintem meg iszonyat szánalmas, és sosem volt vicces. Pláne ennyi idő elteltével.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Én is szeretném ha megváltozna a világ olyanra amilyennek szeretném, de nem fog. Így van ez One Pieceel is, vagy tetszik vagy nem. De attól hogy szidjátok mert nem is tetszik igazából és mégis kínozzátok magatokat vele, azért még nem fog megváltozni a történet.
Én nem vettem annyira komolyan ezeket a szavakat Zorotól, inkább úgy tűnt mintha Sanjit akarta volna fikázni csak. Az első oldal még ok de ez a mondata hogy még Big Mom dolgaiba is beleüti az orrát, komolytalanná is tette minden mondandóját.
Ha az lenne a karakter fejlődés hogy megváltozik Luffy akkor nem igazán kérek belőle. Na meg hol és mit fejlődött Kid? Mutatott egy nagy limlom kezet amivel megütötte Apoot.
Akainu, meg ugyanolyan patkány mint Kaidou csak az ellentétes oldalon áll, amikor pedig legközelebb találkoznak Luffy szét fogja rúgni a seggét.
Valószínűleg ugyan ezeket a fogja csinálni Luffy minden további arcban, erről is szól a történet 12 éveseknek szánt stílusban, aki mást vár továbbra is csalódni fog szerintem.
De attól hogy szidjátok mert nem is tetszik igazából és mégis kínozzátok magatokat vele, azért még nem fog megváltozni a történet.
Soha nem állítottam olyat, hogy nem tetszene a One Piece, az nem tetszik, hogy néha komolytalan és értelmetlen. Az nem tetszik, hogy Oda felépíti a helyzet komolyságát, aztán pár fejezet múlva le is rombolja azt.
Azért elgondolkodtató, hogy amúgy én nagyon ritkán kritizálom az OP-t, főleg fórumon, de amint nem tetszik egy-két fejezet, és kifejtem a véleményemet, jössz ezzel: "Miért kínzom magam vele, ha nem tetszik".
Imádom az OP-t. Imádom a történetet. Imádom a legtöbb karaktert. Imádom Oda ötleteit. Imádom Oda világépítését, mert még nem láttam az OP-hoz fogható világot. De csak azért, mert van egy bizonyos dolog, amit az én gyomrom sem bír egy idő után bevenni, azt mondani, hogy valójában utálom az OP-t és csak kínzom magam vele...
(...)
Ha valakinek ez vicces és szórakoztató, hát legyen... Szerintem meg iszonyat szánalmas, és sosem volt vicces. Pláne ennyi idő elteltével.
Engem leginkább ez a mondat inspirált, ebből éreztem úgy hogy régóta kínzod magad vele, de ha félreértettem, hát bocs.
Ha lenne még nem tetszik gomb nem is írtam volna véleményt.
Lehet velem van a baj, de szerintem ennél sokkal nagyobb baromságokat is csinált jóval kilátástalanabb helyzetben. Értem én hogy 2 császár ellen vannak éppen de szerintem most jóval nagyobb a százalékokban mérhető esélye mint a haki nélkül betörök Impel Downba akciónál, vagy a bele állok 3 admirálisba esetnél.
Pont ezért nem is lesz Kidből kalózkirály, hanem az egyik embere aki majd gondolkodik helyette.
Luffy mindig a nehezebb utat választja és sose fog kivárni semmilyen könnyebb alkalmat, ő szemből támad.
Szerkesztette: Severum - 2020.05.26. 16:03
TS előtt és még TS után egy bizonyos ideig még elnéztem, elfogadtam. Akkor sem tartottam viccesnek, viszont még nem tartottam ott, hogy szánalmat érezzek miatta. Ellenben mostanában már irritálnak az ilyen húzásai Odának.
Hát figyelj, ilyen ez. Van, akit zavar, van aki megszokta úgy, ahogy van. Egyébként semmi különösebb problémám nincs az OP-val, csupán ez.
(...)