Queen? nem inkább Jack
One Piece manga
Az eddigiek alapján támadni fog Luffy, eddig is túl sokszor azért győztek a végén mert nem követte a tervet. De lehet simán leüti észrevétlenül és észre sem veszik, na meg ő mindig azt csinál amit akar és bármikor meggondolhatja magát, kivéve ha az elvei ellen van.
Ja, az King volt.
Remélem ezúttal tudja magát türtőztetni Luffy. Kaidou nagyon elkente a száját, ezért gondoltam, hogy most másképp fog viselkedni, mint szokott. Remélhetőleg a vereség kicsit arra sarkalja, hogy használja a fejét. (De az hogy a tervet elvetve belerohant az ellenség csapatai közé nem ezt sugallja)
Igaz, hogy Jack is kétszer vallót kudarcot, de ebből ha jól emlékszem semelyiket se láttuk egy az egyben. (Zoura voltak visszaemlékezések ha jól tudom) Viszont Queent már láttuk harcolni. Valamint hazai területen történt a vereség, így sokkal közelibb lehet a társainak. (+fura lenne ha egy karaktert ennyiszer levernek egymás után)
Szerintem lassan le fog zárulni ez a felvonás. Remélem a két felvonás közt láthatunk majd egy kicsit a külvilágból. Pl Sabo, Marco és a Shichibukai ügyekre vagyok kíváncsi.
Lucci is elkente a száját Bluenoval. Az se hatotta meg ez se fogja.
Queen-t egyszer láttuk harcolni és Big Mom ellen. Semmi meglepő nincs abban, hogy kikapott tőle. Ezt nem is kérhetik tőle számon. Nincs mit lenézni az eseten egy Yonkou kente el a száját. Aki ezen nevet azt kb Queen verné el úgy, mint ahogy őt Mama.
Sasakinak és Who's Who-nak is csak a pofája nagy. Akik parancsnoki szinten vannak (vagyis le tudnak győzni egy Yonkou parancsnokot), azok alapból nem hódolnak be Kaidónak. Lásd Luffy, Kid, sőt még X Drake-et is ide sorolnám, mert a tengerészetnek dolgozik. Bege sem ilyedt meg egy pillanatra sem Mamától. Sőt én még Hawkinstől is várok egy visszatérést, hogy Kaidóék ellen fog harcolni. Akkor Sasakiék mit akarnak? Volt kapitányok, de nagy dolog. Luffy és Kid szintjének a közelébe se érnek. Remélem Queen vagy Jack jól elkeni a szájukat. Bár ha az az árnyék valóban Kaido fia, akkor esélyes, hogy hamarabb fog a repülő hatos a szalmakalaposokba botlani, minthogy kihívják a sztárokat.
Apoo így megszivatta őket? Nemár... Ráadásul Zoro kapott egy vágást.. -.-'
Jól kezdődik, ha már most le vannak sérülve..
Segebbéggel pedig Apoot simán ki lehet csinálni, távolsági harcosnak tűnik..
Ja és ami még extra:
JÖVŐ HÉTEN NINCS FEJEZET
(Szinte hallom blackbeard gúnyos nevetését....)
Kicsit kiábrándító, hogy Luffyt meg Zorot így mégsebezte Apoo. Nemár, b@szki, Luffy látja a jövőt, ha Kaido ellen akar menni, ilyen kaliberű emberek ne sebbezzék már meg ilyen látványosan. Értem én, hogy idegesen nem lehet aktiválni a megfigyelés színét, de akkor is. Ilyeneket azért nem kéne megenni, ráadásul mindkettejüknek.
Mit ne mondjak, ez elég ergya belépő volt.
Eléggé szürreális fejezet volt. Nyilván nem voltak illúzióim, hogy Luffy végig kitart, de ez olyan szinten indokolatlan volt számomra.. pláne Zoro, aki nagyban megakarta állítani Luffyt. Tudom, hogy mindketten vonzzák a bajt és mindig lebuknak, de ez nekem elég olcsó és sietős húzás volt.
Nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de Kid sokkal menőbb volt. Ő is annyira be van pöccenve Kaidoura, mint Luffy, de mégsem megy egyből fejjel a falnak. Az is egyértelmű volt, hogy ha még Kid nem is fogja kiütni még most teljesen Apoot, de azért bemos majd neki egyet. Máshogy is parkolópályára kerülhetett volna Luffy és Zoro, azért csalódott vagyok, hogy így kifogott rajtuk a tatakau music. Még ha legalább mutatott volna újat Apoo, ezeket viszont láttuk a timeskip előtt is. Amúgy azért később megnéznék egy Apoo vs Brook harcot.
Csak nekem tűnik úgy, mintha most Oda hypeolná a Girfterseket? Ettől függetlenül csalódott vagyok, hogy nincs sok eredeti démongyümölcshasználó, mégis csak egy Yonko csapata ez.
Nehéz lesz kibírni, hogy minden fejezet után szünet van. Nem akarok vészmadárkodni, de ez minimum pár hónapig tuti eltart majd. A fejezetek is egyre pörgösebbek lesznek innentől, tehát még az is tesz rá egy lapáttal, hogy olyan, mintha alig történt volna valami.
Természetes volt hogy támadott, nekem az lett volna fura ha nyugton marad.
Na ne legyetek olyan szigorúak mert Apoo meg tudta sebezni őket, hisz Kizarut is szétkapta anno egy pillanatra, esélye mégse volt ellene. XD Na meg hogy kerülsz ki egy hangtámadást még ha látod is az érzékelés színével, arrébb állsz?
Fura figura ez az Apoo de tökös az biztos, mondjuk nem tudnak róla semmit és meglepte őket a támadása de ha folytatják le lesz verve mint a huzat.
Lehet velem van a baj, de valami irtózatosan lassan haladunk, a szünet meg még rátesz egy lapáttal.
Én azért bevallom, hogy vártam volna egy kis komolyságot a két tökfejtől, főleg Zoro-tól, aki igazából nem autista, mint Luffy, képes a racionális gondolkozásra. Természetesen nem lepődtem meg, viszont egy ellenséges területen, ahol két Yonkou és a bandájuk tanyázik, a szamurájokról nem is beszélve, miközben ellenük készülnek a háborúra.... Mit ne mondjak, tipikus One Piece féle olcsó húzás.
Apoo támadása nyilván nem ér el a végtelenségig. Mint minden technikának, minden bizonnyal ennek is lett volna gyenge pontja. Még ha a jövőbelátást képtelen volt használni, a megfigyelés hakija bőven van olyan erős, hogy elkerüli a támadást. Ami engem irritál, hogy meg sem moccant, állt ott, mint egy idióta, szinte magához vonzotta a támadást.
Ugrás a fórumra: |