Egyértelműen ő. Nekem tetszik a sziget a karakterek még a Germa család is. Idegesítőek, de a szerepüket ellátják. A másik probléma, hogy túl sokat időzünk velük. Nem érnek ennyit és Sanji múltjából is elég volt ennyi. Mostanra pontot kellett volna tenni a Germára.
Sanjit az anyjával vagy egy nővel kellett volna megzsarolni. Sokkal hitelesebb lett volna.
Még is kitérnék újra erre a Zeff dologra. Szóval észrevetted milyen a kapcsolatuk. Apa-fia valóban jó meglátás.
Azt is észrevetted, hogy Sanji egy értelmes és ahogy Dani írta a nőkkel lovagias karakter és személyiség.
Tudnia kellett, hogy eljönnek érte darabpapír ide vagy oda. A Zeffel való zsarolás meg önmagában nevetséges. Tudja nagyon jól mi lenne az öreg véleménye arról, hogy feláldozza magát a barátait és az álmát érte. Minden bizonnyal engedné, hogy ez megtörténjen. Ezzel ő maga is tisztában van és hiába mondod, hogy apja ként tekint rá valszeg az apja megfojtaná érte utána egy kanál levesbe.
Ha még is ennek ellenére ő feláldozza magát mégis ki fog végezni az öreggel? Big Mom? Elképzelhetetlennek tartom, hogy eljusson az East Bluera, de ha el is jut Ace példájával élve addigra rég értesíthető az öreg. A Germa meg itt van. El kell őket verni megzsarolni őket valamivel és problem solved. Mama az életbe nem fog a teljes erejével útnak indulni egy szaros kuktáért. Viszont éppen most távolodik ez a lehetőség illetve már úgy hiszem el is ment, mert Carcker leverésével Mama haragja lefog sújtani.
Addig a pontig megértettem Sanjit, hogy találkozni akart Mamával. Azt azóta csak ostoba döntéseket és lépéseket tett. Lehet sokaknak ez bejött, de nekem nem, sőt. Ahogy írtam talán a kedvencem volt, de soha többé nem lesz már az. Mégha egyedül agyonveri az egész családját, akkor sem.
Mondjuk nekem ez valami átok lehet, mert Usoppot is imádtam, de az se képes érdemben előrelépni. Itt megint csak nem arra gondolok, hogy hagyja abba a hazudozást.