Még1 x ismétlem.Luffy még mindig újonc haki használó. Luffy csak most fejleszti rendesen a hakiját, de 2 és fél év alatt nem lesz Yonko/admirális szintű hakija. Ehhez még idő kell.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Az a baj dungeon, h túlságosan a magasra vitted a mércét. A legerősebbekhez hasonlítod Luffy-t és ebből próbálsz következtetni, hogy nem rendelkezik erős hakival. Mert az tény, h nem rendelkezik olyan képzett hakival mint Shanks, vagy akár a többi yonkou, de vazze, ők a legerősebb kalózok az anime-ban. Luffy már-már karnyújtásnyira van tőlük, ismételheted akár 100x, attól még f*szság amit írsz.
Én csak azt nem értem, ki(k)hez mérten újonc? Luffy már átkelt a Grand Line-on és egy ideje már az új világban van...Lassan nagyobb hírnveve lesz mint bárkinek, szinte mindenki tudja már, hogy ki az a Mugiwara no Luffy!!!! A yonkou-kat nem figyelembe véve Luffynak bitang hakija van, és mindháromban nagyon jó. Mostmár Katakurit is legyőzte, ami azt jelenti, hogy felette áll minden téren, vagy legalábbis egyszinten...Katakurinak valamivel keményebb a fegyverzet színe, bár a G4-es pattogó ember formába ez már nem mondható el.
Csilla Luffy nem kelt át a Grand Line-on csak a Paradicsomon.
Ugyebár Grand Line = Paradicsom + Új Világ
Ha azt nézzük hogy csak 2 éve kezdte el tanulni a Haki-t míg a többiek évtizedek óta használják tényleg nevezhető kezdőnek de a Haki-ja ereje messze nem kezdő szint (Zoro és valszeg Sanji Haki-ja se).
Amin látszik hogy még újonc az a Haki fenntartási ideje.
És Csilla bár legyőzte Katakuri-t egy nevetségesen megkoreografált harcban de nem tudom elismerni erősebbnek mert semmiben nem jobb Katakuri-nál. Ha Flampe nem lép közbe akkor Katakuri nyer.
Az arc már nálam így is szabadesésben van de ha most innen kimegy Luffy és ő is fog harcolni hát végem lesz az tuti.
Már van 2-3 éve biztos, mikor azokat a részeket/fejezeteket néztem/olvastam így már nem minden tiszta, de gondolom érthető volt mit akartam ezzel mondani. "Luffy enters the grand line"
A Katakuri elleni harc meg bármennyire sem tetszik, a tény az tény. Mint mondtam Katakurinak erősebb fegyverzet szín van, de hódító hakija és mostmár a megfigyelése is mondható azonosnak. A látottak alapján, gondolok itt a harcra valóban furcsa volt látni Katakurit kifeküdve, negyed annyi ütést sem kapott mint Luffy. Valszeg az a hasonszúrás hozta őket egálba, így tudott ha csak egy kicsivel is, de felülkerekedni Katakurin.
Luffy hakihasználatos részeddel meg egyetértek, mi csak @Dung megállapítására reagáltunk, miszerint Luffy újonc hakihasználó = a Gyönge hakival, pedig ez egyáltalán nem igaz.
Teljesen felesleges azt feszegetni, hogy Luffy mióta használ hakit. Tehetségesebb benne a One Piece világában szinte mindenkinél. Ennyi erővel az ereje is kezdő mert ő 19 éves, Katakuri pedig 46, legutóbb azt olvastam. Az erő, ahogy a haki sem kor, használati idő függő.
Azt kell mindig nézni, hogy MIT MUTATOTT az adott karakter, ez nem a való élet, itt egy karakter órákon belül teljesen más szintre juthat bármiben.
Egyesítve 2018.03.04 12:24:31:
Unlimited Gear 4 Snake Man Luffy vs. Doflamingo, Cracker
Zoro, Sanji, Doflamingo, Franky vs. Katakuri, Smoker
Jasek nyomja dislikot,de nagyon félreértette a véleménemet. Utoljára ismétlem.
Sabo,Ace és Luffy közti haki különbségről beszéltem. 3 Testvér közül Sabo a legtapasztaltabb haki használó és talán a legerősebb.
Ace haki erősségről semmi infonk nincsen(Ha vakon kéne tippelni,akkor maradjunk egy Cracker szinten. Wb 2 parancsnoka volt)
Luffy hakija erős, de !Luffy haki szintje valahol egy Yonko parancsnoki szinten mozoghat,mert Cracker fegyverzete ellen vért izzadt Luffy és Katakuri ellen pedig alulmaradt.
Ha vége lesz a Totland arcnak, akkor lesz Ace haki szintjén. De Katakuri és SAbo szintjén még nem lesz.Még nem.
Majd talán Kaido után.
Lenne néhány régebbi csatafelvetésem.
Ugyebár tudjuk hogy Brook sokkal gyengébb volt a zombijánál.
De mi a helyzet a Szalmakalaposokkal.
Szerintem Sanji és Zoro erősebbek voltak a zombijaiknál de Luffy nem tudta volna 1v1-ben legyőzni Oars-t.
Zoro vs Jigoro (Zoro zombi)
Sanji vs Inuppe (Sanji zombi)
Oars (Luffy zombi) vs Luffy
Egy dologról megfeledkeztél Afr.
Brook árnyékét egy régi szamuráj testében rakták,de Sanjiét egy állatban és Zoroét pedig egy vénróka testében.
Tehát Brook zombija sokkal erősebb volt a másik kettőnél .Mert nem mind1,hogy milyen testben kerül az árnyék.
Zoro vs Jigoro (Zoro zombi)
Sanji vs Inuppe (Sanji zombi)
Arra már nem emlékszem, hogy az árnyék 100% erejével rendelkezik vagy gyengébb.
Akkor 100% vagy kisebb,mind2 sokkal gyengébb testben kerültek.
Ha nincs is só náluk, akkor elég szétdarabolni a zombi énüket.
Oars (Luffy zombi) vs Luffy
Nem csak Brook,de még Luffy árnyéka is jó testet kapott.
Erős és nagy .Luffy Gear 2 nem sokat érne és Gear 3 pedig kockázatos lenne használni.
Ha az árnyék 100%Luffy erejét tárolja,akkor itt most Oars szavazok.
Még sóval se lenne könnyebb dolga. Bárhogy is nézzük, Luffy támogatás nélkül nem sokat ér .
Ugrás a fórumra: |