Elég furcsa azt olvasni, hogy lenézitek Kaidot, azok után hogy Luffy gyakorlatilag minden erejét ráengedte, egy karcolás nem lett rajta és utána egy ütéssel elintézte. Ja, és közben romrészeg is volt
One Piece manga
Germa66 írta:
Nem értem hogy az hogy pl. WB benyalta Squard támadását mivel jobb, mint amit BM meg Kaido csinált. Mindenki sebezhető.
dungeonlord írta:
Germa:
Nekem valahogy úgy tünt, mintha azt szándékos hagyta volna . Mert tudta, hogy Sengoku és Akainu becsapta Squardt,sőt majdnem minden szövetségét, és Wb azzal sérüléssel akarta bizonyitani, hogy nem árulja el őket .Még Acért se .
Marineford több okból is a a legjobb arc , ahol nem csak az erőviszonyok működtek tökéletesen, de egy stratégiaii háború zajlott.
Ennyi erővel Oden meg ostobább mint BM. Megint csak egy feltételezésed állítod tényként.
Minek kellett volna bizonyítania bármit is? Addig a pontig fel sem merült rajta kívül egy szövetséges kapitányban sem. Sőt mi több neki se fordult meg afejében amíg Akainu be nem hálózta.
Az elején én is azt hittem, hogy nem figyelt oda , de ha figyelemben veszem a körülményeket, akkor itt többről van szó.
Croco is hasonlóan akarta megtámadni Wb, de őt látta, szóval kizártnak tartom, Squardt támadását nem látta .(Elhagyta a pozícióját,ami alapból gyanús volt neki)
Mint mondtam, Wb és Sengoku sakkoztak az egész háború alatt .
Wb említette SEngoku mocskos húzását , amikor Squardt leszúrta .
Mert Sengoku ismerte Squardt hátterét, és szerintem azt is tudta, hogy Wb nem árulta el neki .Wb azzal a sérüléssel akart elnézést kérni tőle, hogy nem árulta el az igazságot , és ezzel egyűt visszavágott Sengokunak .
Én Hiei-el értek egyet a Shanksos szituációban... Nem értem, miért akarja mindenki kikapatni/megöletni Shanksot BB-vel...Bármennyire szeretem a mangát, nekem ettől a pontnál menne el a kedvem az egésztől, és nem azért, mert bírom Shanksot, egyszerűen annyira sablonos és olcsó húzás lenne, hogy hihetetlen...
Hiei
Én ugyanígy vagyok a Shanks vs Luffy harccal kapcsolatban. Pláne a Punk Hazardos kijelentése után, miszerint mindegyik Császárt leakarja verni.
Ezúttal szándékosan kilógnék a sorból, komoly csatát szeretnék látni köztük. Azok az érvek, hogy Luffy apjaként tekint rá, avagy Shanks tekint Luffyra fiaként, messzemenőek. Merthogy valójában nem ismerjük őt. Ezzel nem arra akarok utalni, hogy gonosz volna meg egyéb hülyeségek, de biztosan megvan a saját ambíciója, céljai, indítékai, bármi... Oka van annak, hogy kalózként egészen a Yonkou pozícióig jutott. Persze azt is lehet állítani, hogy Luffyért mindezt eldobná, de honnan tudhatjuk? Értem én, kialakult köztük egy kötelék. Nyilván nem véletlenül adta neki a kalapot. Viszont véleményem szerint ezek még mindig nem adnak arra magyarázatot, hogy Shanks áldott és szent, és amint Luffy színre lép előtte, megadja magát és boldogan éli a saját életét.
Mindenesetre én jobban örülnék valami ilyesminek. Ennek ellenére lehet pont az ellentettje fog történni, Shanks és a társai csupán kalandozás céljából szálltak a tengerre. Nincsenek különösebb céljaik.
Én Shanks-Luffy kapcsolatba, inkább egy nagybácsi-unokaöccs kapcsolatot látok. A nagybácsi, aki játszik a gyerekkel, majd elmegy évekre egy ígérettel. Ha úgy vesszük ez is klisés. Vagy az is, hogy a végén megtalálja a Onepiecet és kalózkirály lesz. Egy neverendingshounenbe nem lehet mindig új dolgokat tenni. Valamilyen eseményeknek be kell következni, mert nem lesz értelme a cselekménynek.
Itt inkább azért lehet klisés pl a BBmegöliShanksot theory, mert mióta megjelent BB, mint antagonista (kb Marineford), ez a theory létezik és már annyiszor hallottuk, hogy megunta mindenki.
Mondjuk az is igaz, hogy Oda tud tenni olyan fordulatokat a történetbe, hogy tetszene mindenhogyan
Időkérdése és úgyis kiderül!
Skacok!! Hírtelen az jutott eszembe, hogy ez a Repülő hatos csoport.. nem lehet, hogy itt minden egyes tag egy-egy vérengzős, ragadozó dinó gyümölcsöt birtokol??
Nekem tetszene ha így lenne!!
Véleményetek az elgondolásról??
...de amúgy úgy is meglátjuk majd!
Számomra az elég nagy csalódás lenne, ha mindegyik ősi Zoan lenne. Mindenesetre Sasaki szerintem triceratops lesz. Oda sablonjai miatt meg Black Maria gyümölcsére meg erős a gyanúm, hogy fekete özvegy. Bár örülnék ha meglepne és valami misztikus Zoant is kapnánk.
Én tartok tőle hogy mindegyik dinoszaurusz lesz azóta hogy dinoszaurusz hadseregként hivatkozott rájuk Oda. Szerintem nagyon unalmas és erőltetett lenne.
Black Maria pedig lévén óriás vagy a Titanosaurus-ok egyikének gyümijével vagy egy nagyon pici dinoszaurusz gyümivel fog szerintem rendelkezni.
kristof
Miért pont a trice-t tippeled Sasaki-nak?
Érdekes lenne egyébként, ha kiderülne, hogy a száz fenevad kalózoknak a struktúrája az, hogy a másik leverésével lehet feljebb kerülni a ranglétrán. Vagyis akár kapitány is lehetsz, ha levered Kaidout. Mert nekem úgy tűnt, hogy az itteni emberek nem igazán szívlelik egymást. Eléggé látszik, hogy sokan azért vannak itt, mert meg lettek törve. Durva lenne, ha miután Luffy leverte Kaidout, behódolnának neki. (már aki addigra marad ) Bár kicsit magamra is rácáfolok most, mert nem hiszem hogy ezek a vadállatokat be lehetne csicskítani, de nem tartom elképzelhetetlennek se
Ugrás a fórumra: |