Viszont még mindig nem tudom, hogy 2 Yonkou-val hogyan fogják felvenni a versenyt, mivel ugye az a két szörnyeteg egy ,,kétszemélyes-hadsereg".
Vajon milyen fordulatokat és meglepetéseket tartogat számunkra Oda?
Én kicsit jobban belegondolva, meg lennék elégedve egy nem annyira lineáris megoldással is. Ha az epicharc egy kicit máshogy lenne megoldva, mint általában.
Giovanna szerintem a két younkoval úgy lesz felvléve a harc,hogy a végén megjelenik Shanks segíteni Luffyéknak. Ez az én véleményem szerint csak így lehetséges a yonkou es Luffyék közt nagy az erődeficit, de egy 2v2
Big MOM Kaidou vs Shanks Luffyt el tudnék képzelni a végén pedig még BBis megjelnne és megölné Shanks t majd Luffyek elmenekülnének . Na jó ez utobbira kevesebb esély van, de egy ilyen végkifejlet is szobajöhetne, azután megint két év szünet,és Luffyék már zorro sanji is younkou szinten lenne két év múlva Luffy meg afelett. Azután megkezdödne az utolsó roham, de mind1 ha BB nem is jön egy shanks luffy vs Big MOM Kaidoura elég jó eséylt látok!
Nemtudom, én speciál kizártnak tartom Shanks megjelenését, elvégre a Marienfordi háborút is ő állította meg, másrészt nem hiszem hogy úgy "találkoztatná" őket végre megint Oda, hogy Luffynak segítség kell. Én abban bízok, hogy Wano után Shanks meg BB összecsap, elveri Shanksot, esetleg elfogja, majd Luffy megy megmenteni. Talán Mihawk is megy besegíteni, őt meg elveri Shiryu, és akkor Zoronak "nem kell" szembenézni mesterével. Bár ennek nagyon nem örülnek, egy Zoro vs Mihawkot elképesztően megnéznék. Valahogy máshogy lesz megoldva a két Yonko elleni harc, én úgy érzem. Mondjuk egyenlőre fogalmam sincs hogy
Miért gondolja mindenki, hogy Shanks majd Luffy oldalán fog harcolni vagy "érte" fog meghalni?
Elég klisés lenne ez a megoldás szerintem.
Én jobban el tudnám pl. azt képzelni, hogy a Raftelen talált dolgok tulságosan is kibillentenék az egyensúlyt, amely nagy veszélyt hordona magában és ezért Shanks beállni a Világkormány mellé megfékezni Luffyt. A Shanks VK kooperációra pedig már bizonyíték is van.
Gondoljunk csak a Lola-Big Mom esetre. Mindenki azt hitte, hogy majd a "Lola" kártya fogja őket kihuzni a slamasztikából aztán kiderült, hogy Lolát megakarja ölni Big Mom. Zseniális volt. Hasonlóra számítok majd Shanksal is.
Én is inkább arra hajlok, hogy Shanksék lesznek a főbossok. Túl nagy klisé lenne, ha Kurohige legyújtaná.
Meg az is nevetséges lenne, ha Zoro nem harcolna Shanksel. Az a legjobban várt harc az egész mangában
Szerintem középutas megoldás lesz, kétlem, hogy valamiféle nyílt harag és vérre menő ellenségeskedés alakulna ki, de hogy lesz harc, azt én is el tudom képzelni, de nem abban az értelemben, ahogy pl. Lucciék ellen harcoltak. Usopp eleve miért balhézna az apjával komolyabban? Shanks viszonya Luffyval meg kvázi szintén apai jellegű. Lehet klisés, de én nem örülnék, ha végleg elveszne köztük a pozitív érzelmi viszony.
Szerintem arra még mindig jóval több esély van, hogy Shanks kikap egy BB-el folytatott harcban, és Luffy megmenti, minthogy Shanks beáll a VK-ba és Luffyék ellen mennek. Nem mondom, hogy nem lesz köztük csata, de mint ahogy Paidion is mondta, Shanks és Luffy viszonya túl erős ahhoz, hogy elmérgesedjen, pláne véressé alakuljon át. Semmi értelme nem lenne, Shanks gyakorlatilag saját magába rúgna bele. Bár aztán kitudja.
Shanks ha kínozzák se tudna ártani Luffy-nak, szinte fiaként tekint rá, és Luffy is ugyanígy tekint rá, hiába Dragon a vér szerinti apa, ha őt még csak nem is ismeri.
Nem véletlen h Shanks Acet se bántotta, amint megtudta h Luffy egyik "fogadott" testvére. Ha Luffy-t kapták volna el Ace helyett, akkor biztos vagyok benne h Shanks eredt volna utána megmenteni.
Miért kéne elvesznie? Roger és Shirohige is harcoltak és még se voltak rosszban. Mióta tudjuk Shanks azt ígérte Buggynak, hogy majd elmennek a Raftelre később együtt. Azóta hiszem, hogy a One Pieceért folytatott harcban ő lesz Luffy fő riválisa. Talán épp azért, hogy tesztelje méltó-e Roger utódjának.
Kurohige számomra egyre gyengébbnek tűnik, ahogy telik az idő. Nem tudom elképzelni, hogy haki használó legyen azt meg azt végképp, hogy jó haki használó legyen. Semmi nincs benne. Egyszerűen nem érzem benne a potenciált, hogy király legyen. Azt se nézem ki belőle, hogy oda merjen menni egy Yonkou elé egy az egyben, mikor az ereje teljében van. Azt tudom elképzelni, hogy Luffy elveri Shankset és Kurohige sunyiban kinyírja. Az egész legénysége, mintha sunyi idiótákból állna.
Ha mégis ő lesz Luffy legvégső ellenfele a One Piecért, akkor én nagyon kíváncsi leszek Oda mivel akarja boosoltni, mert sztem jelenleg gyenge hiába a két démongyümölcs képessége. Luffy mindegyiket simán hatástalanítja a képességeivel. A jövőbelátás, az nagyon-nagy hátrányt jelent Kurohigének a rengés gyümölcs meg Luffy ellen nem ér semmit, hiszen gumi. G4 óta már az se számít, ha a félszigetet felfordítja vele, mert repülni is tud.
Azt meg, hogy Kurohige kibírjon egy ütélst a g4-ből? Esélytelen
Napok óta agyalok, hogy a sok wtf véleményekre válaszoljak, mint pl 2 Yonko badass, no esély, kellenek Marcoék, Shanks és egyéb olyan karakterek, akik op .
Első sorban felteszem azt a kérdést ,hogy minek még több karakter, amikor már igyis sokan vannak itt .
Hihetetlen ez a nevetséges Yonko hype, amit már évek óta nem értek, hisz az egyik kikapott a visszaemlékezésnél, másik a jelenben majdnem megölték .
Szamurájok erősek, ott vannak Minkek Sulonggal, 3-4 szupernova , sok az áruló Kaidonál és Bm és Kaido közti szövetséget se nevezném túlzottan jónak .
Felkészültem arra, hogy a mangánál a legtöbb küzdelmet piszkosul lefogja rövidíteni, és a csata 90% Yonkokról fog szólni. Pontosabban szupernova vs Yonkok, fiatal vs veterán kalózok .
Legtöbb harcot inkább az animében fogom várni, mert ott sokkal részletesebb lesz .
Várjátok az 1vs1 küzdelmeket,miközben több száz karakter vártok, amit valljuk be, lehetetlen .(Marinefordnál is érezhető volt)
Szóval remélem Marco, és Shanks a seggükön maradnak. Mind2 megvan a maguk problémája .
Továbbá BB is kell hype, szóval Shanks tuti, hogy kikap BBtől.
Őszintén jobban örülnék, ha ezt Kid tenné meg, hisz jó lenne még 1 szupernova, aki nem sokkal maradna le a jövőbeli kalózkirálytól .
Ez azért van Dungeon mert lenézed a Yonkoukat, mert nem olyanok mint amilyennek képzelted őket, helyette van egy sor karakter akik olyanok (Doffy, Katakuri, Oden)
Az 1v1-ekkel kapcsolatban egyet értek, de a másik oldal véleménye is megérthető, hiszen ha itt nem kapnak 1v1-et a szalmakalaposok, akkor hol?
Szerintem Marco és Weevil valamilyen módon belefolyik majd a háborúba, de Shanksnél inkább Hiei nézetét osztom, főleg Oden visszaemlékezése miatt.
BB szerintem is a leggyengébb négyük közül, de ha tényleg ő Rocks örköse/utódja/reinkarnációja/Luffy korabeli megfelelője (mindenki válassza ki azt amelyik neki bejön) akkor valószínűleg ő lesz az utolsó ellenfél Luffy útjában.
Valami ilyesmit érzek én is, BB kinyírja Shanks-et is és Luffy-nak Ace után Shanks halála lenne utolsó csepp a pohárban, bekattan és olyan durva erőre tesz szert, amivel királlyá fogják avanzsálni. Természetesen BB legyőzése után.
(Ne felejtsük el, h Oda nagy DBZ fan, nem lennék meglepve, ha hasonló power up lenne mint Goku vs Dermesztő eseténél, mikor leölte Krillint.)
Ez azért van Dungeon mert lenézed a Yonkoukat, mert nem olyanok mint amilyennek képzelted őket, helyette van egy sor karakter akik olyanok (Doffy, Katakuri, Oden)
Ha Oda megalázta, és sebezhetőnek mutatta őket, akkor semmivel se érzem egyedi véleménynek, és ezt késöbb Oden visszaemlékezés gyönyörűen összefoglalta, hogy Kaido és Bm sose lesznek Wb,Garp, Kaido szinten.
Ez a oldal is sajnos istenként kezelik, miközben az egyik Yonko már 3 alkalommal is halott lenne .
Az biztos, hogy mutatni fognak valamit, de közel se annyit, amit Wb mutatott .
Germa66 írta:
Az 1v1-ekkel kapcsolatban egyet értek, de a másik oldal véleménye is megérthető, hiszen ha itt nem kapnak 1v1-et a szalmakalaposok, akkor hol?
Blackbeard csapata ellen.
Germa66 írta:
Szerintem Marco és Weevil valamilyen módon belefolyik majd a háborúba, de Shanksnél inkább Hiei nézetét osztom, főleg Oden visszaemlékezése miatt.
Marconak van egyedi feladata, ami Wb szülőháza megvédése .Weevil egy darabig a tengerészettel van elfoglalva, de vajon meddig .
Marco is kezd egy RAy féle nyugdíjas életet leélni , hisz majdnem mindent elvesztett . Kapitányát, szigeteket , és sok ismerősét .
Amit Shanks mondott régen, az már múlté . Buggyval az útjai külön váltak., és bizonyos okok miatt nem érdekli a kincs.
Shanks szó szerint Luffyra bízta az álmát .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.04.27. 23:11