Ne haragudj, nem szokásom dislike-ozni, de az előző kommentedre nem tudtam mást tenni. Nem személyeskedés volt, és természetesen nincs azzal gond, ha valakinek negatív kritikája van. De akkor azt támaszd is alá. (Egyébként múltkor a Shippuden topicjában olvastam megint ilyet tőled, hogy tessék Oda, lehet tanulni Kishitől, úgyhogy azért ez nem olyan rég volt.)
A mostani hsz-edhez csak annyit, hogy Luffy olyan tulajdonságaiba kötsz bele, ami a jelleméhez tartozik, és ami nem fog változni soha, de tényleg, soha. Pl. a halmérgezés (egyébként ezt Naruto ugyanúgy, de ugyanúgy megcsinálta volna, ahogy simán egy idióta még mindig, hokageként is). Ebbe belekötni annyi értelme van, mint ha azt mondanám, hogy Zoro mikor lesz már végre egy beszédesebb, nem általában mogorva karakter. Magyarul nincs értelme.
De mondom, ha Sanjival van bajotok az elmúlt időben, megértem, ebben a fejezetben már nekem is sok volt, de ettől függetlenül a történet nagyon-nagyon érdekes és sokszínű.
Ne hogy azt mondjátok, hogy nem ez (Zou óta) a legjobb szál a mangában kb. az időugrás óta, mert nem hiszlek el titeket
Mennyit szenvedtünk Punk Hazardon, aztán annak a dupláját szenvedtük Dressrosa közepén, azóta viszont úgy beindult a történet, mint egy úthenger, és rengeteg szálon, amik nagyon-nagy jelentőségűek. Szóval ne hogy azt hidd Dungeon, hogy én Oda-tól bármit benyelek, amit lerak elém, mert nem , sokszor lehet kritizálni, de pont most, amikor tényleg már nagyon-nagy dolgok játszódnak le a szemünk előtt baromi érdekesen és változatosan...
Aztán jöttök itt azzal, hogy Enies Lobby 2
Na mindegy, én elfogadok minden véleményt. Szerintem fantasztikus fejezet volt a mai, és összességében majdnem mindegyik fejezet baromi jó az elmúlt...hm, évben, már lassan.
Ha ti más véleményen vagytok, ám legyen, nekem ez nem ront az élményemből, meg gondolom fordítva sem. Emberek vagyunk.
Szerk. Sanji timeskip alatt élő boxzsák lett...
Várd ki a végét. Ez a One Piece, itt ki kell várni a dolgokat