Igaz, hogy All Might kevesebbet kapott, de ő is már a 8. volt a sorban, szóval amit ő kapott se volt éppen kevés. Azt meg nem hinném, hogy többet adott hozzá, mint a 7 elődje összesen.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Dekunak még van majdnem 3éve szétgyúrni meg fejleszteni magát szóval, nem az ő dolga hogy top 1 legyen, és még 15 éves kb ha jól.tudom xd, még fiatal szóval tuti hogy top hős lesz mert erről szól a sztori, bár ott
Se láttam kipattintva xd, Meg amíg tanuló nem is tud hősködni szóval ráér még, AFOnak meg most eldől a sorsa de szt ha nem is AM de más még kiüti, szóval neki lehet még rosszabb gonoszokat kell majd levernie 😁
-Ez nem volt gyenge, nálam eddig ez a top 1 anime az biztos, gondoltam egyébként hogy AFO ki lesz ütve, de hogy ilyen epic legyen azt nem tudtam.
-Endeavor reakciója xd mindent vitt, nem tudom hogy mit tervezz ezután de nagyon kíváncsi vagyok, Best Jeanist meg remélem még folytathatja a top4-eskedést ő is odatette magát, ja meg persze Shigarakira is kíváncsi vagyok biztos bosszúvágy fogja tüzelni ezerrel és még képbe fog jönni.
-Szegény Midoriya eddig se volt kicsi az elvárás vele szembe de ezután már elég szar lehet neki is, azért ilyen rövid idő alatt szép fejlődésen ment keresztül kíváncsi leszek ez milyen hatást fog kiváltani nála, és még nem is tudja hogy ALL mightnak már amúgy se lett volna sok hátra, de ezzel most még jobban elgondoldok hogy kb mennyi lehet, remélem hogy képes lesz ezen túllendülni, és mégjobban dolgozni a céljáért, Bakugo feje mikor látta Dekut sírni az is szép volt, szt neki is leesett már valami.
Várom a következő részt és a magyar feliratot is nagyon !
Azért jó volt látni hogy nem keresztre feszítették hanem mellé álltak.
Mondjuk valószínűleg azt hiszik hogy mindig is így nézett ki a másik pedig a képességéből fakadó formája.
AfO viszont óriási csalódás volt nekem. Ahhoz képest hogy 8-9 generáció óta gyűjti az erős képességeket alig mutatott fel valamit. Mondjuk lehet hogy direkt és a terve része az hogy lecsukják és ezzel még egy lökést ad Tomura-nak.
Viszont tény hogy Tomura pedig nem tudom hogy lehetne fenyegetés a OfA 100%-os használójára. Vagy lesz egy olyan hogy AfO már továbbadta a képességét Tomura-nak vagy még mindig látok rá esélyt hogy Tomura testét akarja ezzel még egy pofont adva AllMight-nak.
Kár hogy nem tudtuk meg mi volt Nana eredeti képessége.
Hát ez zseniális rész volt, férfiasan el is érzékenyültem vagy ötször a rész alatt én nem mondom hogy AfO gyenge lett volna, hát majdnem belehalt All-Might, szóval necces volt. Bakugou nézése a végén Dekura uhh, szerintem ő is sejti hogy All-Might üzenete valójában mit is jelentett. 11/10, le a kalappal
-Amint látszik az előző AM vs AFO találkozásban AFO is csúnyán megsérült szóval szerintem ezért is lehetett most "ilyen gyenge" a képességeket pedig nem tudta úgy kihasználni mert szerintem túlterhelte magát ahogy az AM mondja, vagy csak szimplán ezek voltak meg neki a többit nem gondolta hogy most fel kell használnia még és ezért átadta őket, ő nem számított harcra csak egy mentőakciót akart, ez is egy opció szerintem, vagy tényleg egy hosszabb terve van még ennél is.
-Követező részből sok minden kiderül, kire milyen hatást gyakoroltak az események, Bakugo biztos hogy rájött szerintem hogy Dekunak köze van AM-hez, de Todoroki már régebben, sőt már Asui ettől is hamarabb xd.
-Az embereknek meg szerintem le fog esni hogy már rég nem látták AM-et akkor valószínű hogy valami baja lehet xd, AM és Deku párbeszédre nagyon kíváncsi vagyok, de ahogy láttam Shouto is fog az apjával beszélni az is érdekes lesz, de még szt Endeavor és AM is fog dumálni erről, én nagyon szeretem Endeavort azért mégiscsak saját erőből lett top2 és minden erővel azon dolgozott hogy legyen top1, de belátta hogy ez esélytelen, mondjuk az hogy ezután mit tett az már elég erkölcstelen de na xdd, ebből is látszik hogy mennyire top1 akar lenni.
Bocsi, ameddig nem jött az új rész bele merültem a Nanatsu no Taizaiba és behoztam a lemaradást. Eszembe sem jutott felnézni ide.
Jaeger: Arra gondoltam az alatt amit te úgy fordítottál le magadnak, hogy Midoriya gyenge, hogy az erő 5%-át tudja használni, ami kamu. Főleg ha azt tekintem 100%-nak amit Muscular ellen művelt. Az erőszint nagyban függ a helyzettől. Úgy látom ezt az erőt, hogy még csak a felszínét kapargatja Midoriya. Attól, hogy nagyobb izmaid lesznek, nem lesznek erősebbek a csontjaid. Márpedig neki azok robbannak szét midig amikor belead apait-anyait a becsapódástól. Szerintem a One for All képes mindent felturbózni. Mindent! Vagyis a csontokat is. All Mightnak nincs adamantium csontváza ugyan úgy kezdte, ahogy Izuku. Szóval szerintem a logikus következtetés, hogyha tényleg 100%-ig ki tudod használni a One for All-t akkor gyakorlatilag az alapkövetelményen felül nincs szükség extra testre. Ilyen szempontból nézve lehet, hogy egyesek szerint gyenge Midoriya, szerintem csak képzetlen.
Az eheti rész pozitív csalódás volt. Konkrétan tényleg mindenki meghazudtolta önmagát. Az emberek nyilván drukkoltak neki az Én elképzeléseim szerint is, viszont a többiek főleg Endeavor reakciója meglepett. Jó rész volt. Kíváncsi leszek a következőre.
Lemaradtam valamiről? Honnan jött az ötlet, hogy AFO mások testére pályázik?
Nagyobb izmoktól tényleg nem lesznek erősebb csontjaid, de erősebb izmok nagyobb terhelést bírnak ki. A csont "csak" a váza a testnek, de erőt az izmokkal fejtesz ki.
Miért ne szurkolnának neki? Az, hogy mindenki játssza az agyát, hogy "Jaj, a hősök nem védenek meg minket." még nem változtat azon, hogy mások nem is tudnák megvédeni őket. Arra persze senki se gondol, hogy ha most így látják a dolgokat, milyen lenne, ha meg se próbálnák megvédeni őket?
Durzo írta:
Államok azok, nem városok. Szerintem azzal lehet összefüggésben, hogy OFA ereje az több ember közös munkája és a végső cél a legerősebb gonosz, AFO legyőzése, egy utalás arra, amikor a 13 gyarmat összefogott és függetlenné vált.
Tényleg csak mangásoknak. Én szóltam.Az a támadás, amivel végül legyőzte AFO-t a United States of Smash volt.
Ha csak animés vagy, akkor ezt most szépen lelőtted magadnak (tudtam, hogy nem fogod kibírni). Vigasztaljon, hogy néhány hét múlva látni fogod.
Nem maradtál le semmiről. Nekem onnan jött hogy mivel hatalommániás és a teste elég ramaty állapotban van és mindent megtesz hogy Tomura vezető szerepet szerezzen és nem kizárható hogy szerzett olyan képességet amivel a tudata átöltethető így nem kizárt hogy át akarja majd venni Tomura testét.
Nekem hitelesebbnek tűnik mint hogy csak úgy szívjóságból csinálná na meg persze hogy All Might mestere unokáját megrontsa. De valaminek szerintem mindenképpen kell valami önző szándékának lennie.
Ugrás a fórumra: |