ÓÓÓÓ iggeeen na EZ egy állat rész volt. azt se tudom melyik része tetszett a legjobban
All Might csatája AFO ellen nagyon adta. Nagyon az arcát se láttuk meg ha láttuk volna is nem ismerjük az előző tulajt, de elképzelhető, hogy elvette a OFA előző tulajának testét.
Tomura szerintem is csak egy tanonc, azonban azt már nehezebben tudnám kimondani hogy nem csak egy erősebb porhüvelyt akar kinevelni. All Might mondta is hogy kihasznál mindenkit. Tomurának kire van szüksége? egy apára, megmentőre, hát ő eljátsza ezt a szerepet.
Midoriya terve zseniális volt. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy a taktikai érzéke már csak úgy tud fejlődni hogy még gyorsabban hoz döntéseket. Bár nem mintha ezen nagyon hosszú ideig gondolkodott volna.
Beast Jeanist sorsa felől sem vagyok biztos. Nagyon leharcolt volt és az eszméletét tuti elvesztette. Gran Torino is nagyot kapott, de még eszméleténél van, lehet hogy nem akkora a baj, mint ahogy először kinézet. A többiekről se sokat tudunk, bár Mt. lady fejelésén nagyot nevettem ő mondjuk tuti túléli XD
Végül: igen roku egyetértek. AZONBAN! Láthattuk hogy a média az eddig őket védelmező hősöket hogy fikázza csak azért mert egyszer nem jött össze nekik valami. Szerintem ez a mocskos média tuti rászáll All Mightra is és ki akarják majd dobni, mert már nem hasznos a szemükben. HA ez történik akkor vége a Békés életnek mert a gonosztevők sokkal de sokkal aktívabbak lesznek. Nos igen Dekunak lassan érne egy powerup hogy nagyobb %-ot tudjon használni.