Ezt nem rendeznétek le privátban vagy telefonon? Mintha két szerelmest látnék civakodni.
One Piece manga
OFF
Tudod dungeon az a baj, h lassan az egész fórummal nem akarsz kérdéseire válaszolni, nap mint nap bizonyítod, h totál alkalmatlan vagy bármilyen vitára is. Kiírsz valamit és ha valakinek nem tetszik, akkor előveszed a lekezelő, trágár énedet...
Kiírsz egy magad által kreált véleményt, egy olyan karakterről, aki mégcsak most bontakozik ki, de már rögtön leírod, mert nem "tiszta" lapokkal játszik (lol kalózoktól mit is vár az ember...). Ahogy előttem is írták már, hogy a kis kedvenced Akainu is ugyanolyan aljas mocskosságot követett el tengerész létére, de természetesen nála ezt kitudod magyarázni és az erejét is az egekig magasztalni...
Ezek után igazodjon ki nálad az ember. Szeretem ezt a fórumot, mert vannak tagok akik írnak okosságokat amiket eddig nem vesz észre az ember, néha te is szoktál észrevenni dolgokat, de aztán jönnek a túlkombinálások és a te ksi vitáiddal van tele a fórum és egyre nagyobb kihívás e sok vita között kihámozni a fejezet témáját is.
OFF END
Még csomó mindent nem tudunk KAidoról, valszeg kapni fogunk róla flashbacket is, amit én nagyon várok, és abban is biztos vagyok, h azalatt a 20 év alatt történt vele valami, amitől még erősebb lett, rengeteg még a kérdőjel nála.
Továbbá én még mindig hiszek abban, h Oden életben van. Tudom tudom a heti fejezet szerint kizárt, de Oda nem egyszer okozott már meglepit, bízok benne, sokkal jobb lenne ha ő zárná le a KAido szált és nem Luffy. Luffy esetében még túl korai, bár nála még KAtakuri leverése is túl korainak vélem, szal majd kiderül...
jasek, tudom hogy volt pár megkérdőjelezhető visszatérés, de annak semmi értelme nem lenne. úgy értem, Oden az 1 óra leteltével elég ramaty állapotban volt, aztán Kaido fejbelőtte, majd beleesett a forró olajba teljesen. Tudom hogy ott volt pl Pell még Arabastában, de azóta kicsit komolyodott talán az egész One Piece annyira, hogy ezt a 3ast azért ne élje túl. a komolyságát a helyzetnek iszonyatosan rombolná.
De mi lenne abban a dráma meg a tragédia, ha visszatérne? Ahogy nemrégiben is írtam, így elsikkad az a hatás, amit amúgy a 3. felvonás adna. Wano elfoglalása, Oden halála. Nos, ha még sem halt meg Oden, számomra hiteltelenné válik.
Illetve egy ország kalózok által való elfoglalása már egy elég megszokott dolog, így nem igazán mondanám hatalmas sorscsapásnak.
Persze végképp nem rossz ötlet, hogy Oden adja meg majd a háború végén a kegyelemdöfést, menő lenne meg minden, viszont akkor is elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
bakod írta:
jasek, tudom hogy volt pár megkérdőjelezhető visszatérés, de annak semmi értelme nem lenne. úgy értem, Oden az 1 óra leteltével elég ramaty állapotban volt, aztán Kaido fejbelőtte, majd beleesett a forró olajba teljesen. Tudom hogy ott volt pl Pell még Arabastában, de azóta kicsit komolyodott talán az egész One Piece annyira, hogy ezt a 3ast azért ne élje túl. a komolyságát a helyzetnek iszonyatosan rombolná.
Én csípem Dungeont, legalább aktívan tartja a chatet.
Meg szerintem egyre kultúráltabb, már láttam hogy átírta a beszólását mire legközelebb néztem és ez bizony pozitív változás.
Értem miért csalódott Kaidouban is, én is csalódtam benne de aztán eszembe jutott hogy ő bizony pont az a fajta kalóz aki mindent bevet egy csata közben, nem számít ha az éppen aljas, a lényeg a győzelem.
Pont ezért vetettem össze Akainuval aki elvileg az igazságot képviseli, ja nem.
Nem lesz új fejezet a héten.
https://comicbook...ay-sudden/
Viszont nem tudnám megmondani, hogy lesz-e valaha olyan manga, amivel pótolni tudom majd a One Piece-t, ha egyszer befejezi Oda-sensei. Mert eddig mindig találtam következőt, pl: a Naruto - Bleach párost szépen pótolja a Hero Aca - Black Clover páros, a Nanatsu bár nemsokára befejeződik, de a Fairy Tail kapott folytatást, a To Love-Ru helyett meg ott van a Yuuna. De hogy a One Piece helyett mint fogok olvasni, azt elképzelni sem tudom. Hacsak nem jön valami új cucc 5 éven belül, amire rákattanok, mert a jelenlegi mangák közül egyik sem méltó, hogy a OP helyébe lépjen számomra, és a többi shounen mangákat olvasó számára sem hiszem.
Ban írta: De hogy a One Piece helyett mint fogok olvasni, azt elképzelni sem tudom.
2 fejezetet kaptunk a legutóbbi szünet óta. Nagyon remélem, hogy innentől nem két fejezetenként lesz szünet. Az egyetlen pozitívum, hogy remélhetőleg már következő hónapban vége a flashbacknek.
Ban írta:
Tokinak lett volna alkalma rá, hogy használja rajta a képességét,
A Virágfőváros és az Oden Kastély között van egy egész szép kis távolság ^^ Kin'emonék korábbi visszaemlékezéséből pedig tudjuk, hogy Toki és a pulyák és kastélyban voltak, míg Odent a fővárosban végezték ki.
Ugrás a fórumra: |