Fogalmam sincs, de kétlem, hogy Oda pontosan lemásolna Robint. Kizártnak tartom. Majd meglátjuk.
Ha meg mégis, akkor tessék, lehet jogosan pofázni, de előre... Szerintem Sanji logikusan gondolkodik, és nekem egyáltalán nem karakteridegen.
Aztán, hogy mi lesz a következőben, majd meglátjuk.
Tök egyszerű a jelenlegi felállás háttere: Oda össze akart hozni egy Sanji vs Luffy bunyót. A cél szentesíti az eszközt, bármennyire is fáj.
Ezzel teljesen egyetértek.
Jon nem előre ítélkezem ,de ha nem így tesz semmi értelme annak amit csinál.
Amúgy komolyan érdekel, hogy képzeled el a dolgokat. Nem gúnyból kérdeztem.
Hiei szépen megfogalmaztad a manga problémáit.Egyetértek.Nem is kell tovább részleteznem..
Mindenesetre reménykedek, hogy Jonéknak igazuk lesz.Mert Cracker vs Luffy küzdelem már újdonság volt és az nagyon tetszett.Végre megismertük Big mom 3 vagy 4? parancsnokát. Egyelőre csak a csaj keltette fel a figyelmemet.
Sanji testvéreit kezdem megkedvelni xD .Mert azok a reakciók Namira Loool xDD. Animében még jobb lesz xD.
Más oldalakon is hasonló véleményeket olvastam.Mint pl:
pl
This is starting to play out like the Water 7/Enies Lobby Arc. All we need is these key moments.
Luffy: Pedro, shoot down that Yonko flag.
Pedro: Roger!
Sanji: I want to live(or in his case be single)!!! Please take me with you!!!
Brook: Sanji, you're going to make me start tearing up ... even though I don't have any eyes, because I'm a skeleton! Yohohohoho.
Mondtam, hogy fogalmam sincs Gondoltam, hogy nem gúnyolódsz.
Majd meglátjuk. De azt nem tudom elképzelni, hogy ő is sírva könyörögjön majd segítségért...de még ha igen is, akkor sem ugyanaz a szituáció.
Szerintem ez nem egyértelműen negatív vélemény dungeon.
Nagyot nevetnék ha a következő fejezetben Nami oda szólna Sanjinak hogy ha megmondja az igazat akkor megcsókolja. Namibol kinézem hogy olyan okos hogy rájöjjön hogy van valami a háttérben.
Valahol egyet tudok érteni Hiei-vel, nem volt helyénvaló Sanji viselkedése, értem én h megakarja őket és a hozzátartozóit óvni, de ezt sokkal okosabban és visszafogottabban is lehetett volna.
Emlékezzünk vissza Robin mennyire visszafogott volt, miután a CP9 rászállt, pedig ő akkor még nem ismerte annyira a csapatot, továbbá nem fogadták be úgy, ahogy Sanjit. Ő csak szépen megkérte őket, h ne keressék tovább őt.
Nekem erről a rúgásról már első olvasásra is az jutott eszembe, amikor Water 7-en ugyanúgy lerúgta Luffyt, amikor ő azt mondta Usoppnak, hogy ha nem tetszik, cső a csapatból.
Sanji úriember a nőkkel. De indulatos a férfiakkal. Nem hiába van tele a repertoárja tűz elemű támadásokkal.
Nem mellesleg kb minden 2. fejezetben agyonverik egymást a karakterek, szimplán poénból. Akkor ha egyszer komoly hangvételben teszik ugyanezt, miért van mindenki így meglepődve?
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Én szerintem az lesz, hogy bunyó közben elmondja Luffynak, hogy mi történt és hogy nincs más választása vagy azt mondja van egy terve a megoldásra csak adjon neki némi időt rá
És bizton meg benne
FeketeDani írta:
Nem mellesleg kb minden 2. fejezetben agyonverik egymást a karakterek, szimplán poénból. Akkor ha egyszer komoly hangvételben teszik ugyanezt, miért van mindenki így meglepődve?
Szerintem neked se mindegy, hogy indulatból vernek nyakon, vagy pedig poénból, már csak azért sem, mert az előbbi valószínűleg jobban fog fájni, fizikailag is.
Egyébként én is Hiei-el értek egyet, Sanji most elkövette a legnagyobb hülyeséget, ráadásul úgy, hogy pontosan tudja mennyire szorongatott helyzetben van a kapitánya, mert ez itt most nem Enies Lobby ahol még a haditengerészet sem vette őket potenciális fenyegetésnek és hínevük sem volt (legalábbis a zászlóégetésig), ez itt most az új világ ahol jelenleg két yonkou is Luffy fejére pájázik (amelyek közül nem mellesleg az egyik területének a kellős közepén vannak) és Fujitora is a nyakába liheg, itt már nem babra megy játék, nincs most idő erre a vergődésére...
Kicsit más téma...
Úgyérzem, hogy Luffy most érezheti igazán milyen nagy fába vágta fejszéjét, gyakorlatilag vért ízzadt Cracker ellen 2v1-ben, 1v1-ben valószínűleg veszített volna, vagyis kijelenthetjük, hogy nincs egy szinten a yonkou-k tábornokaival sem, ami elég nagy baj, ha azt nézzük, hogy a legközelebbi célja Kaidou leverése.
Ahogy én látom ez eléggé sansztalannak tűnik jelen pillanatban, persze nem tudjuk mire képes Kaidou, de tábornokok ellen az 1v1-et Luffynak hoznia kell és nem csak neki, hanem Zoronak és Sanjinak is, mert különben nem igazán van ott keresnivalójuk...
Szerkesztette: Csibe - 2016.10.22. 03:40
Igazad van, de attól még, hogy most nem tudta hozni, ez nem jelenti azt, hogy legközelebb sem fog neki(k) menni.
Mire odaérnek Kaidouhoz, szerintem mind képesek lesznek rá, sőt, ha Luffy "felébred", akkor már a Yonkout is el tudom képzelni. Sőt, szerintem ha holnap harcolna megint Crackerrel, már le tudná verni, hiszen...Luffy ilyen.
Annyi a helyzet egyszerűen, hogy itt, jelenleg nem Big Mom az ellenség, hanem a Germa, és nem az a cél, hogy leverjék a Mamát és a csapatát, hanem hogy megmentsék Sanjit. Majd amikor már tényleg szemtől-szemben állnak egy Yonkouval (aki valószínűleg Kaidou lesz), akkor készen állnak majd.
FeketeDani írta:
Sanji úriember a nőkkel. De indulatos a férfiakkal. Nem hiába van tele a repertoárja tűz elemű támadásokkal.
Azért arról ne feledkezünk meg, hogy Sanji egyszer jó erősen megrúgott egy nőt.(Robint).Okés,hogy zombiként.(Moria arcnál)De tudtommal a személyisége nem változott zombiként se+Enies Lobbynál Kalifa ellen.
Ha Oda tényleg újítani szeretne és nem Robin 2 féle mentőakciót. Akkor hamarosan egy új Sanjit fogunk megismerni. Ami tényleg jó tenne a karakterének.Mert az apja sok mindenre megtanította.Remélem ezt kihasználja Oda.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.10.22. 12:05
Csibe írta:
Szerintem neked se mindegy, hogy indulatból vernek nyakon, vagy pedig poénból, már csak azért sem, mert az előbbi valószínűleg jobban fog fájni, fizikailag is.
Csak hogy One Pieceben sokszor szó szerint agyonverik egymást poénból, és nagyobb bumszlik lesznek a fejükön, mint egy komoly csata után.
Igen, tudom, ez csak poénkodás.
De akkor is megtörténik, és akkor is olyan erővel rúg oda Sanji is, mint ahogy most is tette.
dungeonlord írta:
Azért arról ne feledkezünk meg, hogy Sanji egyszer jó erősen megrúgott egy nőt.(Robint).Okés,hogy zombiként.(Moria arcnál)De tudtommal a személyisége nem változott zombiként se+Enies Lobbynál Kalifa ellen.
Most ezt csak úgy tényszerűen állapítottad meg? Mert ez sem cáfolat, sem alátámasztás nem volt a hozzászólásomra.
Vagy arra akartál reagálni, hogy "Sanji úriember a nőkkel"? Mert azt amiatt hoztam fel, mert többen is emlegették, hogy úriember mivoltához nem illik a jelenlegi viselkedése.
De akkor meg miért említetted Kalifát is, ahol tényleg úriember volt? Nem értelek.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
A fejezethez:
Ahogy vártam Cracker a palota közelébe csapódott be. Azért valljuk be őszintén túlzás lett volna, ha messzire repül ki a szigetről vagy egy másik szigetbe csapódik be. Noha a fejezet szerintem se volt az egyik legjobb, de végre már komolyabban tudom venni Big Momot is. Főleg Cracker után, meg hogy most tudtunk meg még néhány dolgot Big Mom képességeiről.
Nem pont egy ilyen találkozásra számítottam. Egyrészről részben jogos Sanji rekaciója, de ez a naivitás nem rá vall. Ismeri Luffyt tudhatná, hogy úgyse fog nélküle elmenni, még ha Sanji komolyan gondolná azokat amiket mondott még akkor sem. És azért mondtam, hogy részben jogos Sanji reakciója, mert azért most tényleg eléggé meg van fingatva, engem pl. jobban felidegesített, hogy csak úgy random ráraknak egy bilincset. Másik oldalról meg tényleg van naivitás a reakciójában (amit 1-2 sorral fentebb írtam). Amúgy itt elhangzott egy korrekt megoldás. Epic lenne ha Luffy tényleg letudná róla szedni a bilincset, úgy mint anno Rayleigh Camieről. Sanji is észhez térhet így egy kicsit és korrigálhatná ezt a helyzetet Oda. Ez a viselkedés tényleg nem Sanjira vall, még ha egy picit jogos is, amit elakarna érni, ennyi idő után egy ilyen húzás már tényleg semmit sem ér.
Így még 1-2 hozzászólásra reagálva.:
Szerintem a Luffy vs Cracker jól lett megoldva. Én nehezen hittem volna el, ha könnyebben leveri, hiszen elvileg Cracker legalább olyan szinten lenne mint Doflamingo. Így is fejlődött most Luffy és egyébként Kaidout sem a közel jövőben fogja legyőzni azért, szóval addig még rengeteget erősödhet. Lásd pl. Enies Lobby, ott is milyen power up-ot kapott Luffy, még simán meglephet Luffy valami újjal.
Van még 1-2 dolog amit egyáltalán nem értek.
Az egyik ez a párhuzam belemagyarázása a timeskip előtti és utáni arcokra. Alapból a Gyojin és Punk Hazardra még ha akarnánk sem lehet belemagyarázni, hogy sablon. Utána képbe jön Dressrosa. Most lehet hasonlóságokat mondani Arabastával, hogy sablon a királylány, a Shichibukai ellenfél, most így hirtelen több nem jut eszembe. Ezeket megértem, de ez még mindig édes kevés, ahhoz hogy sablonosnak mondjuk Dressrosát. És ami számomra teljesen érthetetlen és felfoghatatlan, hogy Zou miben hasonlított Skypieahoz azt valaki magyarázza meg nekem mert ezt tényleg nem értem. Azt viszont meg tudom érteni, ha valakinek annyira nem jön be az arc, mert deja vu érzése van Enies Lobby miatt, mivel egy nakama megmentése áll a középpontban. Ezt annak ellenére mondom, hogy nekem eddig nem igazán voltak bajaim, azonkívül, hogy az erdős rész kicsit nehezen indult be nekem és néha kivagyok akadva Sanjin.
Hogy jobban elmondjam még itt mire gondolok, azzal sem értek feltétlen egyet, hogy majdnem mindenki elnézi Oda sablonosságát. A többség szinte mindig megemlíti a sablonos dolgokat, azonban(!) pár sablonos húzás miatt túlzás ráhúzni egy egész történetszálra, hogy az egy ezelőtti 2.0. Persze van ilyen arc, de közel sem annyi, amit valamilyeik oldalon említettek.
Visszaolvastam és senki nem beszélt Sanji úriember stílusáról még csak nem is ez képezte a vitatárgyát.
Nem mindegy mit, hogyan teszel. Eltudok valakit küldeni a picsába, hogy mindenki nevet és senki nem sértődik meg. Ezt megtudom tenni úgy, hogy még a harmadik szomszéd is magára veszi.
Egyszerűen a döntései teljesen abszurdak. Ha még elkezdene másképp bánni a nőkkel az eremet is felvágnám.
Magamat tudom ismételni Sanji nem hülye tudja, hogy milyen reakció lesz ennek az eredménye. Megtudta volna ezt oldani úgy, hogy Luffy bólint egyet és elmegy lecsót enni.
Mi a ráknak parádézik a papnak mikor kettesben elküldi a picsába. Semmiértelme nincs már.
Közben előttem leírták szinte ugyan ezt.
Luffy vs Cracker tökéletes volt igazi One Pieces harc volt nagyon adta nekem is.
Nekem csak ezzel az arcal van bajom, mert tényleg mintha Enies Lobby lenne más köntösben. Ezzel is főleg azért, mert nem lenne erre szükség annyi jó lehetőséget rejt ez a sziget nekem nagyon bejön.