Kizaru vs Enel
Gondolkodás nélkül Kizaru szavazok.
Itt most részben a fegyverzet haki miatt és Kizaru gyorsabb(elméletileg xD).
Ha Enel nem tanulja meg a másik hakit, addig esélyt se adok.
One piece. Ki nyerne harcban ?
A fény gyümi elég érdekes képesség, és azaz elmélet h a fény ártalmatlan nem teljesen igaz. A fény is termel hőt ami bizonyos tartományban már tud sebet okozni. Kizaru-nak csak annyi dolga van h elérje a fénynek azt a tartományát amivel egybesűrítve tud fizikai sérülést okozni, mint ahogy a star warsban is láthatjuk golyók helyett...
Az meg h Enel csapásától nem haltak meg karakterek sztem sem jó érv, ha közben meteor méretű lyukakat hagy maga után Enel a robbantásai után. Azt kell nézni, hogy Luffyn kívül bárkit egy pillantás alatt padlóra küldött még egy enyhe árammal is.
Ha jól emlékszem Enel is képes volt a hirtelen átportálásra, mint Kizaru.
Csilla1050
A kemény fénnyel lehetséges. Mármint tudományos szinten. Nem tudom hogy képesek vagyunk-e előállítani de tudtommal elméleti szinten működik.
A másik pedig hogy a villám sebessége közel sincs a fénysebességhez.
Villám 180 km/s ha jól tudom míg a fénysebesség 300.000 km/s.
Nem is Zoro meg Sanji a gond. Hanem az átlagemberek akik ott jajveszékeltek hogyha eltalálja őket akkor meghalnak. Majd mikor ténylegesen eltalál valakit akkor vígan röhög utána.
Vagy ne írja le hogy halálos az átlag emberre vagy ne találjon el vele átlag embert. Nem nagy kihívás.
Nem tudja megsebezni. Ha a duplájára nyújtja a fülcimpáját akkor se.
Már hogyne lehetne árammal sebezni, csupán az amper erősségétől és az árammal való érintkezés időtartamától függ. Nem vagyok nagy fizikus, de ha jól emlékszem Enel elég tág tartományban tudta változtatni a villám erősségét is és ha jól emlékszem Luffy-ba belebaszott valami millió ampererősségű árramot is, amibe már egy ember nemhogy belehal, de valszeg el is porlad.
250.000.000 volt az, igen
Ha így nézzük a dolgokat, hogy átlagemberekbe beleküldött milliós nagyságrendű voltot, és azok nem haltak bele akkor felesleges bármilyen csatáról is egyáltalán elkezdeni vitázni.
Visszatérve az Enel vs Kizrura, nem gondolom én sem, hogy jelenleg Enelnek lenne esélye ellene, tapasztalat és haki használat terén is alulmarad jelenleg Kizaruval szemben, így énis Kizaru-t hozom ki győztesen.
Giovanna, az első négyből min. 2 parancsnoki szinten lehet, de ha mégsem, akkorsincs esélye Crackernek és Jack-nek 4 ellen, főleg ha ottvan Law is akinek a képessége nagyon kellemetlen és furfangos. Zoro és Sanji valszeg Jinbei előtt van erőben, Jinbei pedig képes a víz manipulálására.
Szerk...: AFR, köszi, hogy szóltál, elírtam
Csakhogy amikor átlagemberekbe belebaszott, akkor még közel sem a max erősségű árammal szórakozott Enel. Ezt onnan tudom mert az áram erősségét tükrözte a hátán lévő dobozok színe, és csak Luffy esetében kényszerült rá a max erősségre, ezt asszem meg is jegyezte Enel.
Azt meg h Enel miért nem akart megölni senkit, csak Oda tudja....
Valaki kétségbe vonta hogy lehet sebezni villámmal?
Én személy szerint azt mondtam hogy még Conis apját se bírta megölni azt hiszem 30 vagy 60 millió-val.
Ez kb. olyan mintha Sabo vagy Akainu a gyümijükkel egy kenyeret se tudnának megpirítani.
Tudom hogy ilyen ez a manga de ezek akkor is mélypontok mint a Marina-árok.
Csilla1050
Leírtad hogy Enel szerinted gyengébb Kizaru-nál majd pedig hogy Enel győzne. Ezt így egymás mellé. Melyik részét írtad el?
Tény hogy nem mindig használt max villámot de a min is 30-60 milla volt mint a 2. sorban is írtam.
Enel pedig mindenkit ki akart csinálni. Csak senki nem volt oly kedves hogy bele is dögöljön.
Csak Oda nem akart senkit megölni még Gedatsu-t se. Csak nem értem minek ír ilyet ha aztán körberöhögi.
Még visszatérve Magellanra, hát nem tudom, hogy fogalmazzak, hogy át tudjam adni, hogy mire gondolok. Itt a kishalra nem úgy értettem, hogy rangban kisebb, hanem gyengébb harcos, na mindegy ebbe is bele lehetne kötni, szóval mondom másképp. Ugye haki az akaraterővel függ össze, nehogy már egy Magellan ne legyen rá képes, aki azért szívós és tapasztalt harcos lehet, amikor sokkal tapasztalatlanabbak vagy inkább úgy fogalmazok kisebb akaratú emberek használják a fegyverzet színét. Ez számomra elképzelhetetlen. Most nem akarok túlzásokba esni, de ez most olyan, mintha nem láttunk volna egy parancsoktól hakit és nem várnánk el tőle, hogy tudja használni. (parancsnok alatt itt a Yonko 3 legerősebb emberérét értem).
Mivel ugye timeskip utáni első két történetszálban Gyojin sziget és Punk Hazard íveknél szinte semmit nem tudtunk meg az Újvilág harcosairól körülbelül mintha kulcslyukon keresztül mutatta Oda az Újvilágot. Mivel akkor még nem láttunk sok fegyverzet színe használót sokan naívan és helytelenül azt feltételezték, hogy egy nagyon kis réteg képes rá. Aztán mikor eljutottunk Dressrosára, Tottolandra láthattuk, hogy nagyon sokan képesek rá viszonylag, sokan sérelmezték ezt, de viszont ebben szerintem nincs semmi meglepő, ezért Újvilág az Újvilág. Nyilván most ilyen az ébredés, hogy erre is messze nem a legtöbb gyümölcshasználó képes, viszont majd ez a réteg is nyilván tágulni fog, most nyilván nem mindenki fogja elsajátítani, de Luffy komolyabb fő ellenségeinek a nagy része képes lehet rá. Ami tényleg viszonylag ritka az a haki fajtáknak az egyes specializációi mint például érzékelésnél a jövőbe látás, arra még a történet végén is viszonylag tényleg kevés ember lesz képes. Igazából ezt most nem tudom jobban körülírni de tényleg gondoljunk már bele, hogy olyan nagy név mint Magellán ne tudna hakit használni, amikor erre Bellamy, Opera testvérei és tényleg jóval szerényebb kalózok képesek lennének rá, ez nonszensz.
Kizaru vs Enel
Szerintem is Kizaru, igaz nem tudunk sokat egyikről sem. Viszont amit előzőleg Kizaruról leírtam azok alapján ő nyerne. Enel erejét nehezebb belőni, mert csak jóval régebben láttuk meg minden, feltételezhető róla is a haki, de valahogy Kizaruban több potenciál van.
Nem tagadom, hogy Enel támadásainál volt egy kis gebasz anno, viszont noname emberek/kalózok alaptalan véleményére általában nem szoktam adni. Sokszor előfordult már a One Piece világában, hogy csomó emberről olyan kitalációkat terjesztettek, aminek nem volt valóság alapja és már már legendákat említettek. Egy jó példa a közelmúltból Katakuriról miket állítottak stb.
Na igen, Magellan már csak ELVBŐL is kell, hogy használjon hakit, ráadásul valószínűleg elég magas szinten használja...
Viszont az ébredés érdekes dolgokat produkálhat, fel is boríthatja az erősorrendet, például Big Mom nyílván elverné Jacket, de annak az állatnak a gyümölcse felébredne, akkor szerintem kikapna Big Mom, tehát ebbe az ébredéses dologba nagyon nagy lehetőségek vannak.
Most az hogy elvárjátok hogy képes legyen használni az semmit nem jelent. A tény az hogy nem használt ergo amíg nem látjuk hogy harcol és Haki-t használ addig az a tény hogy nem képes rá.
Rengeteg erős akaratú ember van aki nem tanult Haki-t.
Én sose sérelmeztem a Haki használók számát (egyedül Bellamy zavart) mivel már Marineford arc végén Coby-nak megmondta a doki hogy minden aladmirális-nak képesnek kell lennie minimum egy Haki-ra. Azok meg annyian vannak mint az oroszok.
Én is elvárnám hogy képes legyen rá de a tényen ez nem változtat. Nem képes rá. Amíg Oda nem írja hogy valaki képes addig nem képes.
Ja olyan nagy név hogy lefokozták és most az aligazgató az igazgató. Gondolom akkor ő is tud Haki-t használni hiába láttunk mást.
Enel-ről feltételezhető a Haki? Mármint hogy a Fegyverzet? Ebbe inkább bele se megyek.
Én Ébredést csak a Yonkou-któl és a legerősebb emberüktől (illetve Luffy, Chopper) várnék.
Enel nem használt fegyverzet hakit Luffy ellen, csak a megfigyelést, szal a te elméleteid alapján nem tud fegyverzet hakit használni.
Annyit még megjegyeznék, hogy Enelnek fogalma sem volt arról, hogy ő megfigyelés hakit használ. Ő mantrának nevezte és nem tudta, hogy az haki.
Ezt mondom. Köszönöm.
Yonkou-n és a legfőbb parancsnokaikon kívül feltételezni valakiről míg nem láttuk és arra felépíteni egy elméleti harcot badarság.
Tengerészetnél pedig tudjuk hogy minden aladmirális és annál magasabb rangú tud illetve alacsonyabb rangúak közül is előfordulhat (Tashigi, Coby) de feltételezni se nagyon lehet.
Na de az offviharba dobjunk be valami érdekeset.
Snack vs Perospero
Ugrás a fórumra: |