Azért egy közel hangsebességgel száguldó dolgot nem lehet túl precízen irányítani képességgel se. Bár ki tudja.
Akkor a wiki szerint nem fegyver.
Akkor pár évig még várhatok rá
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Kicsit rosszul fogalmaztam, de arra akartam gondolni, hogy a társadalom nagy részének nincs olyan képessége amivel harcolni tudna. Ezért a szabályok őket illetve a maradék 5-10%-ot védik. Pl. A suliban se lehet használni a képességeiket előny szerzésre. Aizawa is utal rá, hogy sok dologban nagyon levan maradva a társadalom.
A mostani részben is pedig az történik, hogy a társadalom fél. Ha a hősök nem képessek megvédeni őket a gonosztevők ellen akkor ki?
Meg tudnák ők. Csak elég nehéz úgy, hogy a média világgá kürtöl minden fontos információt az összes tanulóról. Gondolom nem véletlenül volt Bakugo az elsőszámú célpont (mintha mondták is volna, most nem emlékszem). Utána meg még próbálják úgy beállítani, mintha a hősök hibája lenne az egész. Információt szivárogtatni a rosszfiúknak már nem bűntény?
A béke időkben míg All Might top formában volt ezzel nem volt probléma
A sport fesztivált minden évben megtartják azért, hogy a hős ügynökségek is felfigyeljenek a tehetségesebb tanulókra ne csak a gonosztevők. Az nem bűntény most sem ha elmondják egy sportoloról a tv-ben, hogy gyorsan fut vagy jól tud úszni.
Ez a 9. rész is mekkora volt gondoltam hogy nem megy majd minden simán de ez enyhén szólva is felülmúlta a várakozásaim. Kész egyszerűen a szezon legjobbja. Kérdés nélkül pedig nagyon erős a szezonunk, sok jó anime van.
Végre belevágtak a dolgok közepébe és tényleg nem tudom hogy ezt hogyan fogják folytatni. Lehet hogy a diákok kihallgathatják őket és fontos infót szerezhetnek? De még azzal is.... valami plusz akkor is kellene
Nos mivel ezeréve nem voltam fórumon idő hiánya miatt most kicsit bepótólom a lemaradást és régebbi kommentekhez is válaszolok ha nem gond:
-Érdekesség vajon Stain ha megvágja magát és tegyük fel (én is szoktam lenyalni a vérem mert úgy érzem fájdalomcsillapító) akkor vajon ő is lebénul? mert ezzel kb lehet megmagyarázni honnan tudta nagyjából mi a képessége, persze ez nem magyarázza meg hogy honnan tud az A AB B és 0-ás időkorlátokról.
-Fegyveres témához szólva szt az nálunk is bizarr lenne ha én mennék az utcán egy késsel vagy egy pisztollyal aztán látom hogy valakit pl megerőszakolnak akkor agyon lövöm a picsába vagy leszúrom, ezzel sajna ugyanolyan emberölést követek el itt Magyarországon de Amerikába pl nem, szóval a lényeg hogy megértem miért nem használhatják a képességeket, itt a jogos védelem az más kérdés azt én se értem miért ne lehetne, de az hogy te random hős legyél itt is tiltott főleg ha azzal súlyos testisértést vagy halált okozol. Erről ennyit xd
-Hát a 9.rész az most nagyon epic volt, egy hatalmas fordulat, azért AFO elég durván odapörkölt az N4 hősnek és a többieknek, és csak egy kis kostóló volt az erejéből, fingom nincs őt hogy fogja ALL MIGHT legyőzni de nagyon érdekes lesz, Deku most először leblokkol pedig mást kéne megmenteni xd na ez is cuki azért DE engem érdekelne még AFO célja is hogy mit akar. tűkön ülve várom a kövi részt és köszi az eddigi munkát ezer hála!
Bocsi a regényért!
Nagyon kihegyezték ennek a résznek a végét Az ember legszívesebben már inditaná is a következőt.
Deku meg a többiek nem blokkoltak le, csak annyiról van szó, hogy All for One kicsit elintézett ott minden hőst meg rendőrt ezért most inkább meghúzzák magukat mivel tudják, ha nekirontanának esélytelen lenne a dolog.
Kire gondolsz, hogy mást kéne megmenteni?
Nem tudom, hogyan haladunk de 2-3 rész és kifog derülni AFO célja.
Jaeger írta:
A béke időkben míg All Might top formában volt ezzel nem volt probléma
A sport fesztivált minden évben megtartják azért, hogy a hős ügynökségek is felfigyeljenek a tehetségesebb tanulókra ne csak a gonosztevők. Az nem bűntény most sem ha elmondják egy sportoloról a tv-ben, hogy gyorsan fut vagy jól tud úszni.
Nekem most úgy tűnik hogy Shigaraki annak a társadalmi problémának az áldozata volt amit régebben írtam.
Amivel a Noumu-k utaztak az AfO képessége lenne? Mit tippeltek mi az?
AfO szövege alapján ő sincs a toppon All Might óta mégis ennyi volt neki mindenki. Durva. Deku-ékat nem lehet hibáztatni hogy beijedtek de tuti kimentik majd valahogy Bakugo-t.
A média már csak ilyen gerinctelen. Mindenki hibáját a képedbe tolja 100x-osan felnagyítva de a sajátját semmi körülmények között el nem ismerné.
Viszont a cím alapján azt hittem többet fog szerepelni 10 mp-nél AfO
Ez nagyon epic volt,All for One VS All Might eddig a legjobbcsata csata a sorozatban.Midoriya pedig már most egy taktikai zseni!
Külön pluszpont,hogy a kedvenc Bones animátorom,Yutaka Nakamura is részt vett az epizódban.
Ami talán nem tetszik,hogy a gonoszliga már olyan szerencsétlennek van beállítva,hogy egy kisgyereket nem tudnak elkapni,aztán egy rúgástól kidőlnek.
Mindenesetre hosszú 2 hétnek nézünk elébe....
Hát nekem az oklahoma smash animációja kicsit maszeknak tűnt elsőre de amúgy fasza volt a rész. Titkon reménykedem majd egy You Say Run OST elsütésben majd a következőkben mert eddig gyanúsan nem lett használva. Mondjuk azt még nem értem hogy miért nézik ennyire gyökérnek a nézőket? Minden rész elején minden hősnél kiírják a nevét és a képességét annak akit ismerünk.... erről igazán leszokhatnának mert a negyed képet kitakarja ez a sok szarság. Azért 1 hét nem olyan hosszú idő hogy elfelejtsék az emberek.
-Úgy látom AFO célja lerombolni ezt a béke szimbóluma dolgot, de ezt szerintem eddig is tudtuk, nem tudom hogy fogja így All might kiütni de biztos véznaként is tud egy két trükköt.
-Hát igen a nagy gonosz liga egy rakás szerencsétlen most xd, bakugo szépen tartotta magát és a rescue plan is tökéletes volt, ügyesen kihasználva hogy AFO is védi a többieket,
-Többi hőst miért nem küldenek segíteni azért ezt az egy dolgot nem értem legalább pár embert, oké hogy a Nomuk vannak de egy főbosst kéne előtte szétzúzni és utána a kis halakat.
-Beast Jeanist hősiesen harcolt, kiérdemelte a top 4- rangját, nem tudom még életbe maradt-e, bár szt igen.
-És ennyi volt ALL might karriere innentől Dekunak mégjobban kell dolgoznia hogy átvegye a helyét.
Jó rész volt! Viszont egyenlőre nem értem a végét. Most akkor All for One elvette az előző One for All használó testét?
Az előzetes meg enyhén érdekes... Ha egy hősről kiderül, hogy mi a képessége, vagy kicsoda valójában az eltörli az eddigi cselekedeteit?
Az tetszett, hogy Midoriya kitalált egy tervet, amivel nem is kell harcolniuk de tehetnek is valamit. Jó örököse lesz All Mightnak. Annak is örülök, hogy rám cáfolt a rész és nem halt meg All Might.
A többi hős csak útban lett volna All Mightnak. Még Gran Torino is az volt. Egyedül Eraserheadnek lett volna haszna. A többieknek elég a Noumukkal szembe szállni, de ahogy észrevettem ellenük csak a tűz típusú képességgel megáldott hősök érnek bármit...
Egy biztos, nagyon kíváncsi leszek a következő részre! Remélem nem nagyon halt meg senki...
Ui.: Szerintem Tomura ugyan az, mint All Mightnak Midoriya. Az örököse, vagy mint aminek Orochimaru szánta Sasukét: a porhüvelye. Bár ezt kétlem, mert nagyon sokat tesz azért, hogy a srácnak öntudata és saját céljai legyenek.
Ugrás a fórumra: |