Hiei: Értem, hogy mire gondolsz, de azért nem kell túlozni. Érthető volt, hogy mit akart mondani.
És Dungeon: Itt nem az a lényeg, hogy 3 hét telt el, hanem, hogy Luffy egy olyan harcon van túl, amiből rengeteget erősödhetett. (Úgy, ahogy a saiyajin-ok is minden egyes csata után sokkal erősebbek lettek.) Teli hakival, rögtön G4-el kezdve és nem szórakozva, szerintem le verné Jacket. Vagy legalábbis állná a sarat.
Akkor Oda még többet fog hibázni az erőviszonyoknál. Jack nagyon fontos szereplő lehet az újvilágban,ha az egyik 3csapásként említik .Így gondolom nagy kutya lehet.1vs1 Zorronak nincs esélye.
Mi az, hogy még többet? Pont Oda-ról, aki mindent gondosan eltervez jóó előre, évekre előre, feltételezzük azt, hogy elrontja az erőviszonyokat? Igazából fogalmunk sincs, hogy milyen erős Jack, mert fogalmunk sincs, hogy milyen erős a két mink vezér. Azt sem láttuk, hogy mit csinált az admirálisok ellen, csak annyit tudtunk meg, hogy volt olyan hülye, hogy nekik menjen, és túlélte. Még azt sem tudjuk, hogy Doflamingo milyen erős egy admirálishoz, vagy egy yonkou főtisztjéhez képest, de az eléggé valószínű, hogy ott van közvetlen alattuk, max. Szóval én nem látok itt semmiféle logikai bakit.
Zoro meg olyan kegyetlen tápolt lett, hogy jelenleg csak egy Yonkou ellen mondanám azt, hogy semmi esélye. Senki (SENKI) más ellen. (Ezzel nem azt mondom, hogy leveri Jacket, vagy egy admirálist, de nem áll oda esélytelenül.)
Ha olyan egyértelmű lenne a dolog, amilyennek beállítod, akkor Szalmakalaposék fel is adhatják, esélytelen, hogy Luffy labdába rúgjon a nagyok ellen, még jó ideig, és akkor fölösleges volt a timeskip. Márpedig megnyugodhatsz, nem volt fölösleges. Ebben biztos vagyok.
És ha azt nézem, hogy Luffy mennyit tanult pl. a CP9-től, nem lepne meg, hogy ha Kaidou ellen sikerülne aktiválnia ezt az ébredést, amit most látott Doffytól. És kész, meg is van oldva az erőkülönbség (nagyjából). Mert az rengeteget jelent, ezt láthattuk. Doffynak enélkül esélye sem volt Luffy ellen, ezzel tudta magát életben tartani, mondhatni majdnem egálban volt a G4 ellen (sőt, ha belevesszük, hogy sokkal tovább bírta, mint Luffy a G4-et, akkor még erősebb technika is, mint a G4). Szóval ha ennyit jelent, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy ha ezt megtanulja Luffy (vagy ráébred, akármi) bőven ütni fogja az admirális színvonalat. És akkor már a Yonkou sincs messze. És nyilván nem 10 fejezet múlva fog 1v1-ezni Kaidouval, de még csak nem is 100, azt hiszem. Szóval ideje is van.
Szerkesztette: Jon - 2016.03.11. 23:08