Gyere csak,van még hely :3 .Nem tudom és remélem nem fognak spoilerezni xD .Mert akkor ide se jövök többet xD .
Ha minden igaz,akkor valamilyen sportfesztivál fognak feldolgozni és azt gondolom csak 1.évados lesz.Majd hamarosan Ex vagy más válaszol .Tavasz környékén saccolom a kezdést,de előtte az ovát várom .
Szezon egyik legjobb animéje.
Akkor már minimum ketten zötyögünk a vágányon.
Azért, majd ha valaki tud egy epizód számot, dobja be ide. (Az még nem is spoiler, szóval ne izgulj dungeon )
Nem olyan hosszú az övé, de elég epic. Midoriya ott kezdi el lassan bontogatni a szárnyait. És a legjobb részek, pont a sportfesztivál meg az a gonosztevő után vannak xD Szóval hátha lesz 3 ik évad mert az nagyon király lesz.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Fuhh nem akarok nagyon spoilerezni, szóval maradjunk annyinál, hogy lesz (igaz, nem ilyen formában... de ezt már hagyjuk).
Még 2 ívben lesz szerepe, az egyikben közepes, a másikban pedig kevés. (De ez persze az eddig megjelent fejezetekben, később meg ki tudja)
De ezeket az anime most még valószínűleg nem dolgozza fel, vagy ha több részt kapunk, mint az első évadban, akkor maximum az egyiket.
Noumu egy rohadt erős ellenfél és késöbb se fog változni a helyzett. Might kis időre sikerült legyőznie,de a tovább harcoltak volna,akkor végül Noumu lenne a nyertes.Erős,nem érez fájdalmat és gyors regeneráció rohadt op boss.A z anime végénél gyorsan összeszedte magát. Noumu egyetlen gyenge pontja,hogy fogyatékos.Legalábbis az anime alapján.
Ezért voltam kíváncsi,hogy lesz még szerepe.Köszöntem a válasz és örülük,hogy visszatér.
Én igaz néha felületesen olvassom a mangát, de inkább kevésre raknám a jelentőségét. Ő csak egy eszköz, amit bevetettek de nem sikerült nyernie.
A 13-ik rész végén az ending után szerepel a gonosztevő. Megmutatja a szép nyelvét is Ha nem láttod veled van a gond. Nah az ő történeti ive a sportfesztivál után van, szóval fura, hogy őt rakták be.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ott hibáztam,hogy Youtube finale videóként kerestem.Most megnéztem Indán teljesen és megtaláltam xD.
Jaeger írta:
Én igaz néha felületesen olvassom a mangát, de inkább kevésre raknám a jelentőségét. Ő csak egy eszköz, amit bevetettek de nem sikerült nyernie. .
Így van,ti már jobban tudjátok a manga alapján. Gondolom azóta már több erős ellenfél jelent meg és esetleg a Sensei is többet tudtatok meg . Azonban...
Noume egy eszköz,de rohadt op.All might se tudtam megölni,akkor ki fogja?Eddig csak 1embert tudok elképzelni,max 2.
Egyik tanuló se tudja legyőzni Noumet. Mindenesetre most türelmesen várom a 2.évadot.De elötte az ova xD
Közben beleolvastam a mangában,de csak addig,ahol az 1.évadnak vége lett.
Sok animét látom és msotanában sajnos nem kapunk normális feldolgozást.De ez wow. Hibátlan feldolgozás és nagyon jó bővítések kaptunk. Pont ezért maradok az animénél,mert talán jobb lesz a mangánál.Nagyon ritkán találok ilyet.
Egyesítve 2016.12.22 21:06:01: https://www.youtu...5nB1Qs2lss
2.évad április körül indul.Hamarabb jött mint vártam xD
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.12.22. 21:06
Kis időre offolni fogom a témát,mert 13.részenként vagy csak fullosan fogom elkezdeni. Majd kiderül .
Köszönöm előre a 25.résznyi fordítást Ova mikor jön?