A 11. oldalon az Queen (ha jól látom még mindkét keze emberi) és King de Jack-et sehol se látom a fejezetben.
https://w11.manga..._Piece_970
Miről beszélsz? Ott van king. (11oldalon,ahol Queent is látod. King szúrta hátba Ashurát)
Jack nem vett részt a harcban. Mert itt még 2-3.éves a mini Kaidounk .
Te miről beszélsz.
Csak Jack-et hiányoltam. King-et és Queen-t írtam hogy ott van.
Tekintve hogy Kin anno Jack-re is hivatkozott mikor arról beszélt hogy hogy Toki megmentésére siettek így már neki ott kell lennie Kaidou csapatában. És igen már anno mikor kijött a vivre-ben vagy miben Jack kora nekem már akkor is fura volt hogy itt csak 8 éves mégis Kin visszaemlékezésében benne volt. Ezért se hiszem még mindig el hogy hiteles Jack kora
Jól értem hogy Kaidou azt mondta hogy ha nem tudták volna anno átverni Oden-t és Oden a harc mellett dönt akkor valószínűleg Kaidou-ék vesztenek?
Eddig is elvesztette számomra az Oden dráma a drámaiságát és úgy gondoltam hogy Oden tehet mindenről de akkor ez meg is erősíti ezt a gondolatomat.
Én nem állok az Oden-ben csalódottak oldalán, de elvileg valamiféle szerződést kötöttek vele, ha a spoiler igazat írt. De hogy mi alapján fogadta el, az még rejtély.
7. oldalon mi van Neko szájában? Egy Beast kalóz?
Nem tudom, én nem látok semmit a szájában, szerintem azok a kezei akarnak lenni, csupán úgy tűnik, mintha a szájában tartana valamit
Shinobu-nak meg hogy lett ekkora a feje az elmúlt évek alatt?
Konkrétan mintha nem is ő lenne.
Én Hyogoro után már meg sem lepődök ilyeneken...
Amit viszont nem igen értettem hogy mi tartott 5 napig?
A harc Oden legyőzése előtt?
Mert a Kaidou vs Oden az két csapás volt össz-vissz max 1 perc.
Oden megvágta Kaidou-t majd elterelték a figyelmét és Kaidou lecsapta. Semmit se tudtunk meg az egymáshoz képesti erejükről.
Szerintem elég béna megoldás volt. Sejtettem hogy nem fogjuk látni a harcukat hogy ne lője le Oda Kaidou képességeit de hogy ne is legyen harc.
Minden rendben van Oda-val? Nagyon nincs manapság elemében.
Nem hinném, hogy 5 napig tartott volna Odennek átharcolnia magát egy sima seregen, bár ki tudja, mindenesetre remélem nem. Egyébként nem kizárt, hogy több is volt ez a harc kettőjük között, csak ugyebár Oda most nagyon rá kattant a képernyőn kívül leadott harcokra, ami sajnálatos. Mondjuk a háborúban még kompenzálhatja ezt. Ennek ellenére én is többet vártam, konkrétan csak a végkimenetelt kaptuk meg, ha csak neked lesz igazad, és valójában ennyi volt a küzdelem. Továbbá számomra szerfelett furmányos volt, hogy ő is kidőlt a Raimei Hakke után. Oden mentségére szóljon, hogy bizonyára már fáradt volt, jó pár sérülést is szerzett, azonban akkor sem gondoltam volna, hogy pusztán mindösszesen egy ütéssel lerendezi őt.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
De még mindig nem értem hogy egy fishmen miért ne lehetne 8 évesen kalóz. Dellinger 0 évesen Doffy embere volt pedig Buffaloék elmondták hogy mindnekit kemény próbának vetettek alá aki csatlakozni akart. Btw, ő és Baby 5 is vmi 8 meg 10 éves volt akkor. És ők közel se Jack kaliber
Én azt nem cáfolom meg, hogy nem lehetett volna ilyen idősen kalóz, azt viszont már többnyire igen, hogy a databook igazat írt volna, mert ugye az életkorát egyedül ott árulták el. Ez esetben nem a databookot akarom becsmérelni, de mivel tisztában vagyunk azzal, hogy néha-néha nem helytállóak a benne lévő információk, Jack valódi életkora maradjon még kérdéses.
(...)
Nem tudom, én nem látok semmit a szájában, szerintem azok a kezei akarnak lenni, csupán úgy tűnik, mintha a szájában tartana valamit
...
Én azt hittem az ellenfele karjai azok
A harc viszont tuti csak ennyi volt hisz láttuk mikor odaért Oden és igazából nem volt közben eltekintés. Végig mind a 30 mp-ig őket néztük.
Germa66
De egyikőjük se volt annyi idősen a top 3 ember tagja. A Fishmanség meg a kor szempontjából nem releváns.
Szóval nem a tagságával van a bajom hanem a pozíciójával.
Snack is 30.éves ,akinek 600millió vérdíj van . Ő is parancsnok (volt),és fiatal .
https://naruto-ku...iece/920/9
Anime , és a legújabb fejezett alapján ezek az emberek, akiket itt láttuk, azok nem parancsnok, hanem Kaido átlagos harcosai.Szóval ha ezért vannak kételyeid,akkor nem kell tovább agyalni .
Szóval egyre biztosabb, hogy Jack fiatal .Sajnos Bannom alatt nem tudtam említeni, de Jack itt https://naruto-ku...ece/951/14 kicsit se fosott Bmtől,mint Queen.
Szóval megérdemli a mini Kaido nevet. Viselkedés, és kitartása tiszta Kaido .Ezt várom minden parancsnoktól,amikor egy másik Yonkoval találkozik , és nem azt, amit Queen csinált.
Oda miért csinál minden 2 legnagyobb parancsnokból egy idiótát ? Vicc.
Snack is 30.éves ,akinek 600millió vérdíj van . Ő is parancsnok (volt),és fiatal .
Ezzel most a mellett érvelnél hogy nem fura ha a 8 éves Jack Kaidou egyik Parancsnoka?
És az lenne az érved hogy azért mert Snack 30 évesen (tehát 3,75-ször annyi idősen) egy ideig egy másik Yonkou Parancsnoka volt mielőtt lefokozták mert BM csalódott benne?
Ez nem érv.
Az pont nem érdekel hogy az anime mi h_lyeséget tett ide be. Az a 3 árnyalak véletlenül pont úgy néz ki mint a 3 Csapás és még mennyiségük is azonos. Ráadásul a mostani fejezetben is King és Queen árnyalakja is pont úgy néz ki mint anno.
A kételyem fő alapja inkább az hogy ugyanezen helyen ahol azt írták hogy Jack 28 éves az is szerepel hogy nem tud Haki-t használni. Egy Yonkou 3. legerősebb embere aki több mint 20 éve mellette van.
De azért az anime egy Batman féle 1000-red rangú karakternek Fegyverzet Haki-t ad.
Ez a vicc.
Szerintem meg a databook olyan infót közölt az olvasókkal, amik nem felelnek meg a valóságnak.
Egyértelműen Jack volt az egyik sziluett, amit anno az Oden kastély felégetésénél láthattunk. Továbbá biztosak lehetünk benne, hogy az a 3 csapás volt, senki más. Ugyan ki lehetett volna még ott? Bár egy árnyból elég messzemenő következtetni, de nekem egyáltalán nem tűnt egy 7-8 esztendős kisgyereknek
A hakit illetőleg, na az abszolúte f*szság. Ezt még a Nekomanushi/Inuarashi ellen vívott csatája is cáfolja, merthogy ők mindketten fegyverzet/megfigyelés haki használók, magyarán hogy a francba lett volna képes velük harcolni 5 teljes napon át, méghozzá úgy, hogy mindeközben Neko és Inu folyamatosan váltogatták egymást? Áh, mind... Akárhogy nézem, ez kizárt.
(...)
Rikiya írta:
Ezt még a Nekomanushi/Inuarashi ellen vívott csatája is cáfolja, merthogy ők mindketten fegyverzet/megfigyelés haki használók
A Vivre Card szerint Nekomamushi nem tud Fegyverzet Színe Hakit használni Oda rögtön le is csapott Twitteren, hogy az bizony nettó f@szság. Mert hogy tud.
Tehát így kellene a helyén kezelni ezeket a Databookokat.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Ugyanakkor ez érdekes, mert Nekomanushi esetében ellentmondott a databooknak, de Jack-ről egy szó sem esett? Főleg, hogy mindketten a 11. kötetben szerepeltek... Remélem végül nem lesz igaz, hogy még sem képes rá.
(...)
Én is így gondolom.
Erre célozgatok itt mióta csak kijött az infó
Mondjuk vicces belegondolni hogy mi lenne ha igaz lenne. Az azt jelentené hogy Jack csupán izomból vált Kaidou 3. emberévé. Vagyis ha Haki-t tanulna akár Yonkou közelbe is jutna
De én is kizártnak tartom teljesen hogy ne tudjon Haki-t használni.
Tapion-sama
Akkor ez azt jelenti hogy jól mondtam anno és Oda nem felügyeli miket írnak benne? Vagy legalábbis nem átfogóan.
Azt én se tagadtam sose hogy vannak benne pontatlanságok, de attól még minden infót kamunak kezelni ami nem jön be az ízlésednek kicsit felelőtlen (de ez csak személyes vélemény).
Valamint a további történet szempontjából lényeges infókat nem leplezett le: pl. a rocksot is mindig körülírta. Lehet lesz vmi különleges Jack hakijában és azért hagyta ki. (Nem hiszek benne, csak egy ötlet)
Inkább csak az elmaradt infókat pótolta (vérdíjak, születés, magassság stb)
Bár nem igen ismerjük még Queen és King strapabíróságát, viszont valszeg ők is olyan izomagyak, mint Jack, annyi különbséggel, hogy ők képesek a hakira.
Big Mom ennek dacára két ütéssel lerendezte haki nélkül Queent, akinek elvileg erősebbnek is kell lennie, mint Jack, szóval a Yonkou közeli dolog kicsit túlzás.
Mindenesetre reménykedjünk benne, hogy képes rá
Azt én se tagadtam sose hogy vannak benne pontatlanságok, de attól még minden infót kamunak kezelni ami nem jön be az ízlésednek kicsit felelőtlen (de ez csak személyes vélemény).
Ahogy én sem írtam olyat, hogy minden olyan infó kamu volna benne, ami nem felelne meg nekem. Csupán kitértem arra, hogy néha előfordulnak benne hibák, ezért nem kell teljes mértékig hivatalosan kezelni Jack életkorát. Ennyi. Régen elleneztem a databookot, most sem bízok igazán bennük, azonban egy szóval sem írtam olyat, hogy minden hazugság, ami csak a databookban létezhet, avagy ami nem tetszene számomra.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.02.01. 12:41
(...)
Nem azokat kezelem kamunak amik nem jönnek be az ízlésemnek.
Hanem semmit se tekintek valósnak (kánonnak) amit ott hoznak le tekintve hogy kérdéses a hitelességük.
Szóval nem azt mondom hogy hazugság csak hogy nem eléggé ellenőrzött ezért kérdéses a hitelessége.