Azért Moriát se fényezzük túl szerintem, Oden nem nagyon lett volna kisegítve vele sem, ezt úgy mondom, hogy én sem voltam teljesen kibékülve a fejezettel. Viszont megnéztem volna Moria legénységét, gondolom akkor még nem ezekkel a fogyatékosokkal volt együtt. Abban meg biztos vagyok, hogy a Bartolomeo pajzsa nem áttörhetetlen, amúgy sem nagyon láttam, hogy Oden használt volna hakit.
Amúgy én teljesen megértem, aki csalódott Odenben. És örülök, hogy nem csak én említem meg, hogy nekem sem ilyennek tűnt, mint ahogyan beszéltek róla. Kb egy teljesen bölcs embernek festették le és oké, hogy említették, hogy száműzték meg, hogy voltak dolgai, de az inkább az erőkifejezés célozta meg. Valahogy nem láttam Odenben a teljes jellemfejlődést, hanem minden azért történt, mert úgy kellett, ahogy előtte vázlatosan beszéltek róla. Annyira bele lehet kötni az egészbe. De csak, hogy néhány példát mondjak.
1. Izo. Izo miért maradt Fehérbajusszal? Azt hittem kapunk rá valami választ, erre kb annyival el van intézve, hogy inkább maradt azon a hajón és Oden otthagyta.
2. Amikor ledobták Tokiékat Wanon, már akkor is elintézhették volna Kaidoékat. God Valley alapján egy ilyen segítséggel úgy elkenték volna Kaido száját.
De még nem is az, hogy itt táncolt meg ilyenek, hanem az a tény, hogy hitt Orochinak, amiatt nagy csalódás nekem. Oké, hogy Oda minél nagyobb feszültséget akart, de ez már szerintem ott el lett rontva, hogy Orochi egy gyáva és gyenge figura. Most nem azt éreztem, hogy Orochi megvezette Odent, hanem, hogy Oden volt egy idióta balfék. Ezért kellett volna valami normálisabb úgymond rivális alakként tudta volna sakkban tartani Odent, mert most csak mindent éreztem, csak azt nem, hogy Oden sakkba volt tartva.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."