A formás pont úgy néz ki mint az egyik Kuja lány, de a dagi nem ismerős
One Piece manga
Ahogy elnézem, a Kouzuki család tagjait ételről nevezték el; Sukiyaki, Oden és Momo.
Örültem, hogy láthattam néhány karaktert, amikor fiatalabbak voltak, és Kin'emon-nak más hajszíne volt!?!
Denjiro valóban hasonlít Koushirohoz, de ha Denjiro hátán az tényleg a Wado Ichimonji, akkor eddig miért nem vették észre, hogy Zoronál van jelenleg az a kard? Még Tenguyama sem tett róla említést, pedig ő aztán ismeri az összes pengét.
Koushiro neve jobban hasonlít Kozaburou Shimotsuki nevére, mivel mindkettő ko-val kezdődik és rou-val fejeződik be, míg a nevük közepén a zabu és shi jelentése három és négy.
Nekem nagyon is bejön Oden kinézete, nem a legmenőbb, de örülök, hogy nem olyasfajta lett, mint Raizou vagy Ashura. Viszont már most tetszik Oden karaktere. Ő az a fajta, aki születése óta érdekes egyén volt. Engem nem érdekel, ha hosszú lesz a flashback, mert nagyon jó lenne látni, hogy hogyan alakul át egy keményfejű, erőszakos zsarnokból olyan emberré, akit mindenki tiszteletben tart manapság.
Hiei: A vékony nekem is ismerős volt, kicsit hasonlít Daisyre.
Amúgy most, hogy láttam Kyoshirot az animében kicsit elbizonytalanodtam. Másrészt Denjiro valóban hasonlít kicsit Koushirora. Viszont nekem már az is megfordult a fejemben, hogy egyik sem Denjiro. Nem tudom ez mennyire tekinthető kizáró oknak, de ha kicsit belegondolunk Kyoshironak és Koushironak is vágottabb szeme van, míg Denjironak Luffys gülü szeme van. És ha így lesz, akkor kíváncsi vagyok hogy kerül majd most képbe.
A külföldi fórumokon most az is népszerű teória hogy Kyoshiro, Kinemon és Tsuru fia. Én a heti fejezetből kiindulva már inkább nem tippelgetek hogy ki-ki, inkább lepjen meg Oda, de az tény hogy Tsuru jelenlegi rajzolásmódja nagyon hasonlít Kyoshiroéra (hasonló alakú arc, szemek, orr). Persze lehet ez csak ábrázolásmód, plusz mint láttuk a visszaemlékezésben Tsuru mindene máshogy nézett ki
Kint az új fejezet, ez most meglepően gyorsan volt.
http://www.manga9...Peice/961/
És az nyomoronc Orochi is feltűnik.
Ban írta:
Ami még érdekesség, hogy Yasuie is egy Shimotsuki (volt).
Lehet akkor még nem tudatosult bennem a Shimotsuki név. Amúgy azt is csak nemrég tudtam meg, hogy Zoro faluját alapból Shimotsuki falunak hívják. Nemrég amikor a OP wikit lapozgattam. Ez van, minden részletre nem lehet odafigyelni, főleg ha az ember heti egy fejezetenként halad.
Ban írta:
Tehát Orochi egy retkes szolga volt, ezek után hogyan lett belőle Shogun?
...
új fejezet: http://www.manga9...ice/962/1/
Lektorálás közben rákerestem erre az Izo-ra, aki Kiku bátyja... és meglepett, mert nem emlékeztem a karakterre:
https://onepiece....m/wiki/Izo
Már az előző fejezetet sem kommentáltam, mert elég rövidnek érződött és a végén be lett dobva egy akkora ordas sablon Orochival kapcsolatban, ami már inkább csak fájt. Annyira nem követtem most a dolgot, hogy amikor először megláttam a spoiler képen azt, hogy Nekomamushit és Inuarashit láthatjuk a parton feküdve, hirtelen megörültem, hogy Nekmomamushi és Jinbe lett a partra mosva. Utána kapcsoltam egyből, basszus még mindig visszaemlékezés van..
A szokásos döcögősen kezdődő visszaemlékezés után, amik elég rövidnek érződtek kicsit csalódott vagyok, hiszen szünet után 12 oldal az elég soványka. Oké, hogy sok minden történt, de eléggé át lett tekerve, amire én leginkább kíváncsi voltam, az Oden vs Ashura. Elég gyorsan megtért mindenki szóval kicsit fura volt.
Remélem azért a Fehérbajusz, Roger és a Kaido invázió jobban ki lesz részletezve. Remélhetőleg jobban beleláthatunk Roger legénységébe is, ez egy remek alkalom erre.
Igazából most így hirtelen nem tudok mit írni a fejezetről. Szerintem a következő még lagymatag lesz, de már meglesz mind a 9 hüvely, onnantól már jobban felpörögnek az események.
Amúgy fura, de Izora emlékeztem és számítottam rá, hogy kapunk róla valami információmorzsát.
Ugrás a fórumra: |