Elég passzív lett a fórum a visszaemlékezés óta, bár ezt annyira nem csodálom, mert tényleg kis lightos fejezet volt.
https://jaiminisb...960/page/4
Amúgy ez a három csóka nem Bingo, Bongo és Bungo? Vagy csak én látok bele túl sokat?
Megtudtuk, hogy nézett kis Oden, Sukiyaki és Denjiro, de aztán körülbelül ennyi volt az izgalmas rész. Oden engem nem lepett meg, mert 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem egy eddig látott személy lesz, meg amúgy sem. Már amikor Kin'emon mesélt róla Wano arc elején akkor is számítani lehetett rá, hogy elég barbár karakter lesz.
Számomra Denjiro volt a legérdekesebb. Most gyakorlatilag másodjára szívat meg minket Oda vele kapcsolatban. Abban a mosolyban van valami Kyoshiros, de csak ennyi. A fejforma, szem, haj nem igazán passzol. Utóbbi még nem is annyira meghatározó, de az első kettő eléggé, szóval valószínűleg Denjiro nem Kyoshiro lesz. Őszintén én először nem szerettem volna, ha Kyoshiro lesz Denjirou, ugye közvetlen miután kiderült, hogy Kamazo Killer, mert olcsó húzásnak gondoltam. Viszont az utóbbi időben, pláne miután előálltam ezzel az illúziós dologgal nagyon bejött volna. Most az egyik legesélyesebb, hogy Zoro mestere lenne, de ez lenne nekem az legunalmasabb húzás. Valamiért engem nem hoz lázba ez a dolog és Kuina sem. Úgyhogy én inkább azt szeretném, ha inkább új személy lenne vagy valami más csavart rakna be Oda.
Fú ez viszont marha hosszú visszaemlékezés lesz. Mire összeboronálják a hüvelyeket, behozzák Inuékat és Rogeréket illetve mire lemegy Kaido ostroma is. Az Oden vs Ashurából remélem majd láthatunk többet, illetve Kaido megszállása is remélem jobban ki lesz részletezve. Bár az elég fura, hogy eddig nem sokat láttunk a legénységéből és kétlem, hogy visszaemlékezésben lőné le a nagy részét.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."