Ja valóban volt g4 enies lobbyban. Valóban 800 000 000+os ellenfelek jöttek az arcába. Valóban Lucci is csak egy tapsolásra vihart tudott teremteni. Sztem is.
One Piece manga
Lol, sztem a sértegetés inkább vall egy 8 évesre mindössze annyit próbáltam közölni azzal az egy-két gondolattal hogy eléggé hálátlan közönség vagytok. Oké hogy volt a sztori, vegyél egy korsó sört öszpontosíts az új dolgokra és nyeld le hogy most ez van. Egy sztori sem tökéletes.
Miért mire kellett volna reagálnom, hogy direkt ovis módon azokat a dolgokat említed, amik véletlen se lehetnek ugyanolyanok?
Ez egy kalóz sziget az egy tengerészeti bázis volt. Még jó hogy a cp 9nak nem volt vérdíja.
Még jó, hogy Lucci nem rendelkezik egy Yonkou képességeivel.
Azonban Robint zsarolták Robint megbilincselték. Kihasználták és átbaxták. Megismertük a szomorú múltját sajnáltuk és vártuk, hogy kitörje Spanda nyakát.
Ismerős érzések? Köszi, de ez elég volt egyszer, mert így nem csak ez lesz gané, de még Enies Lobby értéke is csökken a szememben.
Sorolnék még pár dolgot, de edzésre kell mennem sajnálom.
Szerintem nem vagyok hálátlan, de 2 hetes szünet után szerintem te is többet vártál ,oldalakon keresztül mutatják ,hogy Cracker repül.... Chopperéket sem mutatják, csak ott szenvednek a tükör világban. Ugyan úgy Brookról és Pedróról sincs semmi hír, a felesleges oldalak helyett , inkább rájuk lettem volna kíváncsi. Izlések és pofonok.
A vérdíjat csak azért írtam hogy itt már jóval rangosabb ellenfelek vannak érdekesebb csatákat láthatunk. és ha elolvasod a második kommentem észreveheted hogy elismerem hogy full másolás az egész. Mivel a szál közepén se tartunk valszeg lesz még jónéhány ilyen és annyira unom már hogy mindenki izél hogy így volt fos úgy volt pedig egy csomó tök érdekes pici dolognak is örülni lehetne (és sztem a one piece pont erről szól). És Hiei örülnék ha többször nem ovisoznál le.
Úgy beszéltek erről az egy hetes kimaradásról, mintha legalábbis annyi szándék lenne benne, mint a TimeSkip esetén. Nyilván nem azért tart szünetet akár Oda, akár a Jump, hogy aztán rágyúrjanak a következő fejezetre, mert akkor a fene megette volna az egészet, 5-6 részenként lenne benne csavar, hogy tartogassuk a "szünet" utánra. Pfff BWAHAHA! Viccesek vagytok.
Ami a fejezetet illeti: senki mással nem tudok egyetérteni, csak magammal. Még ha hasonlít is Enies Lobby-ra (habár az Alabasta-Dressrosa és a Skypiea-Zou párhuzam szerintem semmilyen szinten nem létezik), jó kis fejezet volt. Sanji teljesen más szituációban van, mint Robin, nem beszélve arról, hogy mi mást reagált volna, mikor csak a csapat... hmm, negyede van ott? Luffy és Nami. Big Mom és a Germa ellen. Robin legalább látta, hogy a teljes csapat megy érte a CP9 ellen, nem is reagálta le ennyire durván.
Mindent összevetve: szerintem remek fejezet volt! Remélhetőleg jövő héten jöhet egy Luffy vs. Sanji.
Én is inkább azt a tábort erősítem aki szerint egyáltalán nem volt olyan jó ez a fejezet.
Attól, hogy Oda mindent részletesen csinál, előre tervezz még nem jelenti azt, hogy automatikusan minden király lesz és ez a legjobb manga ever.
A timeskip óta egyszerűen nem érzem a mangában a haladást. Előtte volt értelme a csapat kovácsolásnak most miért?
Számomra az elég sablonos, hogy mindig mindenki attól fél, hogy baja esik a szereteinek. A csapat már nagyon sok kalandot ért meg vannak olyan erősek, hogy bárkit elintézzenek a francba akkor Sanji miért fél, hogy baja lesz bárkinek is?
Jon97 írta:
Félreértés ne essék, Oda szerintem zseni. De nem attól, hogy volt rajtuk egy tetoválás, majd később belemagyarázott egy történetet
Hahahaha,nem.Oda nem zseni,inkább egy coppy mester.Oda már rég kifogyott az ötletekből és nem csak más Mangákból coppyzgat,de még saját magát is ismétli.
Jaeger írta:
Számomra az elég sablonos, hogy mindig mindenki attól fél, hogy baja esik a szereteinek. A csapat már nagyon sok kalandot ért meg vannak olyan erősek, hogy bárkit elintézzenek a francba akkor Sanji miért fél, hogy baja lesz bárkinek is?
Big Mom-ot sztem felejtsük el, ő csak egy mellékszereplő lesz ebben a szálban, nem most fognak összeütközni, ha egyáltalán lesz Luffy vs Big Mom harc, mert még az se kizárt h szövetségesek lesznek.
Itt most Luffy half team vs Germa 66 szál lesz Enies lobby féle sémával.
jasek89 írta:
Big Mom-ot sztem felejtsük el, ő csak egy mellékszereplő lesz ebben a szálban, nem most fognak összeütközni, ha egyáltalán lesz Luffy vs Big Mom harc, mert még az se kizárt h szövetségesek lesznek.
Itt most Luffy half team vs Germa 66 szál lesz Enies lobby féle sémával.
Ugrás a fórumra: |