Igazad van, megnéztem. De igen, ez semmit nem változtat azon, hogy tuti nem ő a legerősebb.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Jon-nak igaza van.
Paidion (sorry csak most vettem észre hogy Paidion vagy és nem Padion)
Ami Katakuri égését illeti mivel ő egyfajta tésztából készült édesség így sejtem nem elolvadna hanem inkább az történne vele mint kenyérrel a sütőben ha nem veszed ki. Szénfeketére ég.
Baby 5 vs Kalifa (mindkettő a megismerésük kori erejükkel, Kalifa esetében lehet külön nézni gyümivel és anélkül)
Brook vs Pedro
Most olvastam vissza a Magellanos dolgokat és szerintem túlbecsülitek . Ha egy Gear 5 king kong hakis ütést bekapna első támadásként akkor csipkerózsikába átmenne és álomra merülne szegény Magellan bácsi . Oda nem hülye és mindig erőszerint jönnek az ellenfelek. Magellant berakta abba az arc-ba ,hogy meglegyen annak a hatása ,hogy az a legkeményebb börtön . Tehát a fogva tartottakkal egy erős vagy erősebb valamennyivel . Így jön a képbe ,hogy ha valaki erősebb Shiliewtől akkor az erősebb Magellantól . Admirálisnak kellene lennie ha ennyire kemény ficko lenne amennyire ti beállítjátok .
Magellan egy admirális szint. Azonban csak ismételni tudom a Venom Demont.
Venom Denom olyan mint egy Susasno . Magellan Harcstílusa egyezik Bbvel és Katarukival.
Neki csak védekezni kell.A többit a méreg megoldja. Ha nem Venom Demon Magellan ébredése, akkor inkább bele se merek gondolni egy Doffi/kata féle ébredéshez. Mert ha felébred a képessége, akkor Yonko szint.Ez nem vitás.
Venom Demon olyan technika, amit a környezet is fertőzi. Ezért nem jó a haki.
Csak távolsági támadások jó ellene.
Katakuri vs Magellan
Szerintem Katakuri tudna nyerni. Egyrészt simán megtudja sebezni komoly támadásokkal Magellant, anélkül, hogy közvetlen hozzáérni, szerintem, aki olvassa a mangát tudja mire gondolok. Ott van még Katakuri kiemelkedő észlelés színe, amivel valamennyire előre látja a jövőt. Olyan szempontból necces, hogy nem nagyon hagyhatja, hogy hozzáérjen Magellan, de erre ha valaki, akkor pont egy Katakuri képes lehet a jövőbelátással és ébredéssel. Azt még nem tudjuk mennyire eltérőek az ébredések, hiszen Logia és Zoan ébredést még nem láttunk, de az eddigi Paramecia ébredéshasználók megtudják simán sebezni Magellant anélkül, hogy hozzáérnének. Ezen kívül szerintem még nem láttunk mindent Katakuritól sem, igaz Magellantól sem, de az eddig ismertek személyek közül Katakuri nagyon esélyes a győzelemre.
Sabo vs Magellan
Ezt szerintem Magellan nyerné. Sabo nem igazán képes szerintem közvetlen érintés nélkül megsebezni Magellant. Legjobb esetben is szerintem maximum döntetlen lenne, de én Sabonak adom a győzelmet. Még csiszolni kell a láng gyümölcs használatán, azonban azért már ő is eléggé tapasztalt harcos, hiszen kiskora óta edzik a forradalmárok és azért nem is akármilyen hírnevet szerzett magának, a hakija sem lehet gyenge.
1-2 dologra viszont még kitérnék.
1. Szerintem Magellant vagy túlbecsülik, vagy nagyon lenézik. Azt azért kétlem, hogy egy King Kong Guntól kidőlne, biztos nagyon megérezné nem mondom, de szerintem attól nem dőlne ki egyből. Másrészt azért azt is fura kijelenteni, hogy Magellan Yonko szinten mozog. Tény, hogy nagyon speciális képessége van, de egy Yonko azért elbánna vele anélkül, hogy komolyabb baja lenne szerintem. Ébredés használóknak komoly esélyük van a képessége ellen. Én valahogy Magellant parancsnoki szint és admirális szint közé lőném be. Igaz nem tudjuk pontosan mi történt végül Impel Downban, de több, mint valószínű, hogy elbánhattak Magellannal, hiszen kétlem, hogy hagyta volna őket meglépni közbeavatkozás nélkül, nem így ismertük meg Magellant.
2. Továbbá az sem igaz, hogy erősorrendben kapja Luffy az ellenfeleket. Enelt viszonylag az elején győzte le, és szerintem győzött le utána gyengébb ellenfeleket is, lásd például Moria, Hody. Az egy dolog, hogy egy ideje erősorrendben kapja Doflamingo-Cracker-Katakuri, de ez nem mindig így van.
3. A Yonko alatt szolgálók hierarchiája nagyon változó láthattuk már, hogy teljesen más felépítésűek. Biztos vagyok abban, hogy Feketeszakállnak a számozása és az erőnek nem igazán van kapcsolata, lásd Burgess. Kizárt, hogy ő legyen a legerősebb embere, de szerintem ezt még timeskip előtt is lehetett sejteni. Azért az elgondolkodtató, hogy valaki ilyen egyszerűen kikapjon, viszonyításképp nézd meg Katakurit. Biztos majd ki lesz hangsúlyozva, hogy kik Feketeszakáll 3-4 legerősebb embere, de Burgess szerintem biztos nincs köztük.
kristofkristof írta:
3. A Yonko alatt szolgálók hierarchiája nagyon változó láthattuk már, hogy teljesen más felépítésűek. Biztos vagyok abban, hogy Feketeszakállnak a számozása és az erőnek nem igazán van kapcsolata, lásd Burgess. Kizárt, hogy ő legyen a legerősebb embere, de szerintem ezt még timeskip előtt is lehetett sejteni. Azért az elgondolkodtató, hogy valaki ilyen egyszerűen kikapjon, viszonyításképp nézd meg Katakurit. Biztos majd ki lesz hangsúlyozva, hogy kik Feketeszakáll 3-4 legerősebb embere, de Burgess szerintem biztos nincs köztük.
hgabi írta:
dungen
Melyik küzdelem volt szégyen? A Marinefordi? Illetve kire nézve volt szégyen?
Dressrosa arcnál a Sabo vs Burgess beszélek .
Nem Sabo győzelmével volt a bajom, hanem az egyoldalú harccal.
Nehezemre esik elhinni, hogy nem tudott megsebesíteni egy kezdő logiást.
Marineford után BB csapata megállás nélkül harcoltak a Yonko címért. Erős csapat nélkül senki lehet Yonko vagy kalózkirály.
BB pedig Burgess jobb keze, aki Timeskip elött és Dressrosa arénájában nagyon jó eredményeket mutatott. Egyetlen ütéssel kidobott mindenkit az arénából és ütései majdnem Garp féle támadásai vannak.De SAbo ellen mintha kicserélték volna a karakterét.Dragon tanítvány ide vagy oda. Burgess nem lehet ennyire puhány.
Shiliew és Burgess egy szinten kell mozogniuk.Mert ők BB legerősebb emberei.(Úgy mint Luffynál Sanji és Zoro)
Ussop és Chinjao vs Lao G szánalmas volt, de Sabo vs Burgess szégyen.
Ezért is várom a visszavágót.
Most azért szerintem nem nagy neveket győzött le az arénában, szóval az egy dolog, hogy győzött, de nem tudunk semmit, hogy volt-e ott valami komoly ellenfele. Mivel nem volt megemlítve semmi így nyilván csak noname embereket győzött le, ami azért valljuk be nem nagy érdem. Luffy Király akaratával mennyi embert ütött ki, most azok, akik abban a blokkban voltak ellene hasonlóan noname emberek voltak, szóval nem értem, hogy ebben mi az érdem. Nem kell ezen semmit sem túlmisztifikálni.
Bár abban egyetértek, hogy nem ennyi Burgess, biztos fel lesz valahogy tápolva, mivel démongyümölcsökre vadásznak valószínű szereznek neki valamit, amivel erősebb lehet. Azt azonban biztos kizárt, hogy jelenleg 3 legerősebb ember között van Feketeszakállnál.
KristofKristof:
hiszen Logia és Zoan ébredést még nem láttunk
Igen, valóban ezt hirtelen elfelejtettem, azonban azért nem olyan sokat tudunk róluk, gondolom azért nem csak annyiból áll az ébredés, hogy tovább bírják a pofonokat. Szóval erre nem lehet nagyon alapozni, simán meg lehet az is, hogy Vegapunk keze is benne volt. Ébredést használtak ide vagy oda, de azért eléggé amatőrnek is tűntek. Elhiheted, hogy ha látunk komolyabb Zoan használóktól ébredést például Jack esetleg X-Drake, akkor őket nem fogja egyáltalán one shotolni.
Dungeonlord nagyon sokszor azt hiszem mi nem egy animét nézünk. Te élsz a kis saját álomvilágodba és nem a valóságban. Értem én ,hogy ez a fórum egy álmodozásról és gondolatokról szól ,de néha picit sok. Szálljatok már le Magellan hyperól mert Oda sorba rak mindenkit a történetbe . Magellan már el lett lőve és nem fog visszajönni , nem győz le senkit mert ő megteheti .. szerinted/szerintetek .. és szerintem a venom denom neki egy ébredés.
Burgess parancsnoki szint?!!! Az lehetetlen, maximum Perospero szintjén lehet, de inkább Oven szintjére tenném.
Az megintcsak kizárt, hogy Magellan legyőzne egy Younkout, kristofkristof-fal értek egyet, a pasas parancsnoki - és admirális szint között mozog valahol...
Amúgy Katakuri szerintem elverné, a jövőbe látás és az ébredés sok lenne Magella-nak, ő szerintem Cracker-rel lenne egalba.
Amúgy egy felébredett Jack nagyon durva lenne, biztos, hogy súrolná a Younkou szintet ( Mivel az ébredés ( leginkánn Doffy a legnagyobb bizonyíték erre ) óriásit dob az erején a gyümölcs-használónak ).
Ha jól emlékszem, Dung-nak annó Akainu-ról is jó eszmefuttatásai voltak, hogy felvenné a versenyt egyedül egy Yonkou-val, vagy nem, hogy felvenné, de beférne a 4 Yonkou közé, ami azt jelentené, hogy valamelyiktől még erősebb is...Most pedig Magellan
Magellan méreg gyümölcse szimplán egy rendkívül kellemetlen képesség, hasonlóan Caesar gáz gyümölcséhez, felületesen és sejtszinten is támad, halált okoz, így azt ki lehet jelenteni, hogy a mochi vagy a láng gyümölcs utána van és nem előtte, ergó erősebb képesség/gyümölcs mint előbbi kettő, na most itt jön képbe, az egyén, mint személy aki használja.
Ha egy ember, jelen esetben Katakuri, aki Luffyhoz hasonlóan elképesztően jól bánik gyümölcsének képességével, összehangolja a jövőbelátással, Magellan veszítene ellene. A Venom Demon nagyon erős és kellemetlen kivetülése a méreg gyümölcsnek, ugyanakkor nagyon LASSÚ is, Katakuri fánkos technikájával, sima fegyverzet-színnel is győzelmet aratna, mivel tudja tartani a távolságot. Akár több fánkot is tud kreálni, sok kicsit, de lehet tud nagyokat is...Egy King kong gun méretű mochiököl fegyverzet-színnel, képzeljétek el, mekkorát csattanna az, az egész impel downt a tengerbe süllyeszthetné. Magellan biztos nincs parancsnoki szinten, ha pedig mégis, biztosan nem egy Katakuri szinten.
Magellán nem lehet ébredt mert nem alakította a talajt méreggé.
A démonőrök felébresztettek. Nekem egy úgy hat mintha kísérlettel kényszerítették volna ki náluk. Ezért fogyik szerintem.
A Zoan-ok-nál (Chopper kivételével) szerintem mindegyiknél igaz hogy Átalakult forma < Alap forma < Hibrid forma
ez az erősorrend.
Ugrás a fórumra: |