Én nem tudok olyanról, hogy azelőtt nem járt volna Roger a Grand Line-on. Miért ne lett volna?
https://www.manga...ece/506/11
Itt Rayleigh csak annyit mond, hogy 4 évvel a halála előtt felvettek Crocust, mert ő tudott segíteni neki, és elindultak az utolsó útjukra, ami a fenti oldal szerint 3 év volt amúgy is. (Bár rémlik, hogy valahol mintha tényleg említve lett volna, hogy egy év... nemtom.)
Szóval miért ne lehettek volna korábban a Grand Line-on?
Persze lehet, hogy tévedek.
Más:
Csak átfutottam az utóbbi két-három oldalnyi kommentet, szóval bocsi, ha már volt róla szó, vagy rosszul értettem volna valamit, de úgy látom, hogy itt Dragonnal kapcsolatban jöttek fel teóriák. Hát én az ms kommentszekcióját olvasgattam, és ott mutatott rá valaki, hogy valószínűleg Feketeszakállnak lesz köze Rockshoz, hiszen a hajójának a neve The Saber of Xebec (Rocks D. Xebec), és jelenleg ugyanazon a szigeten van, ahol a Rocks megalakult. Persze lehet, hogy pusztán tiszteletből, kvázi szellemi örökösének tartja magát... de biztos nem véletlen.
Amúgy én nem estem annyira hasra ettől a fejezettől, mint mindenki más, hogy látom az embereket neten Persze ne értsetek félre, állat volt, nem is kicsit Főleg, hogy jóval többet tudunk Rocksról (meg hogy át lett vezetve kicsit az egész Odenre is), de ezek a vérdíjak nekem így egyben túl sok jó volt egyszerre talán Külön-külön valószínűleg nagyobbat ütött volna, legalábbis az első... de valszeg Oda direkt csinálta így (és nem csoda, hogy pl. Dragonét, vagy az exshichibukaiokét nem tudtuk (még) meg). Persze állat volt, még egyszer, nagyon, de na, talán nagyon tömény volt nekem?
A két héttel ezelőtti fejezet viszont annyira felspannolt hogy hűha Nagyon adom ezt a felvonásos megoldását Odának, nagyon, meghát az eseményeket is, amik történtek.
Szóval nem semmi az utóbbi pár hónap szerintem, nagyon él a sztori szerintem (bár szerintem Doffy bukása/a flotta megalakulása óta többé-kevésbé folyamatosan, persze lehet, hogy a szálak begyorsulása meg a tétek emelkedése miatt is, de... amúgy is ).
Szerkesztette: Jon - 2019.09.28. 22:25