Oda remekül adagolja a szálakat, nincs mese haladni kell mindenhol, nem csak Wanon. Azért örülök, hogy így a feje tetejére állt a világ és nem csak Wano miatt fognak meglepődni az emberek.
Lement a Reverie, de a Tengerészetnek így is kisebb gondja nagyobb annál, hogy Wanora menjen. Abban is biztos vagyok, hogy Feketeszakáll sem Wanora megy, továbbá a Forradalmároknak is jobb dolguk van most enélkül. Oda remekül felvezette a konfliktust, ez most csak a Szalmakalaposok (Wano lakosok), Big Mom és Kaidou ügye. Csak ismételni tudom magam, de több száz fejezeten keresztül lett ez felvezetve, kicsit illúzióromboló lenne, ha most valaki random odaállítana. Továbbá Wano után is várni fogjuk a világban kialakult helyzet következményeit, szóval izgalomból nem lesz hiány úgy gondolom.
Drake esetében tévedtem, de ha szabad ilyet mondani félig. Ő a hűséges és elkötelezett fajta, csak nem éppen Kaidou felé, ahogy én gondoltam, hanem a Tengerészet irányában. Megmondom őszintén nekem ez a csavar is tetszett, milliószor jobb, mint a szokásos simán csak hátbatámadós Supernova sablon. És amúgy tényleg gratula azoknak, akik ezt észrevették régen, mert ez tényleg klassz kis csavar volt. Mindenesetre remélem, hogy legalább Apoo nem árulja el Kaidout, azért látnék egy olyan esetet is, amikor egy Supernova egy Yonko oldalán találta meg a számításait.
Morganst bírom, nagyon el van találva a karakter. Bár azért megnézném, hogy néz ki valójában emberként.
Saboról szóló hírt én tényleg óvatosan kezelném, mint ahogy a spoiler topicban is írtam Jack is volt már halott. Kumáról nem tudunk semmit, nagyon remélem, hogy lesz még neki is szerepe, épp elég rejtélyes karakter, hogy legyen még benne potenciál.
Amúgy ha nincs itt semmilyen fegyver, akkor az eddigiek alapján csúnyán alábecsülték a Shichibukait. Mihawk számára egyáltalán nem okoz gondot ennyit hajót feldarabolni. Weevilből most talán láthatnánk valamennyit, illetve Koby sem "véletlen" megy Hancockért, tuti rájön, hogy segített Luffynak. Egyedül Buggy az, aki nagy gázban van, az ő erejét még fegyver nélkül is jól bemérték. Szeretném remélni, hogy mindenki megússza, de úgyis elfognak valakit, erre csóri Buggy a legesélyesebb.
Szerintem lehet még kapunk egy kis kitekintést. Amúgy jövőhéten nem lesz szünet, ugye? A fejezet végén nem írták, de mintha valaki említette volna itt a szünetet.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."