Az egyetlen, ahol szerintem kicsit észrevehető volt, az Moonfish foga volt, amikor "felállt" miután Dark Shadow először leütötte.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem is nagyon jó szinkront választottak neki. A heti részről nem tudok mit mondanit hozta a szokásos minőséget. A végén nagyon szép volt ahogyan elkapták a levegőben a gonosztevőt. A következő részekben érdekes lesz vajon, hogyan halad tovább a történet.
"Egy fansubos sosem késik! Mindig akkor lesz kész, amikor akar." - Gandalf
Ha már Izuku szülei... Mi van a faterral? Csak annyit tudni, hogy valami tűzképessége van, de nem mondták mi lett vele... Mondjuk legbelül még mindig úgy drukkolok Izukunak, hogy legyen valami saját képessége annak ellenére, hogy a legkirályabb képességet kapta meg. Arról nem is beszélve, hogy ez az 1 000 000%-os túlpörgetés habár nagyon frankó volt, de jóisten tudja mit tett vele...
Látom sokakban megmaradt az aláírásomban található szöveg Úgyhogy most csak azért is írok a témába, hogy láthassátok félkövér-dőlt, középre helyezett formában is
Aki egy csepp elégedetlenséget is érez a felirat "késésével" kapcsolatban, annak üzenem: próbáljatok meg úgy programot szervezni minden hétvégére, hogy legyen 6-8 órátok a 2 nap alatt arra, hogy fordítsatok.
A felirat nem késett. Csupán a lelkes rajongók kíváncsiak voltak, mikor jön el AZ IDŐ. Én épp nemrég néztem meg angol felirattal, de attól még kösz.
A rész meg... nem történt benne sok minden, de jó volt. Lezárult egy arc (ami szerintem nagyon jóra sikerült), hogy jöhessen a következő. Azon gondolkodtam, hogy nem volt egyszer sem szó arról, hogy ki is győzte le Musculart. Egyébként azt gondoltam, őt is magukkal fogják vinni.
Most meg lehet gondolkozni, mit fognak csinálni a diákok.
A felirat akkor jött, amikor akartam: hazaértem sikeres vizsga és 1 óra vonatkésés után és ez fogad. Ennél jobb nem is lehetne
A rész eleje pörgős volt, és bár megint az A osztály villogott, tetszett. Rengeteget fejlődtek már főként az igazi éles harcok hatására. A rész második fele lassított, de felvezette a következő történet szálat.
Ez az edzőtáborosdi hatalmas pozitívum volt - nem mintha lenne negatívum az anime története során -, külön kiemelném ismét azt, hogy a B-seket is láttuk küzdeni.
Bár vereség volt a végén, hisz a gonosztevők többszörösen is elérték a céljukat (Bakugo elfogása, UA lejáratása a közvélemény előtt), még nagyon szép teljesítmény a 3 kiütött gonosz, és Tokoyami megmentése.
Nem olvasom a mangát, de szinte borítékolható, hogy a diákok összefognak Bakugo megmentésére. Azt nem tudom hogyan fogják kivitelezni, de csapatként el tudnak érni sokmindent, főleg ha Dekura bízzák a taktikai döntéseket. Na ez a másik amit kiemelnék. Nem csak a fizikális ereje nőtt a képességével együtt, de a taktikai érzéke is zseniális vészhelyzetekben is!
Ugrás a fórumra: |