Oda tipikusan az a fajta aki megállás nélkül dolgozna, mondta is, hogy ez kb a mindene. A folyamatos munka pihenés nélkül meg nem igazán egészséges. Ezért is van elrendelve neki (szerintem) több szünet.
One Piece manga
Hogy miért nem vesz fel újoncokat magához, nem tudom. Aki ért angolul, annak itt egy szösszenet tavalyról:
Oda's breaks are a prevention rather than a cure. While he isn't particularly sick right now, he is a workaholic who has had health troubles in the past due to overworking himself. On an average day, he only sleeps for 3 hours.
This is what he had to say about his sleep schedule in a recent interview:
Interviewer: Four years ago, you told us, "I go to bed at 2:00 a.m. and wake up at 5:00 a.m. to work on the manuscript. I've been doing this for 15 years, so it really affects my body." Have you increased your hours of sleep?
Oda: Basically... it hasn't changed. I work towards my deadlines, so I'm just as busy as when I was younger, and I've managed to pull it off each time with three hours of sleep. And if I do sleep more hours, I'll have to take those hours away from something else I have to do. I don't like that, so my hours haven't changed. If I decide that I'm going to sleep for four hours, it makes me dread that I'll have to sleep an extra hour. But after turning in the manuscript, I give myself one day to get plenty of sleep. I used to catch up on sleep like this since I was younger, so that's where I adjust everything and leave everything else a mess.
Such a schedule will obviously lead to his health deteriorating.
To top it off, he still works on One Piece when bedridden in hospital.
Oda is given breaks every month so that he has more time to work on a chapter and can actually get some time to rest.
Remélem még írni fogja sokáig, tartson csak annyi szünetet amennyit lehetséges.
De ha most sikerül hihetően felerősíteni Luffyt és legyőzi a 2 kout, akkor gyakorlatilag pár ellenfélen van már csak és annyi, aztán már csak a One Piece kell és kb vége is lehet a történetnek.
Persze remélem nem így lesz, de sajnos egyszer mindennek vége lesz.
czera írta:
Amikor kimarad a megszokott rész a péntek reggelemből onnantól mindig olyan 'meh' a napom.
Amit Tapion írt, arra gondoltam én is. nem is igazán a betegsége miatt inkább megelőzésből kell szünetet tartania. ami teljesen OK a részemről. inkább minthogy túlhajtsa magát és ne tudja befejezni. remélem még szép kort meg fog élni, akármikor is fejezi be, bár azért reménykedek hogy a 10 évhez közelebb lesz majd mint az 5höz
és Hieinek is igaza van egy rakat dologról fogalmunk sincs, plusz szerintem Wano még bőven dübörögni fog több mint egy évig. De a részletessége miatt imádom a One Piecet, ahol az ellentmondások kerülésére is figyel Oda. oké mangába néha becsúszik kezdetben egy-két baki, de azt a kötetre illetve az animére már javítják is.
https://naruto-ku...ece/954/12
Itt amit a kis srác mond az jól van fordítva?
Illetve ha jó akkor jól értelmezem hogy Apoo-ra utal úgy hogy egy Szám Onigashima-ról?
1) Fordítva is jó, de célszerű úgy olvasni, ahogy oda van írva, nem pedig visszafele meg lehet nézni a Jaiminis Box féle angol verziót, egyesszámban nyilatkozik a gyerek.
2) egyértelmű, hogy nem Apoo-ról beszél, hiszen felfele néz. Apoo-ra akkor nézne így max valaki, ha 1 méterre van tőle. Valószínűleg abban a jelenetben még csak az első Számot látják (ha már egyesszámban beszélnek róla), és a következő oldalon már pár pillanattal később vagyunk, mikor a többi is megmutatkozik.
Ellenkező esetben semmi értelme nem lenne: Apoo-tól remegnek és befoscsiznak, a giga szörnyekről meg egy szót sem ejtenek? Elég fura lenne.
Szörnyek... nekem az összes dinoszaurusznak tűnik. Page One is dínó volt, szerintem ő is az egyik numbers. Tehát én úgy képzelem el, hogy a numbers egy dínó gyümi használókból álló sereg, a flying six pedig a dínók bizonyos csoportja a numbers-ön belül, mert pl. Page One és Drake is hasonló húsevő dínó lenne. Oda rengeteg féle dínó közül válogathat, mi értelme lenne random szörnyeket kitalálni? Ha meg mamut (Jack) is van, szerintem kardfogú tigris is lesz. Kyoshiróhoz passzolna is a k. tigris gyümi.
Lacika írta:
Olvasd el újra az előző fejezetett
Ugrás a fórumra: |