Nagyon csalódott vagyok, hogy Zoro szála így alakul. Kawamatsu nekem az elején teljesen ésszerű volt, hogy nem akarja odaadni Oden kardjait sem. Az egy dolog, hogy Oden kardjaihoz még nem tudunk semmi legendát, de attól még hasonlóan megbecsült és fontos Wano számára, hasonlóan, mint Shusui.
A Law vs Hawkins harcot most megértem, hogy offscreen történt. Azért annyira nem szállhattak el, mert akkor lebuktak volna, szóval csendesebb helyen és szolidabban ment le a meccs.
Oda nagyon jó magyarázatot adott, hogy mit keresett ott Kaido. Ez már régóta foglalkoztatott engem. Mindig azt kapom, hogy ne keressek magyarázatot az ilyenekre, de nekem ettől sokkal kerekebb és érthetőbb lett a történet, szóval ezért jár egy hatalmas piros pont.
Nagyon remélem, hogy nem Drake segített Lawnak. Ugye ő ott volt, szóval ésszerű jelölt lehetne arra a titokzatos árnynak. Megmondom őszintén én nem szeretném, ha Drake áruló lenne, ő az a tipikus hűséges fazonnak tűnik. Pláne, hogy nem szeretnék egy Bege 2.0-t belőle. Viszont mivel ő volt ott végig Hawkinssal, így félek, hogy ez a félelmem is beigazolódik...
Örültem én is a pár napos időugrásnak, feleslegesen húzni az időt nem érdemes. Nekomamushi és Jinbe is befutna már ennyi idő után. Szerencsétlen Charlotte gyerekek, meg eddig hajókáznak. Ezek után nyilván nem kell a vízeséssel szórakozniuk, hanem a másik útvonalon felengedik őket.
Az, hogy Denjiroról semmi hír sincs, csak még jobban erősíti azt a teóriát, hogy ő Kyoshiro.
Bejött a Kaidou-Big Mom szövetséges teóriám, sajnos...
Amúgy a Numberssel kapcsolatban még mindig nem világos ez a dolog. És most hagyjuk az olyan válaszokat, hogy 1-10-ig van a számozás és erre utal, nem ezt nem értem... Az utolsó dupla oldalon akár 8 árny is lehet. Az, amit nem értek, hogy én végig az hittem, hogy a 10 lapos dologba a Flying Six is beleszámít. Tehát nekem most a legénység felépítése nem világos. Ezek szerint akkor:
Csapás > Numbers > Flying Six > Headliner
Mert ez alapján kapunk 10 kemény egyént az ellenfél oldalára. Ezzel amúgy nem is lenne semmi baj, ha szabad így fogalmaznom: ezt akartunk. Így viszont az nem világos miért kellett ez a szövetség? Az az elejétől kezdve világos volt, hogy Kaidou kemény dió és méltó ellenfél, minden kétséget kizárólag. A Csapásokkal sincs eddig gáz, szerintem. A gond a legénység többi részével volt, ugye, hogy kevés a bika ember, míg Luffyék kapják folyamatosan a muníciót. Tehát szerintem a 3 Csapás 10 Numbers és 6 Flying Six az azért már nem rossz. Akkor meg már minden tökéletes lenne, ha a Shogun nem egy gyenge idióta lenne és neki is lennének bikább emberei. A gond most ott van, hogy két Yonko van Luffy ellen, ami félek, hogy fog elsülni. Szívesebben néztem volna egy három félből álló háborút, olyan eddig úgyse nagyon volt. Az viszont ha betoppanna Shanks, Dragon vagy a Tengerészet inkább már poén kategória lenne. A Tengerészet teljesen le van foglalva a Reverie miatt. Shanks sem hiszem, hogy eljönne Wanora, Dragonéknak is meg van most a maguk gondjuk szerintem. Bár persze Kaidou és Big Mom helyzete bármelyik pillanatba változhat, ismerve mekkora észlény az a kettő, szóval ez most érdekes lesz.
Apoo jelenete alapján egy másik félelmemnek is nagyobb a valószínűsége, hogy ő Flying Six tag.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."