Köszönjük az új részt! Úristen mindenre számítottam, csak arra nem,hogy Big Mom amnéziás lesz, látszik Oda egy zseni!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Letöltöd az MKV fájlt. Gondolom megtaláltad a "Videó letöltése" ikont.
Azt követően a magyar feliratot töltöd le hozzá, ami ott található balra tőle, "Magyar felirat letöltése" ikon.
Kicsomagolod a mappát.
Megnyitod a videót a Media Player Classic-kal, vagy bármely egyéb lejátszóval, én most ezzel fogom elmagyarázni.
Fájl --> Feliratok --> Felirat betöltése (Kiválasztod a magyar feliratot, amely névre illeszkedik a videó felbontásához (480p/720p/1080p).
Élvezed az epizódot.
Sajnos nem tudjuk, az Indavideót nem mi kezeljük annyi biztos, hogy nem engedi feltölteni a videókat. Én személy szerint 3 különböző helyen jeleztem nekik az elmúlt 2 napban, de válasz még nem érkezett.
Egyesítve 2020.04.05 18:56:09:
Más animékkel foglalkozó fansub oldal reklámozása továbbra is tilos.
Egészségére. Én továbbra sem tudok feltölteni. Kb. óránként próbálkozom. 99%-ig feltölt, aztán a "videó feltöltve" kiírás helyett egy szürke téglalap jelenik meg, és nem tudok továbblépni a publikálásra.
Próbáltam Google Chrome, Mozilla, Edge, Opera böngészőkkel. Próbáltam gyorsítótárat törölni. Adblockert letöröltem. Adobe Flash Videót újratelepítettem és frissítettem. Chrome-ot frissítettem. Másik accounttal töltöttem fel, ugyanez. Win restart, modem restart. Próbáltam kisebb videót (200 Mb). Mind, mind, mind sikertelen. 3 különböző módon írtam az Indának, hogy b*sszanak valamit az oldallal.
Egy dolog sikerült: egyetlen egyszer fel tudtam tölteni egy ~35 Megás videót. De a 700 Megás egyéb anime részeket és a ~400 Megás One Piece részt nem tudom feltölteni.
Sajnos társadalmunk nagy része abban a hitben van, hogy ha online nézi, akkor nem töltődik le adat a számítógépre ^^ Sokkal nehezebb letölteni egy részt, megnézni, majd letörölni. Képesek kivárni, míg felkerül online! (kell most már tényleg egy facepalmos emotikon...)
Már nem azért, de jó nagy hülyeségeket hordotok össze .Gratulálok .
Mai napig egy picsit youtube spoilerezek, majd később megnézzem felirattal az indán .
Ha valaki képes a saját idejéből feltölteni videókat, akkor az a minimum, hogy kivárom . Hisz több száz giga részeket én se tudok letölteni , csak azokat töltöm le ,amik tetszenek.
Szóval nem leszünk előrébb, ha valaki tölti vagy online nézi .
Ha valakinek tetszik a sorozat, az letölti és megnézi, akinek tetszik, de nincs elég helye, az megnézi online-ba .
Néha online nézőkkel is ki lehet deríteni, hogy hányan érdeklődnek a sorozat után. Mind 2 oldalnak van előnye, és hátránya.
jobban megéri letolteni mint indán nézni azt a 140p/420p/ s sz*rt egyépként is ha a letoltés olyan sok ido az is kevesebb ido mire le torrentezed és ráégeted a feliratot /kb 20p/ mint mire órák mulva fent van online. UI: jó hamar fent van ez a rész. koszonom a forditást
Ugrás a fórumra: |