Risy
Zseniális teknős tanítványa
![](../images/ranks/04.png)
Kate_1129, nekem meg éppen kevésbé tetszik, pl a refrén miatt
De hát mindenki különbözik.
Hmm... egyetértek sok mindennel, szóval íme (itt az állt, hogy "röviden" ) a véleményem: Én is örülök, hogy a B-sek közül is harcolt valaki, de így jön az a kérdés, hogy a többiek is fognak-e mutatni valamit. Bár kezd unalmas lenni az animékben, amikor sorban mindenki legyőz egy ellenfelet. Szerintem sokkal reálisabb, ha mindenkivel más történik, és esetleg valaki ki is marad a harcokból bizonyos okok miatt. Legyen mindenkinek esélye villantani, de ne egyszerre.
Stain gonosztevő, ezen nem változtathat semmi, de sok mindenben igaza van. Ha a világ másmilyen lett volna, talán most a hősök között lenne. Az az igazi hős, aki nem a pénzért csinálja, de egy hőst meg kár lenne hagyni éhen halni, szóval kapjon fizetést. De pont ez vezetett oda, hogy profi hősök vannak igazi hősök helyett is.
Hát, a cicák tényleg nem tűnnek annyira erősnek, de engem ez nem lepett meg. Azért fontos a tapasztalat is, meg ők tényleg nem harcra vannak specializálódva. Elvileg a U.A.-ba járnak a legjobbak, meg azok közül is az A (na meg a B) osztályról van szó, ahol szintén vannak erősebbek, meg gyengébbek. Az meg, hogy valaki profi hős lehet-e, nem attól függ, hogy milyen erős a képessége.
Az egy dolog, hogy a biztonság érdekében jobb, ha a diákok nem használják a képességeiket, de szerintem ez bőven eléri a vészhelyzetet, bármiféle engedély nélkül... Most komolyan, ki az, aki nem használja egyébként is a képességét, ha megtámadják? Az már más dolog, hogy menekülnek, vagy megpróbálják legyőzni őket... Legalább most a rendőrségnek nincs beleszólása, mivel magánterületen vannak. A tiltással kapcsolatban eszembe jutott a Kino no Tabi-ból az ország, ahol a törvény nem tiltja a gyilkosságot.
Aki nem ismeri annak spoiler...
Tulajdonképpen lehet, hogy ott a legnagyobb a biztonság, mivel mindenkit megölnek, aki bűnt követ el, így mindenki békében élhet...
Nincs annál nehezebb, mint létrehozni egy "tökéletes" világot. Ha nincsenek szabályok, az ember előbb utóbb kitalálja őket, mások meg fellázadnak ellenük.