Belinkeltem a spoiler topicba.
https://readms.ne...952/6110/1
Közben kijött a mangastream verziós angol
Szerkesztette: kristofkristof - 2019.08.16. 22:21
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
One Piece manga
Belinkeltem a spoiler topicba.
https://readms.ne...952/6110/1
Közben kijött a mangastream verziós angol
Ha offscreen lesz, akkor megkattanok.
Tény hogy a legnagyobb harc lenne lelőve ever, így Luffy harcai ezek után max látványosak lennének csak, de akkoris.
Kaido harcából én is láttam volna többet. talán az anime verzióban majd kapunk Sanjinak is adtak ott jeleneteket BM csapata ellen amit hiányoltunk anno mangában.
Zoro harcát is megnéztem volna, bár amennyire én láttam nagyon nem izzadt meg.
A régiók bossai érdekesnek tűnnek lassan kezd minden összeállni, az épület tervrajzai is megvannak. bár annyira hülye lenne Queen hogy benyeli azt a baromságot hogy egy Babanuki - aki franc tudja hogyan élte túl a belülről robbanást, még ha a vírust Chopper könnyen le is győzte - szépen visszazárt mindenkit.
Úgy érzem hamarosan a lopott fegyverek a szamurájokhoz fognak vándorolni, amit a pap összegyűjtött
Ez a pap nagyon gáz már nem azért.
Először hátba támad most meg elfut.
Babanuki életben maradásához inkább nem is fűzök semmit hisz a robbanás rajzán látni hogy minimum az elefánt ormánya cafatokra robbant. Ráadásul 200-szoros fertőzést kapott miközben Luffy a szimplától is haldoklott
Kaidou vs BM-tól sajnos kb ennyit vártam de attól még kezd elegem lenni a rengeteg offscreen és több órás harcból
czera írta:
...
Állítólag Ryumaról is megtudunk valamit. Kíváncsi vagyok rá, biztos, hogy erős volt amíg élt és Zoro ellen kb az erejének a 10% lehetett használatban..
Ne haragudj AFR de én erre nem adnék sokat. Raizout nem ismerik fel az emberei Udonban mert egy kendő van a fején. Kikunojot csak maszkkal... Hyogorot meg katanával meg köpenyben. Yasut meg sehogy. Plusz nincs információnk Kyoshironak van e valami képessége ami befolyásolhatja a dolgokat.
Az anime opening szerint ő Denjiro. Én már korábban is így gondoltam. Kanjuro eredeti dizájnja a mostani Denjiro sziluettre hajaz. Lehet Oda úgy gondolta hogy Kanjuro küllemét átdolgozza (így kaptuk a mostanit), az eredeti ötletét meg Denjiorohoz használja. Láttunk sketcheket amin még az arca is ilyen holdalakú és a szeme is olyan mint Kyoshiro-é.
Azért azt tegyük hozzá, hogy Yasuie-t és Hyougorot sem ismerték fel. Ebben a történetszálban én erre nem hivatkozok. Pláne, hogy Kanjuuro mondta, aki Yasuie-t még hangra sem tudta felismerni. Ha Denjiro változtatott a külsején már nyert ügye van. Bár én Hiyorira sem hivatkoznék, mert egyértelműen titkol valamit. Tehát attól Denjiro lehet Kyoshiro, hogy nem említette ezt meg Zoronak. Ha viszont tényleg ő az, akkor azt Kawamatsunak biztos megemlíti majd. Azt meg kétlem, hogy egy olyan ember lenne, akit eddig nem ismertünk, Odából kiindulva. De én azt szeretném, ha Denjiro nem Kyoshiro lenne, csak sajnos erre én személy szerint nem sok esélyt látok.
Közben Germa megelőzött.
Nem tűnik túl fiatalnak ehhez Kyoushiro egyébként?
Ha már Denjiro akkor inkább a fia.
De nem szeretném hogy jófiú legyen pedig jó esély van rá.
Yasuie-t még megértem. Egy komoly nagyurat nem ismernek fel csöves férfi gesa-nak öltözve aki állandóan röhög azt még megértem.
Hyo papit is megértem hisz ha megnézed elég drasztikusan megváltozott a 20 év alatt.
Jó, de Raizo meg Shinobu kendős álcázása tényleg gáz, azért azt valld be. Hyot is mindenki ismerte elvileg. Yasun tényleg lehet vitatkozni a Smile miatt.
És ott van még amit kristof is felhozott, Hiyorival van titkuk.
Amúgy ja simán lehetne a fia, de ahogy a ryuos g4et ellőtte az opening és szerintem borítékolható hogy ő Denjiro.
Milyen Ryou-s G4-et?
Hát igen elvégre ő területéről "származik", ő neveltette ki és nem ölte meg.
Láttuk a 9 vörös hüvelyt gyerekként. Kb egy idősek. Kyoushiro túl fiatal ehhez.
És az anime OP-jára építeni inkább mint a manga-ban elhangzottakra?
Ez ugye nem volt komoly.
Az anime többszörösen bizonyította már hogy semmit se tud.
Ugyanígy nem fogom elhinni az anime-nek hogy King szárny fehér míg ezt a manga alá nem támasztja hisz Oda nem unalomból festegeti minden oldalon feketére a szárnyát. Amíg manga színes oldalán nem látom addig ez az anime újabb bakija marad.
Shinobu?
Mármint hogy Kiku?
Az ő álcája a legdurvább mind közül.
Nőnek öltözött. Még O-Tsuru se ismerte meg. (legalábbis Kiku ezt hiszi)
Raizou meg a legegyszerűbb eset. 20 éve halottnak hiszik és ennyi ideje nem látták az arcát amit még részben el is takart. Senki nem kezdené el hasonlítgatni az eltakart arcát a 20 éve halottakéhoz.
King szárnyát javították feketére. Az opening végén ryuuos G4 modban harcol Luffy Kaido ellen. Piros auraként van ábrázolva.
Miért ne lenne hiteles a mostani opening? Amikor pörgetik a kilenc tagjait ott van kyoshiro, nem pedig abban a jelenetben amikor Orochit mutatják.
Shinobu is alkalmazta korábban ezt a kendős dolgot.
40es éveiben vannak akik nem ugrottak időt. Nem értem mitől tűnik neked Kyoshiro annyira fiatalnak. Doffy is 40es és rajta se látszik .
Nem alapoztam rá hanem azt mondom hogy várható. Plusz amit linkeltél még mindig nem jelent semmit, kristof is én is leírtuk miért.
Shinobu 20 évvel ezelőtti kinézetét vetsd már össze a mostanival
Azt se mondanád meg hogy egy személy a kettő
Nem tudom miért oda rajzolták de nem érdekel különösebben
Egy anime OP-al érvelni fölösleges
Miket is láttunk benne eddig?
Chopper hárítja puszta kézzel BM kardját (totál nem reális)
Ichiji lángokat használ (nem valójában elektromosságot csak pirosat)
A Ryou-s dologról meg csak annyit hogy
1. Kizárt hogy a szerkesztőség vagy Oda engedné hogy ilyesmit lelőjön az anime
2. Az egész teste vörös nem csak ott ahol Haki van. Tehát nem lehet Haki az oka.
Az egy Haki tehát csak ott lehet ahol a Haki más szóval ha nem full Haki-s a teste akkor nem lehet az egész teste Ryou-s.
Erre utaltam.
De igazából az is kérdéses hogy lehetséges-e teljes testen vagy nagyobb felületen legalábbis a manga leírása és ábrázolása alapján.
Azért mondtam azokat a példákat mert mind mind tévedés és nem releváns a történettel.
Az hogy olyasmit lelőnek amit a manga-sok már tudna miért érdekelné Oda-t vagy a manga kiadót?
Az amit nem engednének hogy olyat lőjenek le amit még a manga olvasói nem tudnak.
King szárnya szerintem is baki volt kezdettől fogva én is furcsálltam. Tényleg alap dolgot néztek be, de azért könnyen előfordul az ilyesmi, Oda is bakizott egyszerű dolgokkal.
914. fejezet 17. oldal: Law ruhájának a színe
916. fejezet 18. oldal: Lehagyta Kamijiro lábát
925. fejezet 5. oldal: Avaro Pizarro száma
929. fejezet 7. oldal: Franky ruháján a szimbólum
939. fejezet 10. oldal: Yasuie borostája
934. fejezet 13. oldal: Lehagyta Babanuki szakállát
935. fejezet 10. oldal: Lehagyta Queen bajszát
940. fejezet 7. oldal: Robin ruháján a minta
941. fejezet 9. oldal: Komatorik színe, ott először fehérnek hagyta őket, a javításban feketék. Ez pont kísértetiesen hasonló baki, amit az animések követtek el Queen esetében, csak itt most Oda volt a ludas.
Plusz még anno, amit Germa is írt az előbb, hogy Denjiro sziluettjével ábrázolta Dressrosán Kanjuurot. Néhány hiba, csak, hogy lássuk, nem nehéz bakizni.
Kyoshiro nekem nem tűnik extrém fiatalnak. Az viszont elmondható, hogy Kin'emon és Raizo eszméletlenül koravén. 20 évet ugrottak és nem néznek ki sokkal fiatalabbnak, mint például Ashura. Bár azt is meg kell jegyezni, hogy amikor láttuk őket fiatalon, Ashura is koravénnek nézett ki. Először kellene konkrétum, tehát, hogy hány éves is Kyoshiro valójában. Bár az biztos hamarabb derül ki, hogy 9 vörös hüvely tag-e vagy sem, hiszen ezt már Oda annyira nem húzhatja. Azért már eléggé begyorsult a mozgolódás és Kyoshiro sem maradhat sokáig rejtélyben.
De én még mindig amondó vagyok, hogy Denjiro biztos nem új karakter lesz Odát ismerve.
Régi motoros One Piecesként elmondhatom, hogy nem annyira biztos, hogy lelőtték Yasu halálát az animéseknek. Én speciel még akkor sem hittem a halálában miután szitává lőtték és leesett. Pont mikor már kezdtem komolyabban venni halál eseteket most jön, hogy Babanuki köszöni szépen remekül van a hatalmas dózisú vírus után.
Ugrás a fórumra: |