Szerintem Caribou több időt töltött a csapattal mint Aokiji meg Hancock együttvéve
One Piece manga
Luffyról beszélünk, ami volt elmúlt egy csirkecombbal kiengesztelné.
AFR írta:
Hiei
https://naruto-ku...ece/664/15
Itt mondja el Barnaszakáll hogy akiket nem ölt meg a mérges gáz azok lebénultak.
Tehát voltak áldozatai a gáznak.
Arról nem is beszélve hogy kiirtotta a teljes élővilágot.
Ezért írtam hogy a csapattal. Egyértelmű melyiket választaná Luffy, de több köze volt az egész bandához mint Hancocknak.
Kár hogy nem tudja uralni a Haoshokuját, de amúgy tényleg jól mutatna a csapatban. Habár előre irritáló amit egy Brook-Sanji duó leművelne előtte. Valamint lehet elérné a lebutítás a képességét mint Robinnak anno. Szal kétoldalú a dolog.
Tetszik az okfejtés amit levezettetek. Kár, hogy nincs a héten fejezet, de legalább beszédtéma van.
A világkormány és Im sama nem csak Hancock miatt lenne motiváló ok a csatlakozásra, hanem Aokijinek is. Egyedül amúgy sem tud mit kezdeni, hacsak nem embereket toboroz.
Érdekes lenne hogy ha összehozna egy törvényen kívüli bandát, viszont nem lenne elég erős ahhoz, hogy bármit is tudjon kezdeni. Negatív szereplőkkel kétlem, hogy összeállna..
Hancock kénytelen lesz csatlakozni, hogy ha bármit akar kezdeni a szerelmével mert az elképzelhetetlen, hogy Luffy ott éldegéljen vele és kezelje a nőket.. Ergó el kell hagynia a szigetet és valaki olyat kinevezni utódnak aki erős. Bááááár, egy szalmakalapos logó is elég lenne lehet. Nem tudom elképzelni Hancockról hogy ő is ott öregedjen meg a szigeten.
Caesar meg hát igen... Viccet félretéve én örülnék neki ha csatlakozna, nincs más útja annak hogy 'jó' útra térhessen.. Ne felejtsük el, hogy ő elsősorban nem azért ölt, kutatott és embereken kísérletezett, mert annyira akarta. A popója végig veszélyben volt, hogy vagy Kaido vagy Big Mom rúgja szét. Azért ez szerintem elég motiváció arra, hogy rossz dolgokat csináljon. Emlékezzetek, amikor kapott lóvét és azt csinált amit akart, akkor mit csinált? Ölt, meg rosszalkodott? Nem, csak szórta a pénzt csajokat hívott át Punk Hazardra és élvezte az életet. - Ez igazából Caesar szerintem, ő csak nyugodtságot akar. Ha Luffy kalózkirály lesz, akkor ezt simán megkaphatja cserébe egy kis kutatásért. Bár Kaidoék után nem tudom, hogy milyen szerepe lehet, de Chopperrel együtt azért érdekes harmóniát alkotnak az tuti. Pl Zoun amikor ketten kotyvasztottak elég jó volt.
BM pénzét költötte nőkre.
Szóval nem azért kísérletezett embereken mert félt BM-tól
V más
Már akkor embereken kísérletezett amikor a kormánynak dolgozott
A társai mondták neki hogy ne
Ő meg győzködte Vegapunk-ot hogy raboljanak gyerekeket az óriásosításhoz
Mindent önszántából a saját kedvére tett
Senki nem kényszerítette akkoriban
Igen én is így gondolom, ezért nem tudom elképzelni hogy valaha meghívják.
Ellenben nem zavarna igazán ha megtörténik, mert vicces ahogy szórakoznak vele.
De nincsenek illúzióim mert ha valaki ekkora kalóz akkor biztos lesznek gonosz társai is.
AFR írta:
BM pénzét költötte nőkre.
Szóval nem azért kísérletezett embereken mert félt BM-tól
V más
Már akkor embereken kísérletezett amikor a kormánynak dolgozott
A társai mondták neki hogy ne
Ő meg győzködte Vegapunk-ot hogy raboljanak gyerekeket az óriásosításhoz
Mindent önszántából a saját kedvére tett
Senki nem kényszerítette akkoriban
Mondjuk ha tippelnem kellene akkor valamiért úgy érzem Carrot lesz a legénység 10. tagja, nő is mink is, nyakra megy.
Hancockot azért nem gondolom mert ahhoz szerintem ki kellene halni a Kuja kalózoknak, max amikor megszűnik a shichibukai rang akkor csatlakozik a flottához.
Hiei
Igen feladta. De tudjuk hogy nem fejezte be.
Továbbra is raboltak gyerekeket és továbbra is drogozta őket.
Momo is egy ilyen szállító hajóra keveredett fel.
Ez talán még rosszabb. Mert úgy folytatta és mérgezte a gyerekeket hogy tudta az eredmény bukás és halál lesz. És csak hozták és hozták a gyerekeket.
Kijelenthető tekintve hogy a közvetlen felettese szólította fel és rúgatta ki emiatt.
Akainu esetében meg bár kegyetlen de volt logikája. A parancs az össze s tudós megölése volt.
Mint mondta is ha egy is kijut akkor újabb sziget juthat Ohara sorsára.
Igazából feláldozta a hajón lévőket hogy megmentsen más szigetek lakóit.
Ettől nem lesz Akainu jó ember de legalább jó oka volt.
Kuma esete kérdéses. Ki tudja mi volt Kuma oka hogy belement. Lehet haldoklott pl.
Persze nem szent és tudjuk őt a VK pórázon tartja hisz eredetileg lecsukták.
Nem szent de nem is sz__ rágó mint CC
Ez a vége nagyon költői volt
De a helyzet hogy eddig semmi "fehéret" nem akart tenni.
Romlott és eszében se volt soha mást tenni eddig.
Vagy legalább is nem tudsz róla, hogy szarrágó-e. Szóval, ha Caesar fegyverét úgy használják, hogy megölnek 1 millió ember cserébe megmentenek 10 milliót az rendben van? Akkor már remek ember és volt oka kísérletezni bárkin igaz? Ez volt Spandam mottója is elvégre.
Egyébként senki nem volt a hajón. Szóval Akainu pusztán tömeggyilkos.
Amúgy Akainu egy rohadtul eltalált karakter, mert annak ellenére, hogy ilyen a badass stílusa miatt előszeretettel elfelejtik neki, meg nem véletlen hypeolják túl az erejét. Btw a tengerészt sokkal érdekesebb lett a kinevezésével és jól mutatja, hogy sötét az az oldal is rendesen. Oda egyszerűen zseniális, hogyan képes manipulálni az embereket.
Simán eléri, hogy úgy érezz a karakterrel kapcsolatban ahogy akarja. Robin is jó példa erre vagy Crocodile. Caesar csapatba kerülése sátántól való, de Crocodile simán rendben lenne, mert azt mondta már nem érdekel Arabasta, az a múlt.
Szóval kb ennyit jelent Caesar tette is. Ha Oda azt akarja, hogy az emberek elfogadják úgyis elfogja még akkor is, ha megölte Luffy anyját kbxD
Elég ha kap pár badass kockát és hirtelen mindenki elkezd felejteni.
Ugrás a fórumra: |