Na ezzel most meglepett Oda, pedig én azt hittem Dacquoise pont King fajába tartozik.
https://onepiece...._Dacquoise
One Piece manga
Na ezzel most meglepett Oda, pedig én azt hittem Dacquoise pont King fajába tartozik.
https://onepiece...._Dacquoise
Az anime már annyi mindent elrontott hogy meg se lep.
Még jó hogy jó rég kaszáltam.
A fehér szárny a manga színezés alapján baki lesz
kristof
A tüzet nem igen kell magyarázni hisz számtalan ember van aki használja (Sanji, Holdem csak így hirtelen)
A magasságát én is néztem Jack-nek.
Még a végén bejön az a poénom hogy Jack Kaidou fia
BM-ot lehet kimenti a családja.
És akkor lehet mégis látnánk valamennyit egy Yonkou harcból.
Germa66
Én is azt teorizáltam anno amikor King megjelent.
AFR írta:
Az anime már annyi mindent elrontott hogy meg se lep.
Még jó hogy jó rég kaszáltam.
Akkor most már nem béna töltelékeket tesznek bele?
Illetve a 23 perces rész nem fél fejezetből készül úgy hogy 3 p opening + 3 p ending + 1 p előzetes a kövi részből + 3 p felvezető szöveg + 3 p emlékeztető a korábban történtekről és a maradék 10 p legalább 20% töltelék?
Mert nekem ezek csapták ki a biztosítékot meg az átírt erőviszonyok.
Mert ha csak szebb lett a rajzolás akkor az semmit se ér számomra ezek fényében
Sorry az off-ért
Egyébként itt van még egy Tontatta tag aki viszont nem BM gyereke.
https://naruto-ku...ece/829/10
Régen volt egy elméletem hogy ő lesz Katakuri valódi alakja.
Régi szép idők
Lehet King a faja miatt van ennyire bebugyolálva
Hát épp ez az, hogy már nincsenek elvárások a magyarázatra, nekem viszont lenne. Holdem esetében teljesen indokolatlan volt a tűz, Sanji még az elmegy kategória.
Szerintem a harmadik faj is valami új lesz. Most hirtelen nem jut más eszembe, aki nincs Big Mom területén.
Vajon Hitetsu is ugyanebbe a rejtélyes fajba tartozik?
AFR
Igen emlékszem rá hogy te is írtad, de mivel már akkor is egyetértettem és nem volt további hozzáfűznivalóm a dologhoz, nem akartam egy hsz-et írni hogy: Ja én is így gondolom
BTW kijött az új Vivre Card, és mivel a BM kalózok Wanon vannak ezért az érdekesebb infokat leírom Habár nem említettek semmi eget rengetőt (bár lehet átsiklottam felette)
Oven és Daifuku vérdíja 300 000 000 belli. Mont Dor-é 120 000 000 belli.
Smoothie és Cracker, Perospero, Oven és Daifuku mind Busoshoku és Kenbunshoku Haki használók, az utóbbival BM is rendelkezik ( a többit már láttuk használatban nála)
Flampe lebegő teste sajna nem gyümi erdménye hanem egy szerkezeté ami a ruhájába van építve és BM egy korábbi tarolása során tettek rá szert.
Amin a legjobban meglepődtem: Morgans megette az albatrosz gyümölcsöt, ezért néz ki így. habár arról nem találtam infót miért van állandóan átváltozva.
Kyojin? Ezalatt az óriásokat érted? Mert elvileg abból is több alfaj/faj van szal akkor jóval több hiányzik. A vivre card szerint Oarsék ősi óriások, a Yeti testvérek rejtélyes óriások, Saul, Sanjuan és Morley meg elvileg megint egy más fajta óriás a West Blueról.
Illetve akkor Hannyabal is szerinted azonos fajú?
Attól még az Óriás az óriás . Saulo és Morley meg Óriás csak az emberek között született. Ne keverd a dolgokat. Yeti testvérekről nem tudok, mert olyan jelentéktelenek voltak, hogy nem is foglalkoztam velük. Majd megnézem Sbsben mit mondott róla Oda.
Sanjuanról meg nem tudunk semmit lehet van valami gyümölcse. Amíg nem ismerjük nehéz róla ítélkezni, de ő is elvileg hivatalosan sima Óriás.
Azért fontos, hogy emberek között született és nevelkedett, mert így jóval civilizáltabb az anyaországbeli fajtájánál.
Egy biztos hasonlít rá a ruhája pedig olyan, mint Shiryué. A szárnya meglepett, hogy fehér, de sztem ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetne Magellán fajtája. De ez azért elbizonytalanított az openingben nekem fel se tűnt.
Hiei
Ugye azt rosszul értelmeztem hogy azt mondod Magellán Óriás.
Magellán a kis 491 cm-ével a közelében sincs egy óriásnak ami ha jól rémlik 10 felett kezdődik.
Magellánnál az hivaltalos hogy az fizikailag is az ő szárnya?
De kissé kicsik King-hez képest.
Germa66
Oven és Daifuku 300 m?
A két kiemelt szörnyeteg jóval kisebb mint Tamago?
Pont az első mondatodra hivatkozva nem éertem miért számolná külön Oarsék faját a normál Óriásoktól.
Nem keverem a dolgokat csak máshogy tekintek rá. Nekem tök más jegyeket mutatnak a West blue-i óriások ezért szerintem nem kizárt hogy legalább olyan távoli rokonok márcsak mint Oarséktól a az Elbafiak.
Attól hogy jelentéktelenek még vannak.......
Sanjuannak van méretnövelő gyümölcse de alapból is Óriás.
Egy szóval se mondtam hogy Magellan ne lehetne ugyanebből a fajból való. De amúgy Dacquoise-nak is olyan szárnyai vannak. ( ami BM beszéde alapján kizárná ezt a lehetőséget) És Hannyabalnak is. Szóval nem valószínű.
Tenguyama szárnya sokkal jobban hasonlít Kingére.
AFR
Hát úgy tűnik. De még Pekoms is veri XD
Oven és Daifuku vérdíja nagyon meglepett, de Oda most nem nagyon volt kreatív, hogy mindketten ugyanannyit kaptak. Mont-d'Or teljesen korrekt, hiszen belőle azért nem is nézné ki az ember, hogy ő a legveszélyesebb a világra, kormányra. Ezt valószínűleg azzal lehetne magyarázni, hogy Pekoms és Tamago az akik jobban úton vannak, míg Oven és Daifuku inkább Tottolandon tartózkodnak, ergo előbbiek több balhéba keverednek. Csóri Charlotte gyerekek elég sokan csak egy hajón születtek.
Most én is elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy Magellan szárnyai igaziak-e vagy sem.
A három közül az egyik nyilvánvalóan az óriások, ezt mindenki tudta. Szerintem az elbafi óriások és Oars-ék ugyanúgy óriások fajába értendő, annyi, hogy lehetnek alfajok. Nem hiszem, hogy két külön fajnak tekinthető olyan szempontból. Anno Moria is csak azt mondta Oars-ra, hogy óriás, ha jó emlékszem.
Kicsit haragszom Odára a szamurájok miatt. Mimawarigumi szamurájokat, de ezek sem tűnnek többnek Orochi Oniwabanshu. Sőt utóbbinak erősebbnek kellene lennie abból a szempontból, hogy ők Orochi védelmezői. Ez tipikusan az az eset, hogy a kevesebb néha több.
Amúgy most Frankyék közvetlen Kin'emonhoz mennek? Azt tudom, hogy Kuriba tartanak ők is és Kin'emonék is ott vannak.
Hiei
Igen újra olvasva belátom hogy én értelmeztem félre azt amit írtál.
kristof
Na ez az manapság feltűnően sok csapatban vannak pont ugyanakkora vérdíjjal rendelkezők a Vivre szerint ami kreativitáshiány nem vall Oda-ra. Ergo tuti hogy hivatalos és nem csak hasra ütnek?
Peros mégis 700 m-val rendelkezik pedig csak 2 évvel idősebb és ugyanabba a szörny kasztba sorolták.
Ő se lehetett többet a vizeken mint Oven és Daifuku.
Ugrás a fórumra: |